Edgar Davids stopt bij Crystal Palace

3

Topvoetballer en oud-international Edgar Davids heeft besloten zijn avontuur bij Crystal Palace per direct te beëindigen. “Vandaag heb ik besloten dat mijn avontuur als speler van Crystal Palace FC ten einde is gekomen”, aldus Davids op zijn weblog.

Tot ieders verrassing blies de inmiddels 37-jarige Davids zijn loopbaan, na twee jaar afwezigheid in augustus nieuw leven in door te tekenen bij de Engelse tweede divisieclub.

De in Suriname geboren voetballer kreeg per wedstrijd betaald en kwam in de competitie zes keer voor Crystal Palace uit. Twee keer maakte hij de negentig minuten vol. De club uit Londen staat op de laatste plaats.

3 REACTIES

 1. Wat ook de reden is of mag zijn , t is in elk geval een wijs besluit.
  Edgar is nog jong , maar als voetballer oud. Om je dan telekens weer te moeten opladen om tegen dejongere gasten te spelen kan op een gegeven moment een opgave worden.
  Door dit besluit kan hij zich toeleggen op andere dingen die zeker op z,n pad zullen komen en zich daaraan wijden.
  Ik heb Edgar altijd bewonderd ,hij was voor mij een echte rauwdouwer, die de dingen zei zoals hij ze ervoer, iets wat hem vaak niet in dank afgenomen werd.t Type betre mi mati mandie , mi boto no boro.
  Desondanks , genoot ik van zijn spel, daarom Edgar , veel succes in de toekomst,
  lots of love and respect.


  Maak melding

 2. Vind het wel jammer dat hij stopt, maar begrijpelijk. Deze man heeft al miljoenen verdiend, waarom niet stoppen en gewoon verder van het leven genieten?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.