vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSurinamers in Nederland bezorgd over formatie met PVV

Surinamers in Nederland bezorgd over formatie met PVV

-

Does Travel - naar Suriname

Ruim vijfhonderd prominente Surinamers in Nederland hebben hun bezorgdheid geuit over over de vorming van een kabinet van CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV. Ze deden dat afgelopen zaterdag tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van het Surinaams Inspraak Orgaan (SIO), meldt de organisatie.

De aanwezige Surinamers brachten hun zorgen over aan het CDA-Tweede Kamerlid van Surinaamse afkomst Kathleen Ferrier, die ook op de viering aanwezig was. Van Ferrier was al bekend dat ze bezwaren heeft tegen een coalitie van CDA en VVD met steun van de PVV.

Het SIO uitte in een persbericht haar bezorgdheid over de toenemende polarisatie in Nederland en hekelde het overschaduwen van de bijdrage die Surinamers jarenlang hebben geleverd aan de Nederlandse samenleving.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

51 REACTIES
 1. Daarom heb ik als hoogopgeleide vrouw net als andere hoogopgeleide allochtonen, ervoor gekozen om mijn energie liever aan mijn land van herkomst te geven dan nog langer aan NL. Als Wilders niet uitkijkt blijft hij in NL alleen achter met dezelfde laagopgeleide allochtone straatschoffies die hij zo verfoeit, die kunnen/zullen nm niet zo gemakkelijk (r)emigreren!!


  Maak melding
 2. Suri’s mogen bezorgd zijn maar PVV is wettelijk en democraties gekozen.

  Ti sma e bar unu, unu e kon nanga wan lo dom kop ezels verhalen….die mensen willen eigenland behouden en verdedigen maar Su. laten jullie als ezels dombo’s lummels links liggen en nu komen jullie schreeuwen….die lol van jullie is KATIBO.


  Maak melding
 3. Ben je surinamer oprotten naar jou land. Nederland heeft jullie niet meer nodig. En als jullie niet vrijwillig weg gaan dan worden jullie massaal als honden behandeld. Er staan 3000 politici als wilders klaar in heel europa om de macht van de democraten over te nemen. Dus voor buitenlanders is er geen plaats meer in europa. De witte mensen gaan weer hun plaats op-eisen in europa. Net als ongeveer 65 jaren geleden zal men weer met een grote schoon-maak komen om europa te zuiveren van de niet blanke ras. Jullie uilskuikens die de president van suriname misdaden toe dichten zullen verstijf staan van de misdaden die tegen jullie zelf zal plaats vinden indien jullie niet op tijd verkassen naar veilige oorden. Uit de geschiedenis weet men toch dat europa geen tanden heeft maar toch verschrikkelijk kan bijten naar 6 miljoen joden en vele andere buitenlanders. Nu gaat de geschiedenis zich herhalen vooral als rechts wint in USA.

  Wie zegt dat dit doem denken is verstopt zij of haar kop in het zand en weiger de ontwikkelingen in europa in ogen-schouw te nemen. Mocht rechts gaan winnen dan wordt de buitenlanders niet meer beschermd tegen knock-ploegen van rechts radicalen die dan de straten onveilig gaan maken voor de buitenlanders, simpel dat men bang wordt en vertrekt uit europa. Men wil dan geen multiculti rotzooi meer. Oprotten dus en snel ook.


  Maak melding
 4. “Ruim vijfhonderd prominente Surinamers in Nederland hebben hun bezorgdheid geuit over over de vorming van een kabinet van CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV.”

  Gaan jullie lekker terug naar het warme Suriname, daar is het echte werk te doen, jullie kennis kan goed gebruikt worden, we hebben nu een echte leider die het land met vereende krachten wil ontwikkelen, elke hulp kunnen we in Suriname goed gebruiken.

  Hoeveel van deze 500 prominente Surinamers zitten in de tweede of eerste kamer, hoeveel zijn Burgemeester, Staatssecretaris of Minister geweest, hoeveel zijn directeuren van de grootste 100 bedrijven in Nederland geweest.

  Weet je wat laat me niet lachen, jullie worden niet serieus genomen door de Nederlandse politiek.

  Verander gewoon de doelstelling van de SIO, en ga vanaf nu de belangen behartigen van Suriname, a kondre pe yu kumba te beri.

  Daar zal de Nederlandse politiek van schrikken een derde cologne in Nederland die hun geboorteland willen ontwikkelen, en zie jullie zullen serieus genomen worden.


  Maak melding
 5. theo wat denk je dat het weer als vroeger wordt ik weet niet van anderen maar zal mijn huid met tand en haar verdedigen als ik ga neem ik zeker honderd van jou soort mee.


