Verlenging Paramaribo Perspectives t/m 7 november

0

De groepstentoonstelling Paramaribo Perspectives in TENT wordt een week verlengd t/m 7 november 2010. Deze tentoonstelling is de afsluiting van een intensieve culturele uitwisseling tussen kunstenaars uit Rotterdam en Paramaribo

In het laatste weekend wordt een extra presentatie geopend met een selectie van werken van jonge kunstenaars studerend aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag. Zij werkten onder leiding van o.a. kunstenaar Charl Landvreugd aan een praktijkopdracht waarin thema’s als de ander/het vreemde centraal staan.

Op donderdag 4 november om 18.00 uur is de feestelijke opening van de eindpresentatie. Kijk op de website tentrotterdam.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.