dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandAmbassadeur Nederland bij viering Srefidensi

Ambassadeur Nederland bij viering Srefidensi

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse ambassadeur Aart Jacobi woont donderdag de officiële viering van 35 jaar onafhankelijkheid van Suriname bij. Dat meldt het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

De ambassadeur had dinsdag, op eigen initiatief, voor de eerste keer een ontmoeting met Bouterse. Sinds het aantreden van Bouterse was de relatie van Nederland met Suriname bekoeld geraakt.

De viering van de onafhankelijkheid van Suriname begint donderdag in de hoofdstad Paramaribo om 06.00 uur (lokale tijd) met 21 minuutschoten. Later op de dag vindt onder meer een militaire parade en een defilé plaats. China, Brazilië en Frankrijk leveren een bijdrage. Ook is er een parachuteshow.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. bouterse is kampioen in het opblazen van de feiten morgen als de rust is terug gekeerd zullen we zien wat er werkelijk aan de hand feit is wel dat bouterse altijd een grote bek heeft en die domme massa die niet verder kunnen denken dan hun neus lang die lachen om die grootspraak van clown bouterse.


    Maak melding
  2. November 25th, 2010 at 5:29 pm
    bouterse is kampioen in het opblazen van de feiten morgen als de rust is terug gekeerd zullen we zien wat er werkelijk aan de hand feit is wel dat bouterse altijd een grote bek heeft en die domme massa die niet verder kunnen denken dan hun neus lang die lachen om die grootspraak van clown bouterse.

    DE UITWEG

    Wij die domme massa van Suriname zijn dik tevreden met Bouterse, jo huurling jo.


    Maak melding
  3. @1 SUNIL MAHABIERSING

    Nog leuker zou het zijn geweest, als Bouterse en zijn criminele bende hadden gesprongen (zonder parachute dan wel te verstaan!)

    Door gebakken lucht ga je namelijk HEEL HARD vallen!

    Geeft wel even een troep, maar who cares.

    JoJo.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES