Surinaamse activist Asha Mungra onder vuur

45

PARAMARIBO, 13 okt – Dokter Asha Mungra heeft een dubbele agenda en moet oppassen. Dit zegt minister Celsius Waterberg van Volksgezondheid. Mungra’s pleidooi voor de terugkeer van internist Vinodh Nannan Panday bevestigt het allemaal nog meer. “We kennen die mevrouw”, aldus Waterberg.

Haar pressiegroep heeft niets anders voor dan te stoken. “Zij begeeft zich altijd op het randje van wat toelaatbaar is”, zegt Waterberg. Typisch vindt hij het straatprotest dat Mungra enkele jaren terug leidde. Dat was kort na een fatale roofoverval op een echtpaar. De demonstranten eisten toen de doodstraf voor de daders. “Omdat men dacht dat het om Marronjongeren ging.”

Het protest tegen het ontslag van de internist bij het ’s Lands Hospitaal heeft ook veel weg van stokerij. “De man hield zich niet aan ethische normen. Hij spuit ook nog allerlei zaken in een tijdschrift (Parbode, waarin Nannan Panday vermeende wantoestanden in het ziekenhuis aan de kaak stelt, red.). Deze mevrouw is altijd etnisch bezig. Ik ben bang dat ze nog eens geesten oproept die ze niet kan beheersen”, aldus Waterberg.

45 REACTIES

 1. Waterberg maakt er een etnische kwestie van. Democratie is nog moeilijk voor deze regering. Volgens mij heeft deze mevrouw alle recht om te protesteren en moet een minister zich daar niet mee bemoeien.


  Maak melding

 2. Dus als we de roofovervallen aan de kaak stellen, zijn we etnisch bezig. Heeft Waterberg zich dan ooit uitgelaten over het gedrag van zijn achterban?

  Wantoestanden in het ziekenhuis aan de kaak stellen, mag dus niet; want daarmee stel je ook het wanbeleid van de minister aan de kaak.


  Maak melding

 3. Ja je zegt het goed Celcius.
  Wij worden altijd gediscrimineerd hun.
  Zij doen het altijd tegen ons.
  En ze zeggen altijd dat wij roven en stelen.
  Alsof zij nooit stelen.
  Zij doen het netjes.
  Witte boorden criminaliteit heet dat.
  Net zoals Misiedjan ook al heeft gezegd.


  Maak melding

 4. Oo Celsius toch, je weet wat mensen denken, je gelooft in het bestaan van geesten en bent danig aan het bedreigen > wordt de stress van het meeregeren met ‘baas’ je teveel ? >> van die stoel af gaan, pilletje misschien of elke dag een wassi in marowina nemen zijn je mogelijkheden, welke kies je ??.


  Maak melding

 5. Waterberg staat bekend om zijn ondoordachte uitspraken. Hij is eerder door de rechter teruggefloten in de zaak tegen Jennifer van Dijk – Silos. Overigens acht ik de uitspraken van Panday terecht in het licht van de wantoestanden binnen de gezondsheidszorg waar deze Water(hoofd)berg verantwoordelijk is.


  Maak melding

 6. Deze mini-ster is inderdaad een waterhoofd.Naar zijn uitsprken te oordelen is het nauwelijks te geloven dat deze man academisch gevormd is.Als mederegeerder moet hij ver boven etniciteit uitstijgen en niet zo kleinzielig zijn om in hokken te denken..Erg.


  Maak melding

 7. Sinds de VHP niet meer in het machtscentrum verkeerd, worden Surinamers geconfronteerd met een heel gevaarlijk etnische ophitsing vanuit een bepaalde hoek.

  Ik weet niet wat deze mensen die de etnische kaart zo schaamteloos willen spelen denken, maar als de bom gaat barsten zullen er alleen maar verliezers zijn en wie veel heeft zal natuurlijk meer verliezen.

  Die hele ‘Shanti’ kunnen we in ieder geval door de plee trekken, het was nooit gemeend.

