Surinaams staatshoofd solidair met Venezuela

1

PARAMARIBO, 8 dec – President Desiré Bouterse heeft solidariteit betuigd met de slachtoffers van de natuurramp in Venezuela. In een brief aan zijn Venezolaanse collega, Hugo Chávez, betuigt Bouterse “welgemeende solidariteit” namens regering en volk.

“Ik ben ervan verzekerd dat u deze noodtoestand het hoofd zal weten te bieden met uw bijzondere arbeidsinzet ten gunste van het Venezolaanse Volk. Een brasa.” Hevige regenval en overstromingen leidden tot aardverschuivingen en modderlawines in Venezuela. Ruim dertig mensen verloren het leven tienduizenden raakten dakloos. De twee presidenten ontmoetten elkaar onlangs nog in Paramaribo tijdens een bliksembezoek van Chávez.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.