  Maak melding
 6. Helemaal mee eens Theo (5). Vele mensen willen dit niet inzien.Ze weten niet dat Europa haar plafond bereikt heeft en op de terug weg is. Eerst worden de Roma’s en de moslims uit niet wersterse landen geweerd. Daarna volgen de rest incl. de surinamers. De geschiedenis blijft zich herhalen. Toen met de afvoering van de joden begonnen was geloofden velen dat niet. Totdat ze zijn afgevoerd en nooit meer teruggekeerd zijn. Zo zal het aflopen met vele surinamers.

  Wie het niet ziet aankomen zal het voelen


  Maak melding
 7. Theo

  Uit de geschiedenis weet men toch dat europa geen tanden heeft maar toch verschrikkelijk kan bijten naar 6 miljoen joden en vele andere buitenlanders. Nu gaat de geschiedenis zich herhalen vooral als rechts wint in USA.

  http://www.youtube.com/watch?v=3IrPQru8SNo&feature=related

  Theo
  Wat toen gebeurt is 1940-1945 De Joden vervolging in Europa was verschrikkelijk.
  Laten we hopen dat het niet meer zal gebeuren in Europa . We betalen mwet z’n Allen tot op heden de rekening van wat toen heeft plaats gevonden in Europa.


  Maak melding
 8. Theo denk jij dat wij surinamers zijn die zich zomaar laat vergassen. Als ik zweer dat ik 500 mensen meeneem en mijn broeder mike 100 dan nemen we alvast 600 op 1 dus wij zijn bereid kom maar op.


  Maak melding
 9. Surinamers in Nederland worden jullie nu eindelijk wakker de PVV is geen partij die uit het vreemde gekomen is het is door het Nederlands volk gekozen en ze komen hun politiek door voeren, jullie zullen wel gauw de vruchten van zien.Vele Surinamers zullen wel gedwongen zijn heerlijk Holland te verlaten om elders te wonen tenzij ze niet naar Suriname willen teruggaan.


  Maak melding
 10. Theo denk jij dat wij surinamers zijn die zich zomaar laat vergassen. Als ik zweer dat ik 500 mensen meeneem en mijn broeder mike 100 dan nemen we alvast 600 op 2 dus wij zijn bereid kom maar op.


  Maak melding
 11. In nederland is het probleem zo danbig verergerd dat zelfs de samenleving in de nederlandse maatschappij 1 grote probleem is geworden, waaronder wij gediscrimeerd worden… Wij surinamers hoeven niet bang ervoor te zijn, ondanks wij ons niet moeten spangen wat pvv gaat doen. Wat heeft nederland nog in zijn waarde, niks !!!… Alleen lachen ze ons uit, maar zonder ons zouden ze niet eens een korreltje rijst op hun bord zien, want bakra`s weten niet wat wij presteren in suri…


  Maak melding
 12. Theo,je moet eens maar je huisarts raadplegen,je lijdt aan het syndroom jaloezie.Mensen zoals jij lijden door het feit,dat een buitenlander een dure auto,huis..enz…heeft.en dat komt omdat je misschien de hele dag met je piemel zit te spelen.Ga toch werken man,kan je dat niet, ga dan toch stelen,dan heb je ook wat ze hebben.Je loopt met zo,n grote mond een heleboel te verkondigen,maar gaat wel naar de chinee,s,en de shoarma-tent.Jonge schrijf je in bij een of andere kerk genootschap,of blijf af van de alcohol,en paddo,s,huur maar een paar sf filmen.


  Maak melding
 13. Bezorg of niet bezorgd
  Hier in Ned zijn ook ruim 100.000 SURI BEZORG over Bouterse.doen ze daar wat mee??
  Lang leve de democratie tog? Wilders is ook democratisch gekozen.dus hij verdient net als Bouterse ook een gelijke kans


  Maak melding
 14. Theo of hoe jij ook heet,

  waar ben jij dan?

  Precies op de kk achterhoede waar je thuis hoort!

  Hoor dan….wij staan al klaar…jij moet je nog klaarmaken.

  Kom maar pussy


  Maak melding
 15. Theo “van Gogh” is uit zijn graf herrezen. Of je bent komiek, of je houd van sensatie, opschudding. Gelukkig wordt je door het overgrote deel niet serieus genomen, terecht.

