‘Geen onveilige situaties voor soap acteurs in Suriname’

9

“De acteurs van Goede tijden, slechte tijden’ die afgelopen week in Suriname waren, hebben het daar fantastisch gehad. Er was helemaal niets aan de hand en er was geen sprake van onveilige situaties”. Dat zegt RTL 4-woordvoerder Eva Peters naar aanleiding van berichtgeving van het programma RTL Boulevard. Volgens Albert Verlinde van RTL Boulevard zouden de Nederlandse acteurs beroofd zijn in Suriname.

Ook is er in het programma verteld dat Suriname een onveilig land zou zijn. Op haar site melde RTL Boulevard: “Tijdens de opnames van de spannende scènes wordt namelijk één van de koffers bruut leeggeroofd. Op de gestolen camera staan onder andere beelden waarop de soapies aan het kanoën zijn”. RTL 4 was hier niet gelukkig mee en heeft de redactie van RTL Boulevard gemaand tot het aanpassen van de teksten over deze reis op de website meldt De Telegraaf.

Aanleiding voor de berichtgeving in Boulevard was een ongelukkig voorval met een camera. Een van de medewerkers van RTL 4 had voor RTL Boulevard opnames achter de schermen gemaakt. De camera, die volgens RTL4 nog steeds niet terecht is, verdween tijdens de terugreis uit de bagage van de desbetreffende medewerker.

9 REACTIES

 1. wat een lulverhaal vaan rtl boulevard.
  denkt men soms dat er alleen maar dieven in Suriname zijn of wonen,wordt men hier in nederland nooit beroofd,of gebeurt dat alleen buiten nederland.dit is puur politiek.
  over dieven gesproken:wie was nou admiraal de ruijter,die was een zee piraat,dis is maar een reminder voor de mensen die hun eigen geschiedenis niet kennen.

  alleen met een vinger naar een ander wijzen ,dat is hetgeen dat men kan en weet

  Suriname forever

  mvg,

  orga

  one love mensen


  Maak melding

 2. Dus de”vrouw” van burgemeester Onno Hoes doet ff een duit in het zakje.Suriname zou onveilig zijn er wordt flink gestolen??Ja Albertientje je moet niet vergeten Surinamers zijn niet gewend blanken te zien dus zullen ze de blanke mensen proberen hun spullen afhandig te maken daar in de “bush bush”.Minderwaardige rascist.


  Maak melding

 3. Ach, die man moet ook z’n geld verdienen. Al is het maar door leugens te verspreiden. Om deze redenen kijk ik niet naar dit programma. Het is echt beneden niveau.


  Maak melding

 4. Die imbiciel van een UITWEG/DU,kan het niet nalaten zijn blanke meesters hun gogo te likken.
  Man ga het artikel goed lezen,o neen want van begrijpend lezen heb je geen ballen verstand.
  Albertina is een VVDer,die meegaat met die racist Wilders,wat wil je, Albertina moet iets zeggen om Wilders gelijk te geven wat betreft de Surinaamse allochtoon.
  Het valt me tegen dat de Surinaamse allochtoon het wederom laat afweten,om in opstand te komen vooral hier op dit forum.
  Maar zij zijn de eerste om zich te bemoeien met Surinaamse zaken, ding fredeh ,dat ze zweepslagen gaan krijgen als ze fel tegen dit bericht gaan reageren.De Surneds laten steeds blijken dat ze voor eeuwig aan de leiband van hun blanke meesters lopen.


  Maak melding

 5. @letty: hou je b@k hoor , stom wijf. Niemand is bang voor blanke meesters. Iedereen heeft zijn leven en doet zijn ding.We zijn geen volk dat je afmaakt wanneer je cartoons in de krant produceert van een gelovige. Da wil zeggen dat wij de ironie van het verhaal ook zien. Iedereen snapt dat AV een relnicht is opzoek naar spannend nieuws en als dat er niet is dan maakt hij dit, als je die berichtgeving serieus dan ben je niet goed wijs. Wil jeroddels dan kijk je naar boulevard. Wil je kwaliteitsnieuws dan kijk je naar de publieke omroep. Het is pure entertainment. Dat zegt meer over Albert dan over Surinamers. Als hij zijn leven op die manier invulling wil geven dan woont hi in een land die hem die mogelijkheid geeft. Trouwens naast hem zat umberto Tan, dat is een slimme integere zwarte man, die het niet zou pikken als Albert iets zou zeggen van zijn land als dat niet door de beugel kon. Umberto zou hem cker weten van repliek gediend hebben. Onderschat hem niet. Het ging puur om een speculatie, ietsje verder in het nieuws bleek dat de camera wel terecht was en er totaal geen sprake was van diefstal. Maar het zijn mensen zoals jij waar Iwan brave het heeft, met je “jullie surneds”. Steeds het met het vingertje wijzen maar wel die hand openen voor die euro´s. Lekker je gal willen spugen hier op het forum ook al is het onterecht en hypocriet. Kijk, volgens mij is dat net hetzelfde als wat Verlinden doet,maar ik zal je vergeven en het net als bi Albert met een korreltje zout nemen. Kijk nu wordt het pure entertainment en kan ik erom lachen. Zie je ik lach erom en neem je niet serieus. Kom een volgende keer met kwalitatief nieuws , nieuws waar iedereen iets aan heeft en nieuws waarbij je serieus genomen wilt worden, want let maar goed op, het leeuwendeelvan de berichtgevingen zijn net als dat soort dat jij produceert. Dus zo uniek ben je niet. Maak het verschil, durf het verschil te maken, bedenk iets nieuws en vooral positiefs.


  Maak melding

 6. Jaja, lees
  ze reageren de slaven.That`s proved that iam right.
  DU/UITWEG reageert precies zoals ik dacht,een betrapte nederige slaaf.
  Ach ja wat zal ik typen over bala whawhawhawha, die weet verdomd goed dat ik gelijk heb, maar gaan jullie lekker verder hoor,teh wojo jagie oen sa sjie soema serei.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.