Jeugdvoorstelling ‘Kraskrasi’ in Bijlmer Parktheater

0

Op 3 november is de jeugdvoorstelling ‘Kraskrasi’ van theatergroep Stella Den Haag te zien in het Bijlmer Parktheater. Kraskrasi vertelt het verhaal over een twaalfjarige jongen, die zich tussen sterke vrouwen en huizen zonder vaders staande probeert te houden. Een humoristische muziektheatervoorstelling voor iedereen van 9 jaar en ouder.

Antonie Korthout woont met zijn moeder in de Mahoniestraat. Hij wil schrijver worden en als zijn verhaal in de Ware Tijd gepubliceerd wordt, vraagt het hoofd van de school hem zijn verhaal voor de hele school voor te lezen. Maar die ochtend raakt hij zijn lievelingsknuffel kwijt, zijn wasbeerknuffel mister Bingo. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen rond Antonie, zijn moeder, meester Richard Kantelman en Morena, het meisje waar Antonie zo verliefd op is.

Datum: Woensdag 3 november
Tijd: 14:30 uur
Plaats: Bijlmer Parktheater, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.