Damaru viert Srefidensi in Rotterdam

0

De Surinaamse zanger Damaru viert de 35ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname dit jaar in Rotterdam. De populaire zanger, die momenteel in Nederland vertoefd, is daarvoor te gast op de Srefidensi Party 2010, welke op vrijdag 26 november 2010 in club .Off_Corso Rotterdam wordt gehouden. Damaru zal daar enkele nummers live ten gehore brengen en het Srefidensi feest met bezoekers vieren.

Op 25 november is Suriname 35 jaar onafhankelijk. Daarom vindt er een dag later een grote viering plaats, geheel in Surinaamse stijl. Naast Damaru vliegt ook de populaire Surinaamse DJ Kuyken over vanuit Suriname om een bijdrage te leveren aan dit feest. De allround live band La Fiësta is samen met Dj’s Marvelous K, Meo Mania en Mix Master J verantwoordelijk voor de dans muziek die avond.

De 24-jarige zanger Damaru is natuurlijk bekend van zijn grote hit ‘Tuintje in mijn hart’(Mi Rowsu) waarmee hij ook in 2009 in Nederland doorbrak. Deze talentvolle zanger die onder contract staat van TopNotch, is onlangs een samenwerking aangegaan met de broertjes Fouradi. Dit heeft geresulteerd in de single ‘Mijn Lady’.

Srefidensi party 2010
Vrijdag 26 november 2010, 23.00u-05.00u
Club .Off_Corso, Kruiskade 22 Rotterdam
DJ’s Meo Mania, Mix Master J, Marvelous K, Kuyken (Suriname)
Live: La Fiësta en Damaru

LET OP: koop een kaart in de voorverkoop en maak kans op een retourticket naar Suriname, aangeboden door Surinam Airways (www.slm.nl). Kijk voor meer informatie hierover en de voorverkoop adressen op www.suriname.nl.