  Het verschil tussen de jaren 30, 40 en nu is dat er heel veel assimilatie heeft plaatsgevonden tussen blank en allochtoon. Toen was het verboden dat blank met zwart ging trouwen, nu is het meer regel dan uitzondering. Wat jij zegt kan wel een wens zijn van vele Ariers, maar in de praktijk is dit denk ik niet haalbaar. Ook omdat Amerika dit absoluut nooit zal toelaten, ook dat is gebleken in de jaren 40.

  Vergeet niet dat er meer kernmachten aan het opkomen zijn in de wereld. Een derde wereldoorlog is dan heus niet ondenkbaar, met de vernietiging van de totale mensheid op het spel. Door de globarisering moeten mensen accepteren dat het de normaalste zaak is dat er werelwijd een multi culti maatschappij aan het ontstaan is.


  Maak melding
 16. voor de haters op deze site. het is al net als toen. nog steeds domme mensen en nog steeds niets geleerd. we leven hier met zijn allen en het land is voor iedereen. helaas voor jullie laten niemand zich gebruiken, dus pas maar op met die mooie taal hier. we stammen allemaal an hetzelfde af. hoe dom kun je zijn. veel plezier nog met de hersen spinsels in je hoofd. zoek snel een psychiater, want er klopt iets niet binnen in je hoofd, laat je helpen. omwille van jezelf en de mensen om je heen.


  Maak melding
 17. by the way wisten jullie ook al dat de man van de pvv zelf een indo is ha ha . laat me toch niet lachen. wie is er hier nou niet goed. denk na en doe eens normaal allemaal


  Maak melding
 18. Ik behoor in elk geval niet tot de “500 prominente Surinamers”. Die zitten naar alle waarschijnlijkheid aan de cocktail met NENA.

  Ben in elk geval opgelucht dat die linkse theeleuten straks vanaf de zijlijn tandenknarsend moeten toekijken hoe een centrum-rechts kabinet weer orde op zaken stelt.

  Het moet afgelopen zijn met het gedoogbeleid t.o.v. van de criminele buitenlanders en moslim-fundamentalisten die met hun crimineel gedrag en intolerantie jegens andere gelovigen het vredige Nederland zo onherkenbaar en onverdraagzaam hebben gemaakt.

  Ik hoop in elk geval op een consequent lik-op-stuk-beleid van het nieuwe kabinet met liefst uitzettingen naar het land van herkomst voor haatpredikers.

  En als je als vrouw toch zo graag in een verhullende gewaad met oogspleetjes wilt rondlopen, wat let jou dan naar je eigen land terug te gaan. Dan voel je je daar toch ook veilig en geaccepteerd, of niet soms?

  Leven in een open samenleving als Nederland vraagt om een open communicatie met derden, want zonder een dialoog en de mogelijkheid tot communicatie wordt de samenleving onleefbaar.

  Kathleen Ferrier heeft geen “guts”, ze zal eieren voor haar geld kiezen en toch instemmen voor samenwerking met de PVV. Een ander alternatief is er voor haar niet, take it or shake it. Daar is wel moed voor nodig: No Guts No Glory.

  Hoogopgeleide ex-Surinamers zoeken hun heil echt niet in Suriname, in het land van een drugscrimineel en massa-moordenaar.

  Wegvluchten is kiezen voor de weg met de minste weerstand, dat typeert de “losers”, die zogenaamd hun eigen land willen gaan helpen opbouwen, tegen beter weten in.


  Maak melding
 19. Wie heeft nu een eeuwig leven. Maakt voor mij niet uit hoe ik zal sterven. Gaskamer, dengue, malaria, kogel van DDB of gewoon een natuurlijke dood. Bij mijn geboorte stond de dood al vast. Maak je echt geen zorgen over mijn dood.
  Levensgroet uit Suriname van achter de dievenijzers.


  Maak melding
 20. Voor de gene die ons haters noemen en denken dat wij zo maar hier dingens lopen te zeggen zijn zelf dom !. Het is een kwestie van goed lezen en begrijpen waarom wij dit schrijven. Als je er niks op weet, ga andere mensen niet zwart maken, want zelf ben je ook geen haartje beter… Iedereen heeft zo zijn regelement of mening !…


  Maak melding
 21. Raskaal maar lekker verder door-de-mand-gevallen redi-musu Muriel, omdat je niets beters weet te zeggen (je weet dat ik je anders met de grond gelijk wals) begin je maar leugens over mij en Suriname te verzinnen. Ik weet dat het hard voor je is om een zinnig weerwoord te hebben. Zoals Na Mi tegen je zou zeggen, ga maar lekker verder kijken in je glazen bol zodat je nog wat meer koeterwaals kan voorspellen!


