Boek van John Leerdam over Suriname

0

PvdA-politicus en theatermaker John Leerdam presenteert op zondag 12 december zijn boek ‘Suriname en ik’. Het boek bevat interviews met en verhalen van bijna vijftig mensen, die geboren zijn in de voormalige Nederlandse kolonie of er een sterke band mee hebben.

Leerdam schreef het boek samen met de bekende Surinaams-Curaçaose journaal presentatrice Noraly Beyer, die eerder het boek ‘De Antillen en ik’ schreef onder redactie van Leerdam. Het boek ging gisteren officieel naar de drukker, meldt dagblad Amigoe.

Behalve de presentatie van het boek in concertzaal Paradiso vindt ook de presentatie plaats van het jubileumboek van de Stichting Julius Leeft! Deze stichting, een initiatief van Leerdam, organiseert debatten en produceert theaterstukken over maatschappelijke onderwerpen die spelen in Nederland en de voormalige Nederlandse kolonies, maar ook in landen waar Nederland veel invloed heeft gehad, zoals Zuid-Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.