Kunstenaars 3 maanden in Nederland voor project

0

De Surinaamse kunstenaars Ramon Bruyning en André Sontosoemarto werken op dit moment als artists-in-residence aan een kunstwerk op de schutting om de steiger van de in restauratie zijnde Posthoornkerk in Amsterdam. Dit doen zij in opdracht van Stadsherstel en de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam, meldt het Amsterdams Stadsblad.

De kunstenaars verblijven drie maanden in Nederland in het kader van dit kunstproject dat mede mogelijk gemaakt door het Fonds BKVB, de Mondriaan Stichting, de Nederlandse Ambassade in Suriname en het CBK ZO, Amsterdam.

De afgelopen maanden hebben zij gewerkt in Amsterdam Zuidoost en in Amsterdam Noord voordat zij begonnen aan het schilderwerk rondom de Posthoornkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.