  Maak melding
 22. hebben wij 500 prominenten in nl ? mi gado, in sme zelf, waar bijna 3x meer smer-ers wonen, maar hooguit 50 !.of is dit een ‘haags gebeuren’ : 500 familie-leden geven elkaar op als ‘prominent’ en roepen wat, terwijl 499 van hen zelf hebben gestemd op…ja, de pvv !.


  Maak melding
 23. @ nena,
  vertel mij wie gevaarlijker is bouterse of wilders, laten wij inhoudelijk over deze twee populisten praten als jij dat kan.
  wilders zal en moet zich houden aan de spelregels van de democratie, bouterse heeft alle elementaire fundamenten van de democratie in suriname vertrapt en weggeschoten dus lul niet nena kom niet de slimste dame van de klas hier rondhangen want je zet jou zelf gigantisch voor paal.
  wie heeft radio stations en kranten gebouwen in suriname in brand laten schieten, wie heeft journalisten advocaten juristen en nog velen anderen gemarteld en koelbloedig afgeslacht, wie heeft zwangere vrouwen jonge kinderen te moi wana afgeslacht, wie heeft het het surinaams volk onderdrukt vernederd geknecht, voor zo een monster neem jij het op nena schaamteloos en achterlijk vindt ik jou reaktie. weet jij wat de definitie van redi-musu is ? achterlijk ding dat jij ben Bouterse is de grootste redi-musu die in suriname rond loopt hij heeft met buitenlandse agenten de democratie in suriname naar huis geschoten, bouterse heeft samengewerkt met het buitenland om mijn volk te onderdrukken en te vermoorden met name de cubanen en bishop van graneda hij heeft bouterse openlijk op de poduim opgehits om korte metten te maken met de oppositie in suriname. nena als jij de geschiedenis van jou eigen land niet ken zoals velen hier op dit forum wil ik jullie voorstellen om die grote domme waffel dicht te houden .


  Maak melding
 24. prominent of niet prominent, het gaat om naasten liefde.
  voor nr. 23. haters blijven haters, totdat ze zich zelf kunnen veranderen. je praat over andere ,mensen in plaats van over jezelf, en loopt als een kudde dier achter de meute aan. gebruik je eigen hersens en denk na. en laat de mensen om je heen in vrede leven net zoals jij in vrede wilt leven.


  Maak melding
 25. theo en anderen
  de witte man heeft geen hersenen ,want alle rijkdom kwam uit de kolonie (zwarte mensen)
  wij weten hoe je een land moet opbouwen.
  1 wereld oorlog 2 wereld oorlog 80 jarige oorlog kon men in europa voeren .
  want toen ze bankroet waren hebben zij de kolonie geld gezogen.
  maar als europa nu oorlog voert zal het niet meer zijn dan een onderontwikkelt land ,waar zij zullen doodgaan van honger.
  wij zwarten hebben voor dit europa gewerkt.
  maar wilders was een van de uitbuiters van indonesia ..
  deze soort willen alleen groot baas spelen,en de rest onderdrukken.
  theo jouw fam. zal zeker ook worden onderdrukt,maar dan door eigen witte slechte parasieten.veel succes.
  ga eerst de geschiedenis na dom oor.


  Maak melding
 26. de uitweg
  jij hebt nog niet vertelt over wilders?
  de consorten van wilders waren het zelfde en nog erger wat ze in indonesia deden.
  de indo had het allang door ,hoeveel geld uit het land weggehaalt wordt en naar holland gaat.
  toen de 2 wereld oorlog bezig was ,heeft de indo de kans gekregen,om vrij te worden.
  deze ondankbare honden (wilders en cornorten)willen nu weer holland regeren ,dat wat ze trauma heeft gezet in hun hoofd willen ze nu het hollands volk meebelasten.
  het is beter dat wilders en consorten zelfmoord plegen.
  en als ze dat niet doen is er nog een ander oplossing,massaal moeten wij niet toestemming geven aan de pvv.
  dus cda dessidenten hou vol ,je gaat toch niet met mensen werken die trauma hebben?
  de broer van wilders (paul )waarschuwd ons ook voor deze ondankbare hond.


  Maak melding
 27. Onze waterkant specialist is bezig geweest op @21.

  “Ik behoor in elk geval niet tot de “500 prominente Surinamers”.”

  muriel iedereen weet dat je nooit tot die groep van 500 prominenten zou kunnen behoren. Ergo je hoort nergens bij.

  Omdat je nergens bijhoort hebben wij speciaal voor jou de Domme Redi Musu club opgericht.

