Bouterse naar Zuid-Amerikaanse top in Brazilië

14

PARAMARIBO, 9 dec – President Bouterse zal in Iguazu, Brazilië, een ontmoeting bijwonen van Zuid-Amerikaanse staatshoofden. Volgens Bouterse zal onder andere afscheid worden genomen van de Braziliaanse president Ignacio ‘Lula’ da Silva. De Surinaamse delegatie wordt opgehaald door een vliegtuig van de Braziliaanse luchtmacht.

14 REACTIES

 1. Hoop dat de vliegtuig neerstort. De piloot moet het wel overleven en de onschuldigen ook op Bouta na!!! en dat er van ons allen niemand van deze Druiloor afscheid kunnen nemen i.v.m de dec. moorden!!!

  Moge de Aasgieren hem uit de Amazonne gebied hebben!

  Ik denk dat de President Ignacio ‘Lula’ da Silva niet aanwezig was op de inauguratie van deze Bouta!! Ik hoop dat hij in Brazilië
  alles gaat opbiechten. Het lijkt inderdaad niet makkelijk.


  Maak melding

 2. Hoe kan dit nou weer? Sang e psa dja jongoe.
  a djing gaat die man op reis.
  Nu weer naar een zuid amerikaanse top in Brazilië? ai mie booi!
  Waar blijft die internationale boycot nou waar ik het over had?
  Of zal Bouterse in Brazilië in de boeien worden geslagen? Misschien is dit een val noh? ik hoop het ekte ekte hor.
  Ik was de grootste sabie so die er absoluut van overtuigd was dat Bouterse niet verder
  zou komen dan zijn vakantie adres in het binnenland daar bij granmang aboi konie .
  En nu dit weer. Een top nog wel.
  Hallo! buitenlandse leiders, pakken jullie die man nou eens een keer op noh. oeng no mek mie fesie fadong jere.
  Hoe kan ik anders mijn gelijk krijgen. Eigenlijk mie wang bar krei lik wang pikien booi. (woeha, woeha….)
  Saaanggg, dit is helemaal niet leuk meer hoor. Mie gado jere! is toch om gek van te worden? A mang Bouterse dies jongoe.
  Keer op keer en tegen beter weten heb ik geroepen dat Bouterse een drugsdealer en een massamoordenaar is? Hallo! Ben ik in beeld ?
  Oeng e jere mie?
  Hallo wereldleiders!! neemt iemand mij wel eigenlijk een klein beetje serieus?! nee noh ? Damn! Dan maar weer lekker gaan schelden hor!
  Jullie stomme wereldleiders, jullie zijn domme ezels en propagandisten van die domme Bouterse met zijn grote smoel.
  Hoe kunnen jullie wereldleiders dit aan jullie kinderen uitleggen he? vertel me noh.
  Dit is niet goed mie booi.
  Zijn jullie zo dom of ben ik zo stom.
  Maar nu weet ik het voor 200% zeker dat Bouterse bij zijn eerstvolgende reis naar het buitenland in de boeien wordt geslagen.
  oeng tek oeng ai loekoe.
  Als dat niet gebeurd dan eet ik mijn eigen oren op. (hi, hi, hi,..)
  soh, nu heb ik weer mijn zeer intellectuele en geweldige bijdrage geleverd aan dit forum.
  En tegen alle Bouterse liefhebbers;
  oen no wéééér mie ede jere.

  Oeng tang boeng en waka boeng
  tot een volgende keer


  Maak melding

 3. Het is wel vreemd dat een Braziliaans legervliegtuig de delegatie komt ophalen. Ik dacht dat de SLM maandelijks werd betaald om Bouterse en/of overheids functionarissen overal ter wereld heen te vliegen. Misschien wordt Suriname aan Brazilie verkocht.


  Maak melding

 4. Wie een kuil graaft voor een ander zal zelf erin vallen, jullie vergeten ook dat jullie familie hebben die ook hetzelfde kan overkomen.
  Jullie kunnen beter bidden voor een zieke familie lid en ophouden met het gezeur ieder keer. Allah keurt dat af. Jullie kunnen beter alles aan hem over laten.


  Maak melding

 5. Ja die Brazilianen balen duidelijk goed dat ze hem, als staatshoofd, niet konden passeren.
  Wel zijn ze zo verstandig hun eigen plane te sturen zodat ze er zeker van kunnen zijn dat alleen DDB en een klein koffertje het land inkomen.


  Maak melding

 6. Een helicopter van het Braziliaanse leger zal landen op een Braziliaanse leger basis en zodoende de regels die gelden op internationale vliegvelden omzeilen.vandaar.


  Maak melding

 7. @wiep ding en consorten,

  Wat zijn jullie toch zielig en achterlijk.Jullie wensen deze man alleen maar negatieve dingen toe,maar praten steeds over schone handen.Jullie zitten Pinto af te kafferen,maar jullie reactie is ver van het goede.Ga nou maar rustig in de schoolbanken zitten en leren dat je aan algemeenbelang moet denken i.p.v. Eigen -en/of groepsbelang.Suriname moet vooruit, maar jullie zitten je vast te klampen aan een oer oud verhaal,dat een ander(positief) oplossingsmodel nodig heeft.Maar prioriteit is dat het land vooruit gaat en mee met de moderne tijd.
  Dus, idioot; houd op met je stomme opmerkingen en kijk de kat uit de boom.Geef Bouterse de ruimte zoals jullie die oude sukkels/pannekoeken de ruimte van 3 zittingsperiodes hebben gegeven om te stelen en geen moer te doen voor het arme volk.

  Tjuus


  Maak melding

 8. Pal Jas (aka ‘de weg kwijt)je ben super zielig,en ook de weg kwijt…je naam zeg het al…ga vakken vullen voor de aldi heb je iets beter te doen…!!!!


  Maak melding

 9. Wiep-Ding,weet niet wat jij bent,vrouw of man en om eerlijk te zijn wil ik het ook nie weten,maar als je vrouw ben..raad ik je aan om als HOER bij super de boer te gaan werken en moch je een man zijn dan is er ook plaats vrij voor jou in de amsterdamse HOMO club…vieze verraders..komt tijd komt goed!!!


  Maak melding

 10. @ coronie (9),

  Hoi coronie,

  werk je zelf in Aldi als vakkenvuller misschien?
  zo slim kom je namelijk niet over.

  De posting van Pal jas (3) is namelijk duidelijk bedoeld als een parodie.

  wel grappig overigens


  Maak melding

 11. Hoe geloofwaardig is die intern.opsporingsverzoek van nederland? Haagsebluf!
  De beste beschermer( vertrouweling) bij bepaalde zaken ben jezelf voor je zonen en omgekeerd. Als zoon van Moskov advocaat in problemen raakt gaat vader ’t voor hem opnemen en laat ’t niet aan ’n ander over. Begrijp nou eens de benoeming van Dino toch eens man!


  Maak melding

 12. En nu gaan ze bout even vertellen dat ze ook niet een Haiti op het vaste land willen hebben.Voor de echte staatshoofden is het niet prettig om steeds de halve navo vloot om zich heen te hebben.

  Cobie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.