Man begeert ‘meest gezochte’ status in Suriname

3

PARAMARIBO, 18 nov – De politie heeft een man vrijgelaten die zich aanmeldde als één van Suriname’s meest gezochte criminelen. Hij is weliswaar een draaideurklant. Maar niet van het soort dat de top tien haalt van meest gezochten. De man had zich vrijwillig aangemeld, nadat de lijst overal was opgehangen.

Hij zegt dit gedaan te hebben om zijn naam te zuiveren. Op de lijst staat zijn foto bij de naam Romano ‘Manne’ Pinas zijn. Dat komt omdat hij zich eerder als Pinas had uitgegeven. De politie verzuimde klaarblijkelijk de verwarring uit haar administratie te verwijderen. De lijst is met fout en al samengesteld en verspreid in stad en land. Pinas behoort wel tot de groep meest gezochte rovers en moordenaars.

De politie dacht in eerste instantie hem in handen te hebben. Achteraf bleek de sterke arm het slachtoffer van een identiteitscrisis. En een administratieve blunder. Waarom onze vriend zich ooit uitgaf voor niet zomaar een ander, is nog een raadsel. Van de top tien heeft één zich inmiddels gemeld. Hij is echt wie hij zegt te zijn. Wie de lijst ergens heeft hangen, moet de foto bij Pinas maar weglakken of uitknippen, adviseert de politie.

3 REACTIES

 1. Wat een goed geoliede machine heeft Santhoki daar achtergelaten…..

  Geen wonder dat de politie in Suriname allleen effectief is als de moeders van de verdachten ze zelf komen afleveren:-)


  Maak melding

 2. die jongen is gewoon verstandelijk gehandicapt, joh, of in de gevangenis is de voorziening van zijn basibehoeften veel beter gegarandeerd dan er buiten !.


  Maak melding

 3. De aard van de mens maakt dat ie zichzelf stopt en zich laat aanmelden. De politie hoeft niet met alle eer te strijken. Mens is basically GOOD, dus als ie eemn misdaad begaat, kwelt het hem van binnen op den duur en laat ie zichzelf stoppen !!!……………………..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.