  Ik heb inmiddels ook geregeld dat jou clubje elk jaar op 5 december een feestje mag vieren. Ter gelegenheid van je eerstje feestje heb ik wilders persoonlijk gevraagd je te sminken, jou lippen worden vuurrood, je huid roetzwart en je krijgt een mutsje.


  Maak melding
 28. Geert Wilders stamt van moederskant af van een Nederlands-Indisch voorgeslacht, zo blijkt uit genealogisch onderzoek. Haha, die Geert toch. En maar afzetten tegen de multiculturele samenleving in Nederland, maar ondertussen wel getrouwd zijn met een oost europees postorderbruidje, en nu ook nog eens zelf zo multi-cultureel zijn als het maar kan. Daar kan geen flacon waterstofperoxide tegen op. Wilders is gewoon een blauwe pinda Plopper, die eerst over de molukkers moet oordelen.

  Alias Brokobana.


  Maak melding
 29. Uitweg lees mijn andere postings en dan heel snel wegwezen, want er zijn 2 groepen anti-bouterse groepen:

  1. de groep waar jij toebehoort: anti-Bouterse , dus anti- ontwikkeling Suriname, geen respect voor democratische processen, dus pro-kinderachtige en neerbuigende houding van NL naar Su, dus redi musu/bounty levend in de jaren ’80!

  2. de groep waartoe ik behoor: anti-Bouterse, doch pro-ontwikkeling Suriname,respect voor democratische processen, dus pro-volwassen houding van de OAS-landen en andere landen naar Suriname toe, dus pro-Sranan anno 2010!


  Maak melding
 30. @Brokobana. Uit dit alles blijkt dat Wilders geen racist is, maar tegen het opkomend dicatuur van het islamisme. Ik ben zwart en ga de volgdende keer op hem stemmen.


  Maak melding
 31. 30 sept. 2010

  Nena/theo/sd/ en overige aanhangers van de huidige moordpresident van SME.

  Jullie allen zijn zeer trots dat DDB een gekozen president is maar vergeten zijn jullie hoe het allemaal tot stand is gekomen.
  Deze presidentschap is gebaseerd op omkoperij van een deel (het slechtse deel) van een regerend coalitie van Front die jullie altijd zeer zwaar hebben bekritiseerd.

  Hiertegen over staat dat PVV(dhr Wilders)op een zeer faire en zeer democratische wijze is gekozen.
  De kans dat hij straks de buitenlanders het land zal proberen uit te schoppen is voorhands zeer gering.Hij en de overige pvvers zitten vooralsnog niet in de uitvoerende macht.Daar heb je de VVD en CDA voor.Het lijkt mij dat jullie nu al spoken zien die er niet zijn.Met zekerheid mag gesteld worden dat Dhr Wilders zondermeer intelligenter en tactischer is dan jullie
  zeer geliefde drugsbaron DDB.Wilders heeft gelukkig de byzondere prestaties van DDB(nog) niet op zijn conto staan.DDB beweert goede zelfs zeer goede bedoelingen te hebben met SME en haar bevolking .
  Zijn mooie woorden van het verleden en nu staan echter haaks op zijn daden.Had hij maar gehandeld als Wilders en plaats genomen in het parlement/DNA en de mooie dingen voor SME en haar bevolking laten uitvoeren door een President die samen met een ieder door een deur kan dan had nagenoeg de totale bevolking achter de mc/ndp gestaan.Het is het zoveelste bewijs dat DDB niets geeft om SME en haar bevolking.
  Hij handelt puur uit eigen belang.En als de mensen boven in mijn aanhef genoemd met hun
  hoge opleiding dit niet kunnen inzien dan is hun nivo bedroevend laag.Sorry dat ik dit schrijven moet.Ik ben ervan overtuigd dat in de regerings samenstelling die straks zeer waarschijnlijk komen zal met medewerking van PVV, zaken zullen worden gerealiseerd die wij
  met zijn allen (allochtoon en autochtoon)het wel willen maar het niet durven uitspreken.
  Nog een laatste opmerking wil ik maken:
  Herhaling van de moordpartijen van 1980-1989
  onder DDB in SME is waarschijnlijker dan de herhaling van de gebeurtenissen van 1940-1945

  Latish.


  Maak melding
 32. Op speciaal verzoek herhaling!!!

  latish, de uitweg, bigibana,Ambalaarh, Muriel chapeau…..

  Opgeruimd staat netjes

  Sender en Sosoboto
  De uitnodiging van oom Desi is ook voor jou en consorten bestemd hoor! Dus wat let je?
  Als “enige echte Suri”, moet je als de bliksem naar Suriname om het land op te bouwen.
  Lever je paspoort in en snel ook. Denk niet dat een dubbele Nationaliteit aan de orde is. Absoluut verboden door wilders.
  Die heb je trouwens niet nodig, gezien je haat tegenover de kolonist. Je kunt alvast vertrekken en later aan “gezinshereniging” doen.

  Dus gauw kaplaarzen en een sombrero aanschaffen, de zon is erg fel in suri.
  Oom Charles en oom Mo(hallo ooms), zullen Julie beide, jij en sosoboto, onder hun hoede nemen.
  Eén van jullie kan beginnen met rijst planten en de andere met de bouw van de Corantijnbrug. Jullie mogen zelf kiezen. Als de klus is geklaard, kunnen jullie starten met het “projectje Bigipan”.
  De tijd dringt, komend seizoen moet alles af zijn als de suri-ned toeristen naar Nickerie gaan om te kunnen genieten van een adembenemend prachtig stukje natuur aldaar.

  Dus huppakkee aan de slag, time is money.
  Helaas kan ik niet mee, anders verlies ik mijn uitkering, snik…..

  Gaat weg en snel ook, moven…


  Maak melding
 33. @38 latish

  “Deze presidentschap is gebaseerd op omkoperij van een deel (het slechtse deel) van een regerend coalitie van Front die jullie altijd zeer zwaar hebben bekritiseerd.”

  Gebaseerd op omkoperij van een deel van een regerend coalitie van front, ai baja. Heb je bewijs dan dat er is omgekocht, blijkbaar niet. Santhokie had het ook over omkoperij in de DNA, daarna hebben we niets meer van hem vernomen. Dat jij niet weet dat AC en PL tijdens de verkiezingen niet meededen met front verbaasd mij niets hoor.

  In ieder geval hebben de OAS, Caricom, USA, Frankrijk, China, Mercosur, VN en ook Nederland de Surinaamse President geaccepteerd als wettig democratisch gekozen President van Suriname.

  Merkel was daarentegen niet mals over de wilders en de nieuwe gedoogregering. Het is ook wat he, als zelf je buurland zich bezorgd uitspreekt. Merkel is natuurlijk veel intelligenter dan jou dus ook dat verbaasd mij niet.

  “De kans dat hij straks de buitenlanders het land zal proberen uit te schoppen is voorhands zeer gering.”

  Hoezo, ben je bang dan dat ze je eruit gaan schoppen, je hoopt dus dat de kans gering is, ik hoop dat ze jou persoonlijk met een schop onder je kont eruit trappen.

  wilders beweerde dit wel ondanks de kans gering is in jou ogen, in feite is wilders dus een populist is, jij vind hem zondermeer intelligenter en tactischer.

  Je maakt het nog bonter, Bouterse zeg je, “beweerd goede bedoelingen te hebben met Suriname en zijn inwoners”, maar dat maakt hem niet intelligenter en tactischer, wilders is slim en bouterse is dom.

  Ondanks wilders ook goede bedoelingen met Nederland en zijn inwoners/Nederlanders heeft, de groep waar jij niet bijhoort in zijn ogen, ergo je bent bang dat ze je eruit gaan schoppen desondanks vind je hem intelligent en tactischer.

  Dit is dus een ergere vorm van het zo bekende stockholm syndroom.

  Geloof me de Nederlanders hebben de Surinamers door hoor, na jarenlange onderzoek kennen ze de psyche van de Surinamer.

  Jij bent dus het typische voorbeeld van die groep Surinamers, hoe meer je ze onderdrukt, beledigd en afkraak hoe meer respect ze voor jou gaan opbrengen, ze gaan je zelf intelligent en tactischer vinden.

  Je gaat zelf een stapje verder, je noemt jezelf allochtoon en diezelfde wilders waarvoor je bang bent dat hij jou eruit gaat trappen, gaat zaken realiseren waar jij aan denkt, maar niet durft uit te spreken.

  Tuurlijk durf je het niet uit te spreken, dat doet meester wilders voor je en owee je je mond opendoet, dan krijg je met de zweep van langs, jij mag niet eens denken laatstaan praten.

  Vraag het maar aan Kathleen Ferrier hoeveel bedreigingen ze al in haar mailbox zal hebben ontvangen van de aanhangers van jou intelligente en tactische wilders.

  Integratie hebben ze sinds gisteren al geschrapt uit Nederland, vanaf vandaag is het assimilatie.

  Assimilatie alleen want zal niet voldoende zijn, wilders zijn kont zal ook gelikt moeten worden.

  latish is al mee begonnen, van esmeralda heb je ook al bijval, die zal volgen, muriel is een specialist daarin, wat betekend dat ze al langere tijd mee bezig is.

  Als wilders het kontlikken van jullie niet voldoende vind zal hij je alsnog eruit trappen, dan mogen jullie President Bouterse zijn kont komen likken want uiteindelijk zal hij toch intelligenter en tactischer blijken te zijn.

  Esmeralda op @40 wil bewijzen dat zij wilders boodschap goed heeft begrepen en neemt nu het voortouw om mensen die niet in het gelid van wilders willen lopen alsvast terug te sturen, hiermee hoopt ze in goede aarde te vallen waardoor zij als laatste mag instappen op die laatste SLM vlucht.


  Maak melding
 34. @Bigibana,

  Wat ben jij naïef zeg!! Denk jij dat wilders alleen tegen de islamitisering is, probeer de media goed te volgen.

  Alias Brokobana.


  Maak melding
 35. Esmerald ik heb goed nieuws voor jou en je meester.

  Wil je doorgeven dat wij vaderlandslievende Surinamers vandaag nog willen vertrekken.

  We willen wij 500 miljard euro cash, voor bewezen diensten en die gouden koets willen we terug.

  Als hij akkoord gaat! sturen we Jos Steeman om die Koets in te pakken, je weet wel in zo’n groen witte doos. De cash gaan we allemaal eerst op schiphol tellen, er mag geen cent ontbreken.

  De slavernijstandbeeld mag in het Oosterpark blijven. Die koets gaan we toch smelten, hebben we niet nodig in Suriname, we hebben onze Prado’s, met dat goud maken we een standbeeld van goud met als gedenkplaat
  ‘dank aan Wilders’.

  Jij mag als straf niet mee, we willen geen uitkeringstrekkers in Suriname.


  Maak melding
 36. @ Bigibana.

  Wat ben jij naïef!! Denk jij dat het bij wilders alleen maar om het islamitisering gaat, je moet beter de media berichten in NL volgen.

  Alias Brokobana,


  Maak melding
 37. Lieve mensen, Ik ben 26 jaar en schaam me heel erg voor de manier waarop men elkaar toespreekt. Zij die een beetje kennis hebben van de politiek moeten inzien dat het 1 grote poppenkast is die leidt tot polarisatie. De media speelt hier een prachtig spel als het gaat om indoctrinatie ed. Uiteindelijk eten Geert en Desiree kaviaar en garnalen en het volk (de kudde) die eten de belastingdruk. Bouw jezelf op en don’t fight the system.


  Maak melding
 38. 2oktober 2010.
  @41 (Sosoboto)
  Je vraagt om bewijzen van de omkoperij.
  wel met jou ken ik nog een die om een bewijs vraagt bij de bewering dat 1(een) en 1(een) twee is.Het onderdeel”de toetreding van Lonny.B en Somo-di-lagi-Harjo tot de coalitie laat je onbesproken.Jouw Pres. DDB de aartsvijand van Lonny heeft ooit gezegd nooit in zijn leven met hem samen te willen werken.Somo vond hij een pedo en een land-rover. Mijns inziens terecht. Ondanks dit kruipt hij nu in hun kont.Zelfs heeft hij in het DNA 23 zetels Lonny en Somo hebben tesamen 13 en krijgen daarvoor 9(negen) Ministeries.(meer dan de helft).Het moge toch duidelijk zijn dat deze plee-figuur niet het belang van SME dient maar zijn eigen belang n.l. ten koste van wat dan ook President worden en uit handen blijven van het justitioneel apparaat.
  Stockholm syndroom is het verschijnsel dat inhoud dat een gegijzelde sympathie krijgt voor de gijzel-nemer.
  Wel, DDB heeft de totale bevolking van SME gegijzeld waarvan een flink deel het eerder genoemd syndroom hebben opgelopen.Zij vormen nu de aanhang van MC/NDP.Helaas moet ik opmerken dat jij tot een van de getraumatiseerden behoort.Ik persoonlijk ben SME tijdig ontvlucht nog voordat ik de trauma opliep.Gelukkig ben ik nu in de legenheid je wakker te schudden.Of dit zal helpen weet ik niet, de toekomst zal het leren.
  Naar aaleiding van het verwijt inzake Wilders. wil ik je melden dat wilders niet mijn favoriet is.Maar als ik zou moeten kiezen tussen een populist zoals je hem omschrijft en de drugsbaron en slager van Surimaribo dan gaat mijn voorkeur duidelijk naar Wilders.Ndl heeft een zeer sterke democratie en dat kan je van SME onder leiding van de moordenaar (lees posting @27 De Uitweg) niet zeggen. Niemand zal Ndl worden uitgetrapt op de manier zoals jij dat bedoeld.Jij ook niet.
  Ik meen hiermede voldoende te hebben gereageerd op jouw posting maar voordat ik eindig wil ik nog het volgende onder je aandacht te brengen.
  Sosoboto is jouw schuilnaam/schrijversnaam.
  Sosoboto betekent (als mijn kennis van taki taki voldoende is) slechts een boot,een boot zonder een motor of aandrijving,of een lege boot zonder inhoud.
  Ieder mens handelt en reageert vanuit zijn eigen referentie kader. Zo jij ook.De keuze van jouw schuilnaam is zeer toepasselijk voor de inhoud van jouw posting.
  Gegroet
  Latish


  Maak melding
 39. Mooi gezegt, ieder mens reageerd vanuit zijn eigen referentie kader. zo jij ook. de keuze van jou schuilnaam sosoboto is zeer toepaselijk voor de inhoud van jou posting.
  Ik vindt de uitleg van het stokholm-syndroom een hele goede zo kan je zien dat de aanhangers van bouterse een zeer beperkte algemene kennis hebben ze volgen elkaar net een stelltje blinde schapen .


  Maak melding
 40. Latish @48

  Kom maar op met je bewijs, dat is wat ik wil zien, met je grote muil kan je alles schreeuwen, bewijzen is een ander verhaal.

  Dat ik het onderbelicht laat, komt omdat dit een topic is over Surinamers in Nederland die tegen de PVV zijn.

  Dat jij de President van Suriname met huid en haar en huid erbij sleept, zegt genoeg over jou getraumatiseerde gemoedstoestand, je hebt dus hulp nodig. Overal zie jij de President van Suriname.

  Je kiest wilders boven Bouterse, jij bent echt grappig of helemaal maf. Je hebt geen keuze, je woont in Nederland en heb dus alleen de Nederlandse stemrecht, in Suriname mag je niet eens stemmen. De Surinamers in Suriname hebben voor Bouterse gekozen als President en dat moet je nou eens gaan leren respecteren, zoals je ook respecteerd dat de Nederlanders in grote getallen voor wilders hebben gestemd.

  Trouwens morgen staat jou wilders terecht voor het verspreiden van haat en racisme.

  Zie je nou wedl, in Nederland weten ze het wel, dat jij het niet weet dat wilders niet deugt komt omdat je al je waardigheid al kwijt bent geraakt, je hebt geen greintje zelfrespect.

  Sosoboto betekend precies wat jij zegt in het Surinaams, het is dus Surinaams en GEEN taki taki. Je moet dus eerst de taal van de Surinamers gaan respecteren alvorens hun leiders gaan veroordelen.

  Nu zal je dus weten dat ik de naam Sosoboto bewust zal hebben gekozen, lees je eigen reactie nogmaals, lees de meeste postings hier op waterkant, wat merk je allemaal?; Niet reageren op de topics
  Niets inhoudelijk
  Weinig kennis van zaken
  Kritiek leveren om het kritiek leveren, Niets opbouwends
  Napraters, geen eigen mening hebben
  Dom kletsen

  Gewoon niets dus, een LEGE BOOT aan de Waterkant.


  Maak melding
 41. 5 oktober 2010

  @ 50 ( Sosoboto)
  Heb je ooit gehoord of gelezen over (zelf)
  projectie ?

  (Zelf) projectie is wanneer iemand eigenschappen uitingen en of emoties van zich zelf tracht te ontkennen, verbergen of te verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.
  Verder nog iets anders:
  Mijn domheid heeft niet geleid en zal ook niet leiden tot adoratie van een drugs-crimineel en een medogenloze moordenaar van zijn eigen landgenoten. Het maakt verder voor mij niet uit welke functie hij bekleedt.
  Lees verder Postings @ 18
  @ 21
  @ 49 en vermaak je zelf.
  Ze zijn in ieder geval van een hogere nivo dan die van jouw zelf.

  Latish.


  Maak melding
 42. latish @51

  Ik heb van Counter-projectie gehoord, en dat is ‘een onbewuster en moeilijker te veranderen patroon dat vaak voorkomt bij mensen die psychologisch getraumatiseerd zijn, dit kan in ernstige mate zijn, maar ook door minder erge gebeurtenissen kan een persoon zich al getraumatiseerd voelen.’

  Je mag dus hulp gaan zoeken.

  Ook jouw verwijzing naar andere posters en dat ze van een hoger nivo zijn, is dus projectie.

  Je projecteerd in dit geval je eigen tekortkomingen op de ander.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES