President Suriname wil hulp tegen antipropaganda

51

PARAMARIBO/NEW YORK, 24 sep – President Desiré Bouterse wil spirituele hulp tegen antipropaganda. Ook wat politieke ruggesteun is mooi meegenomen. De berichtgeving uit Nederland was daarom onderwerp tijdens een gesprek met de Amerikaanse dominee en politicus Jesse Jackson.

Volgens het kabinet van de president duurde het gesprek een uur. Bouterse beklaagde zich over de intensiteit aan negatieve berichtgeving. Centraal daarin is het Nederlandse opsporingsbevel. Dat zou geen waarde hebben. Wel wordt het ingezet om Bouterse en Suriname in een kwaad daglicht te stellen. Jackson moet helpen om vooral bij zijn eigen regering aan te sturen op een soepeler houding.

“De negatieve publiciteit vanuit Nederland mag Suriname’s ontwikkelingsproces niet storen”, zei Bouterse. Het land moet zich vrijelijk internationaal kunnen profileren. Jackson moet het voor elkaar krijgen dat Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse leiders Suriname bezoeken. Bouterse wil onder meer de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma uitnodigen voor het komende onafhankelijkheidsfeest.


51 REACTIES

 1. Onlangs voldeed NL aan zijn verplichting, de laatste miljoenen te betalen. (omgeacht de staat van de bilaterale relaties.)

  Ik denk dat het dus wel mee valt..

  Het klinkt groots je zo te richten op allerlei ander staatshoofden, en zo het gevoel te krijgen dat je meetelt in de wereld, maar wat schiet de gemiddelde surinamer er mee op, dat Zuma ( Neemt hij al zijn vrouwen mee:-)) naar Suriname komt?

  Binnenkort een ambassade in Parijs, alle staatshoofden zijn op bezoek geweest, en dan? We zijn niets verder, dus kiezen we voor de makkelijkste weg: We wijzen naar Nederland..


  Maak melding

 2. De daden (negatieve energie) van de voortvluchtige B te P staan los van het eens zo prachtige land Suriname.

  Eens zo prachtig slaat op de deplorabele staat waarin het land is achtergelaten na de alles vernietigende, criminele jaren onder het bewind van de voortvluchtige B te P.


  Maak melding

 3. eerst flink gelachen en dan, op welke planeet leeft deze president, om te denken dat HIJ goddelijke eigenschappen heeft die hem ontslaan van kritiek en oppositie? Ay me sari Sranan yere, want dit is te gek. BTW de mensen die Bouterse ziet, moet daar geen geld voor betaald worden? Is er met Jackson geen meet en greet, of is hij zomaar naar een dienst geweest? Wat was de reactie van Jackson, just suck it up, your a pansy, a political amateur? Dat weten we dus niet, maar wat een man, die gaat klagen in het buitenland, over anderen, die hem haten en tegenwerken….wat een negativiteit, en wat een tijdverspilling!


  Maak melding

 4. Jesse Jackson heeft DiDiBrie geadviseerd om zich aan te geven bij justitie, te Domburg. Alleen als hij zich hier op aarde reinigt jegens de slachtoffers en nabestaanden gaan de hemelpoorten weer open.


  Maak melding

 5. PARAMARIBO/NEW YORK, 24 sep – President Desiré Bouterse wil spirituele hulp tegen antipropaganda. Ook wat politieke ruggesteun is mooi meegenomen. De berichtgeving uit Nederland was daarom onderwerp tijdens een gesprek met de Amerikaanse dominee en politicus Jesse Jackson.

  http://www.youtube.com/watch?v=QYj5d8kgsFg&feature=related

  Wens de Surinaamse Deleagatie en de President Desire Bouterse tijdens zijn bezoek in Washington aan de Verenigde Naties heel veel succes toe met het ontmoeten en de besprekingen met de verschillende Top Regeringsleiders uit de verschillende delen van de wereld. Hopelijk vloeien er hier uit voor goede Contacten uit voor de verdere Ontwikkeling en verdere Bloei van Ons Geliefd Suriname.


