Hugo Chavez bezoekt Suriname

15

PARAMARIBO, 26 nov – De Venezolaanse president Hugo Chavez brengt vanavond(vrijdag) een bezoek aan Suriname. Chavez woont eerder op de dag de vergadering van de Unie van Zuid-Amerikaanse Staten (Unasur) in buurland Guyana bij. De Surinaamse president Desi Bouterse zal ook aanwezig zijn op de vergadering van Unasur.

Suriname wordt toegelaten tot de unie, die nauwe samenwerking nastreeft tussen de landen op het Zuid-Amerikaanse vasteland. Suriname en Guyana zijn ge√Įnteresseerd om met het olierijke Venezuela samen te werken. Het is de bedoeling om een pijplijn aan te leggen van Venezuela, naar Guyana en Suriname.

Bouterse keert samen met Chavez terug naar Paramaribo. De Venezolaanse president blijft niet lang. Hij zal enkele uren in Paramaribo zijn en keert dezelfde dag terug naar Venezuela.

UPDATE: volgens minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken wordt Chavez zaterdag in Suriname verwacht.

15 REACTIES

 1. “Het is de bedoeling om een pijplijn aan te leggen van Venezuela, naar Guyana en Suriname.”
  Bovenstaande idee is prima, maar is te hoog gegrepen. Beter is het om een pijplijn aan te leggen voor de afwatering van Paramaribo.
  Als men daarin slaagt kan je het uibreiden naar de distrikten. Dus: Loekoe yu egi oso fosie. Anders verzuip je.

  Ik heb gesproken


  Maak melding

 2. De volgers van bouterse zijn blij met dit soort bezoek niemand anders wil op bezoek komen dus kiest massamordenaar bouterse voor zijn criminele vrienden soort zoek soort.


  Maak melding

 3. Lackin je hebt nu eindelijk een zg.belangerijke gast binnen gehaald. Je hebt het geprobeert met zoveel andere zoals oa. Jesse Jackson,Jerry Rawlings en wat krijg je De populist van Zuid Amerika Hugo Chavez.Gefeliciteerd.


  Maak melding

 4. Ja, wat kun je zeggen,wie met pek omgaat……..in het binnenste van mijn hart vrees ik voor wat komen gaat. En degene die uit hun nek schreeuwen,su moet vooruit,ja ben ik volkomen eens,maar niet-op zo,n manier.Herinnert u zich de landen die na hun onafhankelijk hulp zochten tot rusland,(zie afrikaanse landen) alleen maar armoede,oorlog.Wat heeft chavez te bieden,ja heel veel voor ddb,hoe hij zijn volk klem moet houden.


  Maak melding

 5. Ik raad iedereen aan om te kijken naar starnieuws hoe twee populisten mijn volk zitten te bedriegen bouterse gebruikt dit soort bezoeken om zijn imago te verschonen wat nooit zal lukken ook niet met het bezoek van chavez men zal nog veel meer wantrouwen hebben in bouterse omdat hij zijn oude revolutionare kunsten uit de kast heeft gehaald, ik vindt bouterse een afwezige blik hebben die man oogt niet gezond.


  Maak melding

 6. Wat Columbus niet is gelukt rond El Dorado komt weer tot leven. Volgende keer moet Chavez heel veel militairen meenemen en achter laten in SME en Guyana. Opperhoofd Chavez van nieuw El Dorado gevormd door oud Venezuela, Guyana en Suriname. Na eeuwen is El Dorado gevonden.

  De arme lamme helpt de moord blinde.


  Maak melding

 7. November 26th, 2010 at 4:58 pm
  De volgers van bouterse zijn blij met dit soort bezoek niemand anders wil op bezoek komen dus kiest massamordenaar bouterse voor zijn criminele vrienden soort zoek soort.

  DE UITWEG

  Mi mati, a wani gersie taki na soso kek@ e trusu yu.

  Heb je werkelijks niets anders in die grijze massa van je.

  Ga maar naar die advocaten/kickbokser vriend van je in Utrecht of wellicht de Bijlmerbajes hoor, met jullie 82 kilo.


  Maak melding

 8. Bouterse is bij verstek veroordeeld voor drugshandel in nederland, brunswijk idem dito en zoon dino bouterse ook veroordeeld in suriname dan mag ik niet hebben over een criminele drugs regering.


  Maak melding

 9. November 28th, 2010 at 3:09 pm
  Bouterse is bij verstek veroordeeld voor drugshandel in nederland, brunswijk idem dito en zoon dino bouterse ook veroordeeld in suriname dan mag ik niet hebben over een criminele drugs regering.

  DE UITWEG

  Uit de weg, de moreel is sky high en wij hebben geleerd om te dealen met psychologische oorlog. Jij bent met jou gebrekkige staat van dienst echt niet de persoon om hier een potje te komen breken.


  Maak melding

 10. November 27th, 2010 at 11:19 am
  Ik raad iedereen aan om te kijken naar starnieuws hoe twee populisten mijn volk zitten te bedriegen bouterse gebruikt dit soort bezoeken om zijn imago te verschonen wat nooit zal lukken ook niet met het bezoek van chavez men zal nog veel meer wantrouwen hebben in bouterse omdat hij zijn oude revolutionare kunsten uit de kast heeft gehaald, ik vindt bouterse een afwezige blik hebben die man oogt niet gezond.

  DE UITWEG

  Ik zou een keer in de spiegel kijken als ik jou was. Jo bullebak jo.


  Maak melding

 11. De heer D.D. Bouterse werd in bakrakondre 7x beschuldigd van drugssmokkel en werd in 6 gevallen vrijgesproken. De veroordeling, bij verstek, terzake de Stellendam-zaak, was gebaseerd op de ‘bekentenis’ van een kroongetuige en ‘horen zeggen’.

  Naderhand verklaarde de kroongetuige onder ede dat de huidige president van de republiek Suriname, Z.E. D.D. Bouterse, niets met voormelde zaak te maken had.

  Dat Suriname samen gaat werken met Guyana en Venezuela juich ik van harte toe.


  Maak melding

 12. San!!! Chavez is gekomen en Rawlings ook…Jesse Jackson niet maar dat mag de pret niet drukken..volgend jaar harder werken voor nog meer hooggeplaatste vrienden op ons nationale feestje


  Maak melding

 13. Suriname was voor de jaren 80 guyana op alle gebieden voorbijgesteerfd voor de jongeren onder ons, door een stelletje landverraders die terug gekeerd zijn om het land te helpen opbouwen zijn wij nu op alle gebieden voorbijgesteefd door guyana, die zelfde landveraders geven nu de schuld aan nederland en de VHP en de NPS en die domme massa geloofd het blindelings terwijl je nu internet hebt waar je binnen enkele seconden de waarheid kan achter halen . veel plecier met het vervalsen van de gechiedenis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.