Surinaamse minister overleeft motie bestedingen

5

PARAMARIBO, 19 nov – Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW, is ongeschonden gebleven in het parlement. De motie tegen zijn bestedingsgedrag haalde het bij lange na niet. Tien van de vijftien oppositieparlementariërs die voor stemden, waren niet voldoende. Twintig parlementariërs zien geen vuiltje aan de lucht.

Ze stemden dan ook harmonieus tegen. Met de ruim zeshonderd duizend Surinaamse dollar (ongeveer honderd en vijftig duizend euro) voor de ministeriële werkruimte, is niets aan de hand. Het project is weliswaar niet publiekelijk gegund, maar onderhands. Dat mag, vindt Abrahams: “Uit veiligheidsoverwegingen en vanwege urgentie. Als de president het nodig acht, mag worden afgeweken.”

Bovendien had de vorige regering het project al goedgekeurd. De oppositie vindt de uitleg maar niks. “Dit kan de toetssteen der transparantie niet doorstaan”, zei Chandrikapersad Santokhi (VHP, Nieuw Front). Abrahams vindt het ook normaal dat zijn dienstauto is beveiligd. Onderhands. “Ik ben een belangrijke figuur, de eerste vervanger van de vicepresident.”

5 REACTIES

 1. Mee-eters!

  Mee-eters zullen nooit in de pot poepen.
  Want dan eet je je eigen stront op. En dat is nu precies de politieke gang van zaken in Suriname.
  Abrahams wordt door zijn medestanders in bescherming genomen omdat ze het straks ook van hem gaan eisen wanneer het om hun gaat.

  Zo kom je niet geloofwaardig over als regering. En hoe belangrijk is de eerste vervanger van de vervanger van de vice-president?
  Allemaal verhalen die je met de poepluier kan weggooien.


  Maak melding

 2. Abraham vindt zich zelf wel heeeel erggg belangrijk.

  Net een AAP MET EEN SIGAAR, wahahhaha

  Ja,ja er is geen vuiltje aan de lucht te zien in Suriname, met Apen in nette pakken.
  Hun Daden mogen wel Vuil en Vies zijn, maarrr hun nette PAKKEN mogen in geen geval Vuil en Vies zijn.

  Maar helaas zijn er in Sur. nog veel domme mensen die EMBALLAGE belangrijker vinden dan de INHOUD.
  Jammer, want die domme instelling zal de ondergang van Suriname zijn.


  Maak melding

 3. Dat dit nergens op zou uitlopen was voorspelbaar.Let op!Nu zijn wij aan de macht,en aangezien wij niet weten hoe lang het zal duren,vullen wij nu onze zakken en niet zo’n kleinbeetje ook!Sorry


  Maak melding

 4. De kiezers die dit mogelijk hebben gemaakt voelen zich nu bedrogen als jullie naar die adviezen hadden geluisterd dan was dit niet gebeurd de gevolgen moeten jullie zelf maar dragen die oplichters en schurken die jullie hebben gekozen houden elkaar het hand boven het hoofd. nu zijn we 4 maanden verder en deze criminele bende heeft nog geen enkele verkiezings belofte ingelost enige wat ze doen is hun zakken vullen op reis gaan en het volk bedriegen.opvallend vindt ik de stilte van al die broodschrijvers hier op dit net.
  De bedriegers bedrogen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.