Tot zestien jaar geëist voor moord Bijlmer

4

De 37-jarige Maikel S. heeft 16 jaar cel tegen zich horen eisen voor de moord op de 19-jarige rapper Ishmael Gumbs. Hij zou hem vorig jaar vlak naast een speeltuin in Amsterdam-Zuidoost met meerdere kogels hebben doodgeschoten.

Het dodelijke geweld vloeide voort uit een ruzie die Gumbs, afkomstig van Sint Maarten, eerder die dag met de vriendin van Surinamer Maikel S. zou hebben gehad. S. zou dit zeer hoog hebben opgenomen en later verhaal zijn gaan halen.

Na de moord bleef Maikel S. lange tijd spoorloos. De politie plaatste hem begin dit jaar op de nationale opsporingslijst en dacht dat hij in Suriname verbleef. Op 17 februari meldde S. zich met zijn advocaat bij een Amsterdams politiebureau.

4 REACTIES

  1. Ik benne benieuwd welke draai EBU nu aan gaat geven,deze moord was in zijn ogen allemaal de schuld van de blanken in amsterdam weet jij dat nog EBU?


    Maak melding

  2. vanwege 16 jaren korting op zijn behoefte aan zonlicht, zal sno werkelijk snowy (white) eruit komen en misschien alsnog proberen de moeder en de zus van zijn slachtoffer te kussen, slijmbal !.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.