Docusoap ‘Politie Paramaribo’ op Nederlandse TV

1

Vanaf vrijdag 12 november kun je iedere week om 22.25 uur op Nederland 1 (TROS) kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Politie Paramaribo‘. Dit is een zesdelige docusoap over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland.

In Politie Paramaribo worden agenten van verschillende disciplines gevolgd in hun dagelijkse werk. Zo volgt de camera agent Elskamp van de ‘Bikers Unit’. Sinds oktober2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat zeaantreffen, varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en vanfout geparkeerde auto’s tot gewapende overvallen.

Ook gaat de kijker mee met de ‘Motor Surveillance Dienst’. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Bekijk hier de promo:

1 REACTIE

  1. Erugghh leuke promo!
    Moest wel lachen, maar de politie doet het goed.
    Niet te hopen dat ze gevraagd worden Ned. te assisteren vanwege de tekorten hiero, dan is Suri ze kwijt….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.