Prem Radhakishun weg bij ‘De Wereld Draait Door’

14

De Wereld Draait Door (DWDD) neemt afscheid van Prem Radhakishun als tafelheer nadat hij maandagavond tv-criticus Jean-Pierre Geelen beschuldigde van pedofilie. Dat zei een eindredacteur van het VARA-programma dinsdagmiddag bij Lunch! op Radio 1.

De beslissing is genomen na een gesprek met programmamaker Radhakishun, die begrip zou hebben getoond voor dit standpunt. Prem zei tijdens de uitzending dat de mediajournalist van de Volkskrant het met kleine jongetjes zou doen.

De redactie van het VARA-programma De Wereld Draait Door (DWDD) voelt zich ernstig in verlegenheid gebracht door deze uitspraken van de tafelheer. Lees verder in het Algemeen Dagblad.

14 REACTIES

 1. Ik was en ben fan van Prem,maar eerlijkheid gebied mij,om achter de beslissing van de Vara te staan namelijk,om Prem uit DWDD te zetten.Prem’s uitspraken gingen echt te ver,je kunt niet zomaar dingen lopen roepen.
  HLGD (het leven gaat door).


  Maak melding

 2. nog nooit zo snel het surinaamse gezegde “”gron tapu na asi tere…..bewaarheid zien worden. Kort voor zijn uitspraak dreef prem de spot met lucassen.Iemand die reeds veroordeeld is wat wordt duidelijk ,in nederland geldt eens een dief altijd een dief bij de halsemas cohens, pechtolds en volgelingen van deze wereld vreemde mensen.het volk wordt m.i. beter gediend door politici die weten waar ze het over hebben zich kunnen inleven to feel it you have to live it of zoiets.dwdd koppensnelt roethof nu prem het obama syndroom zwarten neem je niet serieus. wanneer komt er een zender waar zwarten de kans krijgen te excellereren programmas kunnen maken die ook in de prijzen vallen, zolang zwarten in deze witte maatschappij in de marge blijven moet er een prijs bedacht worden gouden kalf versus zwarte buffel of zoiets.Hai baja decolonize your minds meedoen of meetellen thats the question.


  Maak melding

 3. Prem je hebt hem mooi beet, die sakka sakka en martijn is hypocriet. Waarom mag jort kelder wel zijngal uitspugen en Prem niet? Zorg dat hij je betaalt voor je uren die je daar hebt gemaakt.


  Maak melding

 4. Prem is zichzelf eindelijk tegengekomen.Die man is psychies niet in orde.Zijn grote muil is hem nu fataal geworden met zijn vlase beschuldigingen, notabene openlijk voor de Nederlandse televisie.


  Maak melding

 5. Je kunt iemand niet voor pedofilie beschuldigen en opmerkelijk nog een tv-criticus bij een groot dagblad met zonder bewijzen voor de dag te komen dan ga je ontegenzeglijk de deur uit.Prem heeft zich groot vergist hij dacht zeker dat hij een rasechte Hollander was voelt hij het niet hoe de stemming in Nederland gaan of heeft hij zijn bewust zijn verloren wat hij is?Je kunt in Nederland geboren zijn en de taal goed beheersen maar in de ogen van het volk ben je een allochtone en niets anders.Ik hoop dat dit een goede leerles voor Prem zal zijn.


  Maak melding

 6. Vrijheid van ………

  Waar Wilders zich telkens weer beroept op vrijheid van meningsuiting terwijl hij miljoenen mensen van Islamitisch geloof aan het beledigen en bespotten is, is de belediging van Prem aan een enkele criticus
  hem fataal.

  Waar is die vrijheid van meningsuiting dan voor bedoeld? Heeft het met kleur of afkomst te maken en geldt dat voor iedere burger in de Nederlandse samenleving? Ongeacht afkomst?

  De Pietje Bel van TV heeft al veel te lang autochtonen voor schut gezet en ze de les gelezen dus is dit een mooie kans om hem te elimineren, monddood te maken.