  “Ook ik ben bang dat ze geesten oproepen die ze niet kunnen beheersen”,

  Surinamers let op UW zaak en verwerp massaal dit achterlijke primitieve gedrag van corruptelingen en dieven.


  Maak melding

 8. Klaarblijkelijk mag je in Suriname niet zeggen dat de djoekas roven en moorden. Waterberg ga maar kijken wat voor rotzooi je soortgenoten te weeg brengen.Protesteren moet dat ook verboden worden. Ministers die op zulke acties reageren zijn geen knip waard en hebben zelf boter op hun kop.


  Maak melding

 9. asha mungra,komt bij over als een soort prema.
  een beklagenswaardige figuur met minderwaardigheidsgevoel.de(kartel)mungra`s zijn net braziliaanse bijen en zijn ook overal.


  Maak melding

 10. Dit riekt naar 100% revo-taal! Mensen moeten weer oppassen! De heren zijn pas twee maanden bezig er wij moeten nu reeds oppassen!

  Ook voor dit heerschap geldt: de tijden zijn niet meer als weleer.
  Democratisch bestuur betekent de kunst van balanceren beheersen.


  Maak melding

 11. Iedereen mag zeggen wat ze ervan vinden, althans, in een vrije democratisch land is dit heel normaal. Zolang de 8 december geest van 1982 maar niet weer tevoorschijn komt en onbeheersbaar wordt. Daar zitten we niet echt op te wachten.

  Je mag dus waarschijnlijk ook niet zeggen dat de regering oververtegenwoordigd wordt ex-Afrikanen, om het maar netjes uit te drukken. Niet echt de samenstelling, weerspiegeling van het totale volk van Suriname. Natuurlijk zullen er zware tijden aanbreken voor niet-Afrikanen. Je mag ook niet zeggen dat Hindoestanen vanuit hun positie weggerukt worden en diens plaats door ex-Afrikanen ingenomen worden. Het is allemaal toeval.

  Regerend, Suriname is op dit moment niet racistisch bezig maar Afrikanen zullen wel een voorkeursbehandeling krijgen bij alle instanties. Zorg, volkshuisvesting, justitie, werkgelegenheid in de ambtenarij, zanderij, vergunningen, lagere straffen(i.v.m. mensenrechten) enz.enz.enz..

  Daarom zouden Aziaten die wel willen en economisch veel kunnen betekenen voor het land een pack moeten vormen om bij de volgende verkiezingen beter voor de dag te kunnen komen, met een goed economisch en toekomst gerichte, programma voor het hele volk. En om te redden wat er nog te redden valt.

  Maar ik weet niet of Chinezen, Hindoestanen en Javanen wel goed met elkaar kunnen samenwerken???? Bijelkaar hebben ze wel veel stemmen denk ik.

  Dit is geen racistische opmerking, maar wel vanuit mijn kant gezien, een realistisch. Alleen maar in het belang en toekomst van het land en volk.


  Maak melding

 12. ik ben het met een groot deel van de reaktie eens. reaktie nummer 11 springt eruit kwa dommigheid. ik kan mij nog herinneren dat deze zelfde dame stevige kritiek had op de vorige regering dat was goed in de ogen van de kudde, zelf limbo heeft haar naar de studio gehaald om haar een poduim te geven om kritiek te leveren en nu het andersom is heeft zij in de ogen van die schapen een minderwaardigheidsgevoel. wie kritiek leverd moet het ook kunnen incasseren.


  Maak melding

 13. Hallo hallo

  Handen af van Asha.
  Zijn jullie nu helemaal gek geworden .

  Hoogste tijd dat Asha minister van gezondheid word .
  Dat zou pas een goeie zaak zijn .
  Asha is Hindostaanse van afkomst – ik niet .
  So what !

  Zijn / is men noch steeds bezig met rassen discriminatie in Suriname !


  Maak melding

 14. Dit is dus het niveau van een minister in Suriname!!?? Deze joker is dus minister van volksgezondheid!!!?? Totaal een niet cabapel figuur dat mag duidelijk zijn!!! Bouta mag hem vandaag nog vervangen!!!


