JaeDa Beads & Charms op de KKF Beurs Suriname

0

Bedels kennen een lange geschiedenis. Duizenden jaren geleden werden bedels gebruikt als talisman of amulet. Deze brachten geluk en voorspoed of bezaten beschermende krachten. JaeDa Beads & Charms is het hedendaagse sieraad waarin de draagster haar eigen creativiteit de vrije loop laat, eindeloos kan combineren en afstemmen op haar outfit. Het sieraad dat vrouwelijkheid, stijl en klasse benadrukt. JaeDa beads & Charms, het trendy sieraad van de 21ste eeuw dat haar eigen verhaal vertelt.

Een ware inspiratie voor zowel de ontwerpers als voor de dragers, waardoor de hype rond dit sieradensysteem onvermijdelijk is. Door het overweldigende succes van dit unieke sieradensysteem werden ook wij van JaeDa Jewels geïnspireerd om deze sieraden in Suriname te introduceren. Suriname is het land van de passie, de romantiek en de liefde. Surinamers kennen de kunst van het verleiden als geen ander. Daarom staat een onweerstaanbare collectie JaeDa Beads & Charms klaar om de harten van de Surinamers te veroveren. Door mee te doen aan deze sieradenhype, zal de Stijlvolle, Trendy vrouw in Suriname, andermaal bewijzen dat zij er ook bij hoort.

JaeDa Jewels wil met de oprichting van dit bedrijf ook haar visie betreffende sociale verantwoordelijkheid tot uiting brengen en heeft daarom gekozen voor een bedrijfsconcept waar er raakvlak is tussen economie en sociaal, want ondernemen is meer dan alleen winst maken. Hierdoor ontstaat er een nieuwe markt, met nieuwe allianties. De dynamiek van deze vorm van ondernemen zal tevens als drijvende kracht dienen. JaeDa Jewels is daarom een onderneming met een Dubbele bottom-line. Dit betekent dat de gehele opbrengst van de jongen en meisje bedel gaat naar de Stichting Pikin Djari. Deze stichting zal ervoor zorgdragen dat deze gelden besteed worden aan die groepen binnen de samenleving die het het hardst nodig hebben. Twee 925 sterling zilveren charms, waar iedereen blij van wordt! Goed gevoel bedels, met een knipoog naar andere ondernemers. Een goed signaal over zorg en houden van. De gever een goed gevoel, de ontvanger blij en verrast en de sociaal zwakkere kinderen in Suriname zéér dankbaar. Geen aanpak armoede zonder ondernemerschap!

Bezoek onze stands 521+522 op de KKF Beurs van 26-11 t/m 03-12 en maak kans op de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen JaeDa Beads & Charms Love Bracelet. Be Creative, be Trendy, be You! Kijk voor meer info op www.jaedajewels.com.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.