  Prem, je had het moeten weten! Je had moeten weten dat men op een “foutje” zat te wachten om je op te offeren.
  Je hebt op je eigen maniet je mening geuit.


  Maak melding

 7. en wat als zijn uitspraak blijkt te kloppen ?.blijkbaar mag je in dit land niks ‘al dan niet terecht-s’ roepen over de inboorlingen en alles verzinnen en ventileren over de nieuwkomers.vanaf de 2e pan-europese oorlog waren het respectievelijk ; duitsers, mollukkers, sme etc., etc., en nu de wel-bekenden ; andere groepen zullen volgen. waarom ? omdat het ‘wij en zij’ hen in de genen zit : hun eigen (nog bestaande) zuilen-stelsel, apartheid in zd-afrika, spoortjes van beide indertijd in sme.


  Maak melding

 8. @DAs

  Prem heeft duidelijk laten merken dat hij niet weet om te gaan met het concept “vrijheid van meningsuiting”.

  Niet omdat het kan, wil dat zeggen dat je ook maar alles de ether in moet werpen.

  Je hebt ook een bepaalde verantwoordelijkheid in het leven en dan moet hij nu op zijn blaren gaat zitten.


  Maak melding

 9. “De wereld draait door”

  Oh is Prem weer doorgedraaid.

  Weer te diep in het glaasje gekeken: “als de wijn is in de man, is de wijsheid in de kan”


  Maak melding

 10. Ik meen te zeggen dat er een fout is begaan!!
  Prem zei duidelijk, wat ik heb begrepen het volgende: zijn uitspraak!!! Ik heb vernomen dat dhr Geelen met kinderen doet en dat hij hypocriet is!!

  Als hij ergens gelezen heeft moet hij dan dat stuk naar voren brengen welke in zijn voordeel gaat werken(alleen als het ergens vast staat).

  Wel moet ik zeggen dat deze man te arrogant is. Eens wilde ik met hem in zee gaan maar gelijk zei hij dat hij een dure jongen is. De zaak is natuurlijk afgeblazen, niet wetende wat voor over het ging!!!.

  Money, money, money!! Deze man moet gewoon weten wat hij zegt! en niet wat hij weet!!


  Maak melding

 11. Beste knap dat een aantal personen hier deze situatie in het hokje van “racisme” weten te plaatsen. Dan moet je toch wel vrij gefrustreerd zijn.

  Het feit dat men in Suriname in vrijwel elke situatie eerst kijkt naar de etniciteit van betrokkenen en dan pas het oordeel velt is best wel schrikbarend. Helemaal met een dergelijke multi-etnische samenleving.


  Maak melding

 12. Peter Fryer een Engelsman publiceerde in 1984 een zeer interessant boek getiteld “Staying Power:The history of Black People in Britain”Op de eerste raden staat als volgende te lezen:There were Africans in Britain before the English came here.They were the soldiers in the Roman imperial army that occupied the southen part of England for three and a half centuries.Er waren ook zwarte mensen in Nederland tijdens de Romeinse tijd. Hoe ziet men van daag op deze mensen? Ben je in Nederland geboren dan ben je ook een allochtone en in Engeland geld ook het zelfde.Tijdens de tweede wereld oorlog vochten vele zwarte mensen voor de bevrijding van beide landen en velen gaven hun leven voor hun moederlanden zoals het destijds genoemd werd.


  Maak melding

 13. Prem is een gefrustreerde man die geen normen en waarden kent en dat is zijn grootste tekortkoming.
  Behalve dat zit hij ook met zijn getraumatiseerde verleden wat niet bevorderlijk is om zichzelf in de Nederlandse gemeenschap te intergreren.

  Hij wil altijd doen voorkomen alsof hij goed ontwikkeld is maar dat is niet het geval gezien zijn optreden in diverse praatprogramma’s.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.