Surinaamse staatshoofd naar Guyana vertrokken

9

PARAMARIBO, 26 nov – President Desiré Bouterse is naar Guyana vertrokken. Hij zal er de eerste vergadering bijwonen van Unasur, de Unie van Zuid-Amerikaanse Staten. Suriname wordt dan toegelaten. Bouterse zal er ook zijn Venezolaanse ambtgenoot Hugo Chávez ontmoeten. Die wordt volgens minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken zaterdag in Suriname verwacht.

Chávez zal in Paramaribo enkele samenwerkingsverdragen ondertekenen. De samenwerking is tot nog toe beperkt tot enkele gebieden, zoals visserij en cultuur. De verwachting is dat er een intensivering komt de komende tijd. Chávez werd al in augustus verwacht. Hij zegde af vanwege een drukke agenda thuis. De vorige regering sloeg een Venezolaans aanbod voor goedkope olie af. Dat was in de periode van stijgende brandstofprijzen.

9 REACTIES

 1. Die bout schijnt maar niet genoeg te krijgen van guyana en de guyanezen.Ik hoop niet dat hij bezig is Sur aan hun over te dragen voor een paar guy.dollars.


  Maak melding

 2. Vreemd dat we alleen horen dat er verdragen getekend gaan worden maar dat niemand lijkt te weten wat er instaat? Is dat soms niet belangrijk??

  De oppositie had gelijk om weg te blijven!!


  Maak melding

 3. UIT De Weg,
  Als zeldzame zaadschieter zul je strakks ook beweren dat hij niet verder komt dan Venesuala.

  Holland komt ook aan de beurt mi boy. Het wordt een waar spectakelmet de aanhang op Schiphol. Helaas hebben wij voorlopig andere pijlen op onze boog. Er zijn andere prioriteiten.

  laat die honden maar blaffen!


  Maak melding

 4. Pinto droom maar lekker verder, die zelfde pijlen hadden jullie in de jare tachtig pinto ook dat heeft nergens naar toe geleid mi boy straks moet jij met pijl en boog de binnenlanden in om zo aan jou vreten te komen. over honden gesproken jij bent ook één van de (mensen)die bouterse baas noemt ? je weet dat alleen honden een baas hebben.
  Eerlijk gezegt wacht op de dag dat bouterse zijn poot hier nederland zal zetten onthoudt dit goed pinto de journalisten in nederland zijn niet de zelfde meelopers die bij chavez waren bang om kritische vragen te stellen.


  Maak melding

 5. Pinto ik vraag me af of je nou goed bij je hoofd ben ,dat je nou niet in kan zien wat die massamoordenaars niet daar allemaal uithalen het wordt steeds gekker met de aanhang van de moordenaars ,dat hij zoveel hardwerken Surinamers vermoord heefd en dat hij nog durft te ontkennen en het lukt hem ook aardig moet ik zeggen want gasten als jij zonderverstand geloofd hem toch wel denk hij ,Duuuuuuuuuuuus mijn verzoek gebruik eens je goedeverstand en niet alles geloven wat hij uit kraaid


  Maak melding

 6. November 29th, 2010 at 11:59 am
  Pinto ik vraag me af of je nou goed bij je hoofd ben ,dat je nou niet in kan zien wat die massamoordenaars niet daar allemaal uithalen het wordt steeds gekker met de aanhang van de moordenaars ,dat hij zoveel hardwerken Surinamers vermoord heefd en dat hij nog durft te ontkennen en het lukt hem ook aardig moet ik zeggen want gasten als jij zonderverstand geloofd hem toch wel denk hij ,Duuuuuuuuuuuus mijn verzoek gebruik eens je goedeverstand en niet alles geloven wat hij uit kraaid

  simpel

  Of Pinto en wellicht andere gewraakten goed bij hun hoofd zijn, zou jij als pseudo psychiater me dunkt kunnen weten Simpel.

  Sedert 1973, maar ook ver daarvoor is er heel veel in Suriname gebeurd. Aleemaal hebben wij zo’n beetje het gelijk aan onze zijde.

  Je kunt niet selectief dat deel wat jou aanbelangt eruit lichten en anderen daaraan ophangen. Mij draai jij geen rad voor de ogen.

  Het Surinaamse ding dient oorzakelijk- en probleemoplossend te worden belicht, opdat wij ELKAARS falen eruit kunnen halen.

  Waar twee kijven hebben beiden schuld!

  Hier en nu hebben wij die hier wonen, werken en naar alle waarschijnlijkheid ook de kraaiemast zullen blazen, democratisch ervoor gekozen om met Bouterse verder te gaan.

  Aan opruiers hebben wij hoegenaamd geen boodschap. Zo simpel is dat!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.