Hogeschool InHolland opent vernieuwd gebouw

10

Hogeschool InHolland opent op woensdag 27 oktober haar geheel vernieuwde gebouw aan de Burenstraat 23 in Paramaribo. De opening wordt ingeluid met een congres over Suriname als kenniseconomie.

De afgelopen maanden is het pand aan de Burenstraat gerenoveerd en heringericht. Het gebouw biedt de studenten en medewerkers een moderne en professionele leer- en werkomgeving.

De opening wordt ingeluid met een congres over de kenniseconomie in Suriname. Sprekers uit Suriname en uit Nederland geven hun visie over dit onderwerp vanuit verschillende perspectieven. Ook vindt er een aantal activiteiten plaats in de vorm van een onderwijsweek.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Huh wauw, dit is geweldig nieuws ! Zo kan er beter gestudeerd worden, heel goed om te investeren in Studenten !!! Bravo !

 2. Kennis!

  Proficiat!
  Kennis is de basis tot ontwikkeling. Ontwikkeling is de basis tot verandering. Verandering is de basis tot verbetering. Verbetering is de basis tot vernieuwing. Vernieuwing moet eigenlijk de basis zijn tot een beter leven voor iedereen.

  Maak er flink gebruik van.

 3. Nu wordt er niet geklaagd over de Nederlanders en of de Surinamers in Nederland!!!in negatieve zin!!!! dit is een voorbeeld!!!

  let ook op, wat zij in en voor Suriname betekenen.

  Wiep-ding

 4. een congres over de kennis-economie? welke kennis?
  er is van alles mis in het land, veiligheid, onderwijs, infrasructuur etc. laat men daar nu eens over comuniceren met elkaar… kennis economie… (tjoeri) grt.
  w`man

 5. Nu geen enkele reactie van ‘hard line Surinamers’ (Lees: NDP’ers zonder inzicht en verstand) over inmenging van buitenaf en met name uit het Nederland. Blijkbaar geldt die inmenging alleen als er negatieve zaken worden uitgelicht. Anders moeten ze hun mond houden en betalen. De Suri-Nederlanders voorop met verleden jaar alweer bijna 250 miljoen euro aan overgemaakt gelden aan familie, etc. in Suiname. Samenwerking is altijd goed. In goede en in slechte tijden.

 6. Hoop dat INHOLLAND in Suriname mag uitbreiden ook in de districkten(v.b. Nickerie)
  Want velen kunnen na de Middelbare school niet verder studeren in Paramaribo.

  Woon kosten zijn HOOG en de school op zich is al duur.
  Hoop ook dat op een of andere manier de school kosten omlaag kunnen gaan.

 7. gelukkig weer iets positiefs, ik kan alleen
  maar zeggen mensen zet je in, om je te ontwikkelen, waardoor je straks een beter bestaan kan opbouwen.
  veel geluk en inzet.

  schoerpioen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.