  Maak melding

 15. asha mungra,komt bij over als een soort prema.
  een beklagenswaardige figuur met minderwaardigheidsgevoel.de(kartel)mungra`s zijn net braziliaanse bijen en zijn ook overal.

  Brantimaka

  Maar ze zijn wel allemaal ontwikkeld toch?? Kan je dat ook van je zelf of andere Suris zeggen????


  Maak melding

 16. Wat een schaamteloos gedoe,ik hou m’n hart vast voor de eerlijke ontwikkeling van ONS Suriname.Loekoe sang psa nanga Roedesie nu Zimbabwe. Samen werken met personen van allerlei pluimage bevorderd de vooruitgang in een land.Kapsones gedrag van invloedrijke lieden brengt een land naar de afgrond,en het volk wordt daar de dupe van. Zimbabwe is een goed voorbeeld.Schelden helpt niet,fatsoen eerlijk zijn en tactvol met alle landgenoten omgaan is een zeer goede wijze zaak.
  Anders is het allemaal Sjing tori !
  Tje Sranang mi lobi kondre dang nang psa so nanga joe dang?


  Maak melding

 17. In een democratie heeft ieder het recht zijn mening te uiten en die recht kan niemand je van af nemen.Zij die denken dat voor een moord geval weer de doodstraf moet ingevoerd worden werken voor een verdeeldheid in de gemeenschap.


  Maak melding

 18. Ik vind dat mevrouw Asha Mungra groot gelijk heeft.waardering voor haar mening..

  We leven in een democraties land,waarbij iedereen zijn/haar mening vrij mag zeggen.

  WE zijn nog niet beland om in cencuur te leven,wat niet wil zeggen dat het komende is..

  deze meneer waterberg is de weg totaal kwijt en weet niet waar over hij het heeft..

  de roven moorden die recentelijk in albina gebeurt zijn,door wie welke etnisch minderheid is dat geschiedt..

  Heeft hij waterberg toen ook wat gezegd…ik dacht van niet..wie is dan rasistisch.


  Maak melding

 19. Wat hebben we aan die marrons.
  Wat voor bijdrage leveren ze aan de maatschappij. Het is meer de welvarende mensen duperen om in leven te blijven.
  Bouta valt vies tegen om juist die mensen veel aandacht te geven en de juiste mensen die het wel goed hebbben met het land opzij te zetten. Handel voor een goed economie hoef je echt niet bij de marrons te zijn.


  Maak melding

 20. Persoonlijk vind ik de reakties van bouterse-aanhangers heel stom,dom en idioot.
  Het lijkt wel een op wraak-beluste meute die op uit zijn om eigenbelangen .
  Vreselijke verraders van Suriname.


  Maak melding

 21. niemand op deze wereld is volmaakt en hebben wij allemaal onze gebreken,het is niet mijn stijl om personen in het openbaar te bespreken.

  in elk geval als men meer wilt weten over deze dame,dan moet men aan de gelovigen binnen de arya(dewaker)samaj binnen stappen. deze kunnen jou meer vertellen over de activist(criminele handelingen heeft niks te maken met ontwikkeling)asha mungra.

  wie de site van de NPS bezoekt,zal gauw tot de conclusie komen dat men hier te doen heeft met mensen met een achterstand.wat zo op vallend is,is dat de leider van de domme massa wilt duidelijk maken dat hij op de foto poseert met de paus en wereldsleiders, maar wat heeft voor land en volk hiermee bereikt?

  eerlijk gezegd ik wist nooit dat er nog in deze tijd waarin wij leven zulke achterlijke mensen nog bestaat.
  wij willen een leider hebben,dat ons land promote en niet een die de idioot uithangt.

  De Babylonische Spraakverwarringen,
  Raaskallen over herschrijven geschiedenis
  President Bouterse verklaarde in zijn rede op Marrondag dat het tijd wordt dat de Surinaamse historie wordt herschreven.aldus Prof.dr. W.Donner
  maar zegt niet hoe men aan de racistische naam van marrons zijn gekomen.en maakt nog steeds de fout om de mensen marrons te noemen.