  Maak melding

 6. Bouterse yu didibrie yu heb jij ooit afstand van jou misdadige verleden genomen, heeft deze Beest bouterse ooit zijn verontschuldiging aan de slachtoffer van zijn brute militaire dictatuur aangeboden, ik vraag mij af of jackson weet wat voor misdaden bouterese heeft gepleegd tegen de menselijkheid.
  YU tjari begi now bouta die grote smoelwerk van jou is nu dicht, ik mijn optiek verdiend bouterse de strop en niets anders,


  Maak melding

 7. anti-propaganda..

  Wie is baas om deze woorden te gebruiken..

  baas heeft de afgelopen dertig jaar niets anders gedaan op de berm océr dan zijn mede landgenoten te kleineren te schofferen te demoniceren te vernederen en nu heeft hij het over antie-propaganda..

  man schaam je je niet..

  op de vlucht dood geschoten,het waren zij of wij.grondwet buiten werking gezet avond klok ingevoert enz enz dank zij ronny en somo die de steun hebben gegeven en zoveel ministeries opge-eist pronkt hij aldaar..

  Sankar een joker genoemt een bedelaar die bij buza in holland aan de deur stond te wachten en wat doet hij zelf ,is hij niet aan het bedelen.

  waar blijven de eigen initiatieven eigen investeringen eigen middelen het opbouwen van het land..

  Op eigen kosten zou hij nooit en nimmer buiten sme komen ,dank zij de belasting betaler..

  jammer voor de intelectuelen in sme ,maar ja is ook hun eigen schuld..


  Maak melding

 8. Augie kebanga Dong,go sdong dinkie,soema kirie nanga misandel oeng voorouders,na ding srefie tata ding bidjie sma datie joe sabbie toch? dus no verdedig a KOLONISATOR.


  Maak melding

 9. Bouterse: “Ze pesten me”

  Lekker productief. De president van Zuid Afrika uitnodigen. Enkel en alleen maar om het eigen gedeukte imago van Bouterse op te krikken. Je gelooft toch zelf niet dar hij echt komt. En dan ook het nieuws dat Suriname geld willen lenen. Zou men eerst eens niet de productiviteit opvoeren en daar bedoel ik niet mee, weer banen voor spookambtenaren creeeren. Geld lenen is zo makkelijke en weg van minste weerstand. Van al die loze verkiezingsbeloften is nog helemaal niets gerealiseerd.


  Maak melding

 10. De wereld moet weten…of de wereld weet de (ex)kolonisator wil nooit en zal never los laten….dus weet Su. is een gemis voor de ex boy of girl
  En let op ze zijn listig genoeg.

  Van binnenuit of van buiten naar binnen….EX.(kol.) is en blijft altijd moeilijk.(de ex.wil graag zijn hebzucht als wil opleggen)


  Maak melding

 11. Aan allen,

  Die steeds maar zo op Nederland (ex kolonisator)afgeven en zeggen dat het goed is, dat die nu niets meer in Suriname te vertellen hebben (???), wil ik het volgende willen vragen;

  Ik lees al uw commentaren, verwijten aan Nederland en de Nederlanders al reeds geruime tijd, maar het is mij nog steeds niet erg duidelijk wat het nu is, dat maakt dat u denkt dat Nederland, sinds de tijd, dat Suriname onafhankelijk is, zo geïnteresseerd zou zijn en aan de touwtjes in Suriname wil trekken.

  Ik heb geen idee wat daarvan het grote belang voor Nederland is of kan zijn. Economische drijfveren kunnen het niet zijn. De grote bedrijven die veel geld maken (waarschijnlijk) zijn of amerikaans of Canadees. Verder veel illegale activiteiten door lieden die het geld het land uitdragen.

  Volgens mij is het voor het grootste deel misplaatst sentiment. De meeste Nederlanders die betrekkingen met Suriname onderhouden doen dat toch vanwege de familiebanden en geldstroom is volgens mij ook die van Nederland naar Suriname en niet andersom. Althans niet als het om legale geldstromen gaat.

  Ik hoop dat iemand mij daar nu eens een goed gemotiveerd antwoord op kan geven, anders dan naar het slavernij- en koloniale tijdperk te wijzen. Die periode was uiteraard niet goed, maar ook toen was men in het algemeen Nederland, op een selecte groep na, niet echt geïnteresseerd in Suriname.

  Ik hoor graag.

  Met vriendeijke groeten vanuit NL,

  Willem


  Maak melding

 12. @12

  Ja he, die arme Nederlanders, tje potie ze doen geen vlieg kwaad, hebben ze nog nooit gedaan.

