Universiteit Suriname verlamd door acties

8

PARAMARIBO, 2 dec – De Anton de Kom Universiteit van Suriname is getroffen door acties. Docenten willen onmiddellijk in aanmerking komen voor loonaanpassingen. Het ondersteunend personeel krijgt die al. De docenten voelen zich gepasseerd.

Dit al helemaal na recente uitspraken van vicepresident Robert Ameerali. “Als mensen actie willen voeren, moet dat maar”, zei Ameerali. Hij vindt dat het technisch en administratief personeel aanspraak maakt op het nieuwe loon. De docenten moeten maar wachten. Het tentamenprogramma komt nu in gevaar door de acties.

8 REACTIES

 1. Universiteit Suriname verlamd door acties..soso lafu…een hele universiteit…nooit aan gedacht waar geld vandaan moet komen of hoe deze te genereren……maar gewoon als meneer de crimineel de rover… geld… geld geld…iedereen wil geld ..i’ja maar hoe komt men aan geld….ga onder een amandel boom staan…flink schudden…Front heeft veel erin gelaten….blijf schudden.

  En daarom juist…… wat deze boy’s voortbrengen is ver onder de maat…..verstand capaciteit no di.


  Maak melding

 2. Als mensen actie willen voeren, moet dat maar”, De docenten moeten maar wachten zei Ameerali.

  Het zijn geen zomaar mensen. Het zijn mensen die hard voor zijn geld gewerkt hebben en nogsteeds moeite voor doen tot een goede gevolg.

  Krijgt dan deze hufter wel zijn honoraria wel optijd uitbetaald?
  Ik zou stoppen met zijn salaris, en ook wachten totdat de Docenten hun geld krijgen. Deze hufter is een deugniet en een Ezel die geen hersenen heeft!!


  Maak melding

 3. De stoere (zo zoetjes aan DOMME) Ameraali door de bocht.

  De KKF voorzitten is duidelijk iets anders dan de VP te moeten uithangen van het land.

  Blijf stoer doen en jaag een ieder tegen jou in het harnas OETLUL.

  Nooit gehoord van tactvol aen tactisch optreden? Neen? Dan ook maar een training volgen net zoals een mediatraining nodig bleek.

  Loopt de laatste tijd ook te proberen alles recht te lullen wat KROM is of niet klopt.

  Waar gaat het heen met mr. Vice President van SME en maar net enkele maanden in functie.

  Hopelijk vindt hij op tijd een personal coach die hem betere wijsheden kan influisteren anders wordt het enkel somberder.


  Maak melding

 4. Surinaamse universiteitsdocenten zijn onderhand verheven tot halve goden op aarde.

  Vindt u het gek dat HBO-instituten verrijzen als paddestoelen uit de grond in dit land?

  Diverse studenten blijven haken op cijfers van deze of gene onderdrukker.


  Maak melding

 5. Jou god is DB de grootste massamoordenaar van de jaren 80. 4 maanden geleden keurde jij iedere acties in suriname goed en nu mag dat niet omdat jou god aan de macht is in suriname hij gedraag zich als god in paramaribo en dat mag allemaal in jou ogen toch ???


  Maak melding

 6. De oplichters zelf van NDP als ze de crisis nog kennen voor de Surinaamse Econmie, ze eerst hun loonstrookjes zelf mogen verlagen om het personeel van de universiteiten in Suriname goed te kunnen uitbetalen ” de overheid ” dus zogehete niet alleen voor de leraren geld, maar ook voor andere bedrijven die werken voor zwijn geld… Ameerali heeft makkelijke politieke praatjes, maar als er actie ondernomen moeten worden, zwijgen ze als het graf !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.