vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWin kaartjes voor speciale 'Pim de la Parra dag'

Win kaartjes voor speciale ‘Pim de la Parra dag’

-

Does Travel - naar Suriname

Ter gelegenheid van de onlangs voltooide restauratie en heruitbreng van Wan Pipel, besteedt het EYE filminstituut aandacht aan het werk van een van de meest markante regisseurs van Nederland en Suriname: Pim de la Parra. Op zondag 3 oktober zijn vanaf 13.00 drie door Pim de la Parra in Suriname opgenomen films te zien: ‘Het geheim van de Saramacca-rivier’, ‘Wan Pipel’ en ‘Het laatste verlangen’.

Na de vertoning van Wan Pipel zal documentairemaakster en tv-presentatrice Ivette Forster De la Parra interviewen voor publiek. De live muzikale omlijsting wordt verzorgd door Flower to the People. Dagprijs € 20,-. De films zijn ook los te bezoeken. Meer info staat hier.

Waterkant.Net mag drie keer twee kaartjes weggeven voor deze speciale dag. Stuur voor zondag 3 oktober 09.00u een e-mail naar [email protected] en vertel ons daarin waarom u graag kaartjes wil winnen. De drie leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond met twee kaarten. Vermeld svp ook uw mobiele nummer in de mail!

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES