Veel belangstelling bij uitvaart taxichauffer

7

De uitvaart van de Surinaamse taxichauffeur Radji Anand is zaterdagmiddag bijgewoond door zo’n driehonderd mensen. Dat meldt Omroep Brabant. De 37-jarige Tilburger, vader van drie kinderen, werd vorig weekend doodgeschoten in Kaatsheuvel.

De traditionele hindoestaanse afscheidsplechtigheid vond plaats in het crematorium aan de Karel Boddenweg. Onder de aanwezigen waren veel taxichauffeurs, maar vooral veel familieleden. De dienst waarbij ook een pandit aanwezig was, was deels in het hindi gesproken.

Radji was van Surinaams-hindoestaanse afkomst. Sinds 1994 woonde hij in Tilburg. In 1998 ging hij er aan de slag als taxichauffeur. Maar ook tijdens zijn jonge jaren in Suriname werkte hij al als taxichauffeur. De politie weet nog niets over de daders en is nog volop bezig met het onderzoek. Er werken 25 mensen aan de zaak meldt Omroep Brabant.


7 REACTIES

 1. Heelveel sterkte aan de fam. toegewenst.. met dit onnodig verlies van hun zoon vader schoonzoon neef, oom en vriend.

  En ook ik hoop dat de dader(s) snel achter slot en grendel verdwijnen.

  Malli.


  Maak melding

 2. triest is het, weer zo’n zinloos geweld,
  weer iemand die een gezin achter laat, en vaak alleen maar om geld, waanzinnig is het.
  hierbij wenst ik alle nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies.

  schoerpioen


  Maak melding

 3. Aan alle fam.leden, kennissen, vrienden en een ieder gecondoleerd wier hem kende!!

  Moge de duivel(dader) van wie hij/zij het leven heeft beroofd in de hel kwellen!!! en nooit en te nimmer adem halen!!! en gelukkig zijn. Hij/zij heeft alle vloek van mij van de wereld!!!! heel veel ongeluk toegewenst aan deze paria en parasiet!!!!

  Labaria


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.