Politie ontruimt campus universiteit Suriname

4

PARAMARIBO, 1 okt – De politie heeft het terrein van de Anton de Kom Universiteit van Suriname, Adekus, ontruimd. Arbeiders en studenten moesten in allerijl vertrekken, nadat drie harde knallen uit een gebouw gehoord werden. “We hoorden de knallen kort na elkaar”, zegt een ooggetuige.

Op het moment van de knallen vergaderden ontevreden werknemers over hun werkomstandigheden. Studenten stondenj op het punt een tentamen af te leggen. Het tentamen is afgelast. Volgens de politie zijn drie projectielen gelegd. Een ging af en twee zijn onschadelijk gemaakt. De projectielen waren op verscheidene plaatsen aangebracht. Niemand raakte gewond. Na ongeveer drie uren werd het terrein veilig verklaard.


4 REACTIES

  1. Is niet waar studenten zitten in hun her tentame periode en een aantal studenten waren bezig tentame af te leggen .. dus er waren wel studenten en docenten aanwezig op het complex..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.