  Kunstenaar Pinas verbaast over aanpassingen monument
  Hoofdschuddend staat kunstenaar Marcel Pinas voor het monument op het Plein 10 oktober op de hoek van de (Wanicastraat) Johan Adolf Pengelstraat en de (Gravenstraat/Soldatenstraat en de Nassylaan)Henck Arronstraat.Verbaasd wijst hij op de blauwe tegels van de sokkel: “Dat had gewoon in het grijs gemoeten maar in elk geval niet op deze manier.Dit is toch geen gezicht?” aldus pinas.
  mijn vraag is,waarom legt hij de nadruk op de kleur Grijs? Zeker is dit hem aangeleerd.

  men praat ook over de dag der Vrijheden/Keti Koti maar de juiste naam dat de mensen van toen gebruikte was(is ingeleverd)Maspasi.de Creool houdt teveel rekening met de overige etnische bevolkingsgroepen net of deze rekening houdt met de Creolen.als wij tot een natie willen toe groeien dan moet men alvast beginnen om een paar van die nationale feestdagen door te schrappen en staand en borstbeelden in onze binnenstad verwijderen.

  we zijn echt niet in Azië,BABA en MAI is op hun plaats en of meer Surinaamse helden.
  dan zeg ik dat bouterse weer gelijkt heeft, de geschiedenis van land en volk moet zeker herschreven worden.laat Brazilië en de overige zuid Amerikaanse/Caribische landen een voorbeeld voor ons zijn.

  de geschiedenis van de Creolen moet nu duidelijk naar voren treden,anders hebben wij later geen houvast meer,zoals de overige landgenoten.

  Rehabilitatie Plein 10 oktober was haastklus
  De opknapbeurt van het Plein 10 oktober stond onder grote tijdsdruk.In alle haast zijn fouten gemaakt waardoor het monument van Marcel Pinas aanpassingen heeft ondergaan.Dat zegt Patricia Meulenhof, voorzitter van de Commissie Herdenking 10 Oktober 1760

  Vandaag bleek dat de rehabilitatie van het plein nog niet is afgerond en dat het de commissie kennelijk ernst is om fouten te herstellen.Tegen het eind van de middag was behalve het plakkaat met het opschrift dat bij de onthulling in 2007 was aangebracht ook het vorige week geplaatste plakkaat alweer verwijderd.Naar verwachting wordt snel een nieuw bord met opschrift bij het monument geplaatst.

  waterkant.net
  President Desi Bouterse legt zondag kransen bij het monument op het Plein van 10 Oktober.Marrons herdenken dit jaar het feit dat hun voorouders 250 jaren terug vrede sloten met het het voormalig koloniale regiem in Suriname.

  John van Coblijn, lid van de Adviesraad van de oppositionele Nationale Partij Suriname (NPS),zegt teleurgesteld te zijn dat men probeert de geschiedenis te verdoezelen en verdraaide informatie verstrekt aan de gemeenschap.Hij bedoelt met deze uitspraak, het feit dat zondagmorgen president Desi Bouterse het monument 1760 op de hoek van de Johan Adolf Pengelstraat en de Henck Arronstraat opnieuw heeft onthuld,terwijl dit twee jaar geleden al is gebeurd door de minister van Regionale Ontwikkelingen Michel Felisie en de ondervoorzitter van het toenmalige parlement Caprino Alendy.We moeten de geschiedenis niet verminken en verdoezelen.
  NPS WAARHEEN.


  Maak melding

 22. Alle comoties daar gelaten,Mvr.Mungra is vrij om te demonstreren, zelf weet ik dat Dr.Pandaij een heel bekwame Internist is, hij heeft altijd aandacht voor zijn patienten dus als Hij wantoestanden ontdekt mag hij dat aan het licht brengen. Kondreman jepie fo mekie Sranang kom na hee.


  Maak melding

 23. 14 oktober 2010

  Is SME-wel of niet racistisch?
  Overal in de wereld ook in NDL en SME is men als het hun goed uitkomst en als het gaat om geld en macht racistisch.
  Neem b.v bouterse,heel racistisch maar doet voorkomen net of hij dat niet is.In de jaren ’80 probeerde men vanuit een dictatoriaal gedoe terug te keren naar de democratie.De grondwet werd toen mede door de inbreng van de de NDP/Bouterse gewijzigd.Dhr Ramsewak Sankar nam als president van SME zijn intrek in het presidentieel paleis.Algauw had DDB de
  term koelie-kampoe uitgevonden voor het paleis waar hij nu zelf inwoont.Meer dan eens heeft hij zich in die periode als het ging om hindoestanen op cynisch/sarcastische wijze uitgelaten.De presidentschap van Sankar heeft dan ook vrij kort geduurd.De gewijzigde grondwet door de mede-maker ervan werd met de voeten getreden.De dictatuur en alles eromheen werd in ere hersteld.Bij de laatste verkiezing hebben (voor mij onbegrijpelijk)de zelfde hindoestanen de NDP/DDB massaal gesteund.Nu blijkt dat zij wederom in de kou zijn gelaten.En deze keer zelf zonder jas.
  Waterberg/Waterhoofd beschuldigt Asha Mungra
  van etnisch gedoe en bedreigt haar ook nog.
  Wat zij doet is zoals anderen reeds op deze forum hebben aangegeven gebruik maken van haar recht van vrije menings uiting.Het aankaarten van onrechtvaardigheid en machts misbruik is niet het recht van de burger maar wel de plicht van de burger.Dus mijnheer Waterberg blijf met Uw klauwen af van die dame.
  Recent zei DDB dat SME op een keerpunt staat.
  Wel nu door deze bedreiging van Waterberg begrijp ik dat wij al spoedig zullen terug keren naar de dictatoriale periode van de jaren ’80 met alle lusten en lasten.Als men even kijkt naar het personeels beleid van deze minister dan is er voor mij alle redenen om aan te nemen dat juist hij racistisch bezig is.
  Kunt U zich voorstellen:Iemand afkomstig uit Marowijne die op hem lijkt neemt de leiding van het streekziekenhuis Nickerie over.En er wordt een loekoemang aangesteld op slandshospitaal dan is de open gevallen funtie van internist Nanan Panday bij deze vervuld.Over een jaar kunnen wij dan vol trots vaststellen dat de medische zorg van deze twee ziekenhuizen het aller hoogste nivo die men in de medische zorg kan bereiken heeft bereikt.
  Betreft onze kiesstelsel.
  Of je het wilt geloven of niet,zelfs onze kiesstelsel straalt racisme uit.Doel bewust heeft men ervoor gezorgd dat de districten waar de grootste etnische groepering is gehuisvest en ook het hardst werkt bij alle verkiezingen erg bekaaid van afkomen.
  Met wapen gekletter en geweld (geweld en misdaad loont helaas altijd)is Ronny B.de ongekroonde koning van Marowijne en Sipaliwini.Met 11.000 kiezers haalt hij 7(zeven) zetels in het DNA en 6(zes) ministers.
  Het bovenstaande heeft mensen in het westen van het land tot nadenken gedwongen.Als de staus-quo van het land gehandhaafd blijf dan ziet de toekomst er niet rooskleurig uit.
  De mogelijkheid dat op dat stukje grond gelegen tussen de corantijnrivier en de saramaccarivier een andere vlag gaat wapperen is denkbeeldig Ik ben in ieder geval geen voorstander van.
  Het zal niet zonder slag of stoot gaan.
  Als de geest uit de fles is dan kan niemand hem bezweren aldus Waterberg.Wel nu de sleutel om de geest in de fles te laten, ligt bij de huidige regering inclusief Dhr Waterberg.
  Zorg ervoor met eerlijkheid,rechtvaardigheid en wijsheid dat het niet zover komt.

  Latish


  Maak melding

 24. Je kunt de hele stad alle dorpen behangen met allerlei monumenten,maar daarmee bouw je het land niet op..

  Suris,, je moet je ballen laten zweten hard werken flink sparen zuinig leven stuk grond kopen huisje bouwen naar school gaan studeren en goed baan vinden..

  Begin aan landbouw te doen de gewassen exporteren,laat de pres. export mogelijkheden creëren, als hij tenminste verstand van zaken heeft..

  Laat alle suris zonder fisa naar sme reizen,dan zie je hoeveel euroos/us$ dagelijk binnen stromen en er gebouwd wordt,schept enorme werkgelegenheid..

  Houd op elkander zwart te maken,je hebt elkander toch nodig voor het land sme..


  Maak melding

 25. Wat een grote onzin verhaal op nummer 28,
  Ik ben benieuwd wat er in jullie geschiedenis boek komt te staan over moiwana en 8 dec 1982 allemaal op de vlucht neergeschoten zeker, zet ook in jou geschiedvervalsing dat bouterse niemand kwaad doet en dat hij niemand heeft bedreigd op de podium om later zijn bedreigingen uit te voeren. schandalig achterlijk en dom vindt reaktie nummer 28.


  Maak melding

 26. waterberg heeft groot gelijk ,dit noem ik discrim .
  noem mij een creool met 50 hectare grond , een indiaan met 10 hectare grond ,een chinees met 30hectare grond .
  zijn het alleen de hidustanen die aanspraak maken op grote lappen grond ,men wordt nu boos om dat de waarheid boven water is gekomen .
  ze moeten ophouden te doen als of ze suriname niet helpen te vernietigen ,zij zijn degenen die klagen en liegen , omdat ze bang zijn voor de tegenslagen die ze tegemoet mogen zien ,het tijdperk van de hindustaan is nu verledentijd ze gaan nu eerlijk tewerk moeten gaan en al het gestolen goed terug geven aan de rechtmatige eigenaar namelijk de staat SURINAME ……


  Maak melding

 27. Aan de reactie van sommige NDP-ers kan ik opmaken dat ze uitzijn op een burgeroorlog me Hindoestanen. Dezelfde groep die ze n.b. aan zetels hebben geholpen.
  Ik dank dat het einde van Suriname steeds dichterbij komt. (Het was allang uiteen gevallen zonder ontw. hulp en familiesteun uit Ned.)

  @seng seng. Als je ook zoveel grond wilt hebben moet je ervoor werken en niet wacten totdat een minister dat jou komt geven.


  Maak melding

 28. Juist omdat je voor suriname bent moet je kritiek hebben op iemand die alles kapot in jou land heeft gemaakt wat hij kapot kon maken.Jou redenering is typisch één van die schapen die achter bouterse aanlopen ik ben voor suriname en niet voor bouterse, dom gelul noem ik jou reaktie.


  Maak melding

 29. Als ze dan 250 jaren al vrij leven,dan hebben ze het niet ver geschopt.Leven nogsteeds als in die tijd.Een ander volk zou wel wat verder geraakt zijn in hun ontwikkeling en de vrijheid gebruikt hebben voor een betere samenleving. Alleen in een hangmat liggen en de vrouwen alles laten doen,schiet niet op dacht ik.


  Maak melding

 30. neng-cheng,

  De NDP hindustanen schamen zich voor de racistische vhp’ers, ze zullen zich in gemoede afvragen hoe het kan dat de VHP’ers nog zo racistisch kunnen zijn.

  Ik denk dat de andere front partners zich ook zullen afvragen, hoe ze al die jaren konden geloven in die zgn. shanti prediking.

  VHP’ers moeten zo door blijven gaan dan resten ze met 1 zetel, want de meeste hindustanen zullen merken dat het een onbegaanbaar weg is wat sommige vhp’ers nu hebben ingeslagen, als de bom barst zullen deze toppers kunnen vluchten ze hebben allemaal geld, de gewone Bai en Mai zal voor eenheid kiezen, want ook die weten dat de vhp top nooit iets voor ze heeft gedaan.

  De adviseurs die de vhp heeft geadviseerd om de etnische kaart te spelen als politieke propoganda sinds ze niet aan de macht zijn, kunnen nooit Surinamers zijn.


  Maak melding

 31. Wat een gedoe allemaal om een landgenote dat het opneemt voor een andere landgenoot.
  nr 36 ik weet niet hoe oud je bent,en vraag me af, als je wijlen dokter Mac-Donalds hebt gekend? Hij was ook een zeer geliefd persoon,goed voor z’n patienten, die uit alle bevolkings groepen waren vertegenwoordigd. Weet je waarom deze arts zo geliefd was; omdat hij een goed hart had, wie niet kon betalen hielp hij gratis. Helaas kwam hij bij een verkeers-ongeluk om het leven. Het hele land de hele natie moet ik zeggen was in rep en roer,uit alle delen van het land stroomden de mensen naar Paramaribo om mee te lopen in de begrafenis-stoet. Nog nooit had Suriname eerder zo’n begrafenis-stoet mee gemaakt,het was ongelooflijk mooi om te zien, hoe alle ethnische groepen samen hand in hand achter de baar liepen, en samen huilden om hun dokter Mc-Donalds, die voor hun onvervangbaar was. Zelfs J.Pengel had niet zo’n begrafenis, en ook niemand na hem, alleen dr Mc-Donalds !!!
  Nu was er na zoveel jaren weer een arts,die heeft doen blijken een zeer warm hart te hebben voor zijn landgenoten,en wat gebeurd er?
  De rest mag u zelf invullen. Het is een sari tevens sjing tori.


  Maak melding

 32. De ndp-ers zijn zo inconseqent als het maar zijn kan, toen deze zelfde minster in het vorige regering zat mocht asha zeggen wat ze wil over hem maar nu hij zich heeft aangesloten bij de moodenaars bende van desi bouterse mag zij niets meer zeggen want die schapen van de ndp voelen zich op hun tenen getrapt wat een ziellig dom zooitje zijn die mc-ers bij elkaar .


  Maak melding

 33. Sari,

  Ik ken die Panday, het is zeker geen slechte kerel en natuurlijk had het een en ander anders aangepakt moeten worden. Maar jouw beschrijving en vergelijking met wijlen dokter Mac-Donalds is echt overdreven.

  Heb je jezelf weleens afgevraagd waarom zo weinig mensen het voor Panday opnemen?

  Nogmaals ik heb niets tegen Panday, als internist moeten we zulke mensen juist koesteren.


  Maak melding

 34. De vergelijking met dr Mc Donalds was meer als een voorbeeld genomen,hoe de totale bevolking hand in hand hem de laatste eer brachten. Gezien het gedoe nu tussen de verschillende bevolkings groepen wat naar rasisme riekt wilde ik aangeven, dat dit verschijnsel helaas iets van deze tijd is.
  Wel jammer, dat oenoe Sranang sma kong prati so. Men spreekt nu b.v. over Surneds, en Marrons enz…jammer waar is toch de eenheid gebleven.


  Maak melding

 35. Asjah heeft de waarschuwing begrepen.Vndaag staat er een dom positief verhaaltje over de ACP_EU van haar De Zware Tijd.

  Bij gebrek aan werkelijke deskundige beoordeling van de baten moest DDB zich wel tot haar wenden.


  Maak melding

 36. @Neus,

  Nu je het zegt, wie is deze dolle mina baja?

  Onderstaande zinnetjes zijn vandaag nog steeds van toepassing:

  “Dokter Asha Mungra heeft een dubbele agenda en moet oppassen.”

  “Ik ben bang dat ze nog eens geesten oproept die ze niet kan beheersen”.(bron, zie tekst).

  ‘Gelukkig’ zijn ze in suri nog niet zo genderbewust! 🙂 :):)


  Maak melding

 37. Asha mungra is trouwens terug naar haar geboorteland swiet sranang om haar land te gaan dienen waarom gaan degene die bagger over haar gooit niet terug uit bakra land niet terug naar suriname ze zeggen in de bijbel wie zonder zonde is gooi de eerste steen allemaal die stenen gegooid hoeveel?????stenen waawww den mang dja den Een nicht van jouw uit Aruba😗😗😗😗😗
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.