maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKassav op Amsterdam Latin Festival

Kassav op Amsterdam Latin Festival

-

Does Travel - naar Suriname

1st Priority en Pleasure trakteren je dit najaar op de beste Latin- en Caribbean muziek tijdens de eerste editie van het Amsterdam Latin Festival. Om 18.30 barst het Amsterdam Latin Festival 2010 los in de Heineken Music Hall en zal doorgaan tot bam. Voor deze tropische happening hebben ze de juiste artiesten weten te programmeren, om van de eerste editie een ware fiësta te maken.

De line up bestaat uit:
• India uit Puerto Rico wordt met haar gouden stem niet voor niets ‘La Princesa de la Salsa’ genoemd. Ze heeft verschillende awards en nominaties op haar naam en is o.a. bekend van haar nummers ‘Dicen que Soy’, ‘Soy Diferente’ en van haar nieuwste single ‘Estúpida’.
• Kassav, de mestres do zouk uit Martinique Guadeloupe. Deze groep saat garant voor een opzwepend en dampend feestje.
• Nelson Freitas (van de hits ‘Deeper’ en ‘Rebound Chick’) zorgt voor Kaapverdische urban zouk.
• Kaysha uit Congo laat iedereen helemaal losgaan met een high energetic show vol heerlijke Afro-Caribische beats.
• Kevin Lyttle bekend van de hit ‘Turn me on’ maakt met zijn soca zeker een uitbundig Carnavalfeestje in de HMH
• Caché Deluxe brengt zijn unieke Caribische muziekstijl ‘Ritmo CachéDeLuxe’ gemixt met salsa, calypso en merengue.
• Prince Royce, de grote Bachatero van dit moment, zal voor het eerst optreden in Nederland. Zijn album en single ‘Stand by me’ hebben dit jaar weken achtereen op nummer 1 gestaan in alle Tropische en Latin Charts.

You don’t wanna miss this!!! Zaterdag 20 november 2010 @ Heineken Music Hall in Amsterdam. Deuren open om 18.30u en tickets: € 45,- (ex fee) en Vip: € 85,- via Ticket Service Nederland en www.ticketmaster.nl.

Meer informatie: www.amsterdamlatinfestival.nl.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES