Theatertour: ‘Caribbean Combo – Daar zal je ze hebben’

0

‘Tijdens de wat koudere dagen is ’n beetje extra warmte nooit weg’, aldus Roué Verveer, Jandino Asporaat, Howard Komproe en Murth Mossel. Deze vier comedians reizen samen met DJ Switch in de koude wintermaanden samen door het land om wat extra warmte te brengen in de vorm van comedy, muziek en sketches.

En aangezien het voor deze mannen ’n beetje lastig is om in zo’n korte periode bij alle mensen thuis langs te gaan, leek ’t hun ’n goed idee om met iedereen af te spreken in het theater. Of het nou is omdat je nu al in de mood bent voor de feestdagen, of omdat je gewoon zin hebt in ’n gezellig avondje uit; kom langs met het hele gezin, kom lachen, swing en zing mee.

‘Caribbean Como – Daar zal je ze hebben’, een eenmalige theatertour van vier topcomedians met stand-up comedy, sketches, muziek en dans. Meer informatie en de speellijst vind je op www.caribbeancombo.nl.
caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.