  ” Van al die loze verkiezingsbeloften is nog helemaal niets gerealiseerd.”

  Als je niet zo een ezel was, had je waarschijnlijk begrepen dat geen enkele regering binnen 5 weken verkiezingsbeloften kan inlossen, zelfs wilders zal dat niet lukken.


  Maak melding

 13. ddb heeft een persoonlijk probleem met holland en niet het land volk sme..

  dus moet ddb het persoonmlijk oplossen en niet het land volk van sme..

  laat hij door-vliegen naar holland en zijn verantwoording aldaar afleggen oplossen..

  dan ben je een kerel met stevige ballenn..een echte iniaanse jongen..


  Maak melding

 14. Waarde KICK BACK,zeker zijn het de voorvaderen van de ex kolonisator geweest die onze voorouders hebben mishandeld en vermoord.Maar onze voorvaderen hebben de blanken dat ook betaald gezet door systematich de blanken te beroven en te vermoorden.Vergeet dit niet.En nederland is de enige land geweest die haar voormalige kolonie een behoorlijk gelds bedrag heeft gegeven voor haar verdere ontwikkeling.Vraag guyana wat zij gekregen heeft van de engelsen.Ons eigen vallen moeten wij niet steeds op anderen afschuiven.Denk over na.


  Maak melding

 15. jullie praten gewoon te veel.ziet jullie nederlanders dat niemand aan jullie kant zijn. bouterse zou toch gepakt worden als hij in new york zou aankomen?? wel daar is ie!!!! morgen moet hij zijn speach houden. laat nederland hem dan tegenhouden dan???ALS ZE MAAR KUNNEN! VEEL SUCCES MET JULLIE DOMHEID HOOR


  Maak melding

 16. MISTER molenaar ik had je hoger ingeschat,als je nu al na enkele weken CONCRETE RESULTATEN wil zien,dan ben jij tot mijn spijt niet serieus te nemen,jij levert kritiek op de baas,om het kritiek leveren,thats it.jij bent een typische “pis tegen de paal”typetje.die menen met onder de gordel slaan activiteiten te scoren,indirect pis jij ook tegen de SURINAAMSE kiezers hun keuze.[INDONESIE KOMT ERAAN,dat is andere koek]tegen dàt land moeten jij en de KOLONISATOR een grote mond opzetten,dààr zijn jullie voorzichtiger mee,en het is jullie geraden ook.in HOLLAND is het op dit moment,een echte huichelachtige,racistische [wilders],puinhoop,probeer dààr je kritiek te uiten,maar dan horen we mr molenaartje niet,daaaaag HENKIE.zoek je maatje G.SPONG maar op,die is ook na een DOMME en laffe vòòr zijn beurt gedane uitspraak van het toneel verdwenen,ALS SNEEUW VOOR DE ZON…[òòk zo`n figuur] SUC6 verder.
  PS. BY THE WAY,welke regering had jij op `t oog voor SUR.


  Maak melding

 17. Masra ..DU…DESIE DELANO BOUTERSE,ìs dè`president van de SOUVEREINE staat SURINAME,dan kan jij zoemen tot je èèn ons weegt,you have to follow the leader of je het nou wilt of niet…jij vreet bijna jezelf op in jouw reacties,terwijl bassie DAISY Delano,e tjek joe…HA HA HA.


  Maak melding

 18. Bah, je hebt hier op waterkant teveel vuilspuiters mensen van een zeer bedenkelijk laag allooi.

  De onheilstichters en doemdenkers zoals du, henk molenaar, neus, whome en nog een paar anderen.

  Het moge duidelijk zijn dat deze achterlijke gewetenloze beesten de ontwikkeling van Suriname en de Surinamers niet voor ogen hebben.

  De patriotische Surinamers zullen het land met behulp van de almachtige ontwikkelen, gewetenloze hypocrieten als jullie zullen dan van de vruchten komen plukken.


  Maak melding

 19. Volgens mij is dit artikel een 1 april grap.

  Jesse Jackson weet niet waar Nederland ligt..hij weet ook niet waar Suriname ligt..bij wijze van spreken

  Eerst zou Chavez komen naar Suriname…niet geweest
  Toen zou Bouta naar Venezuela gaan…niet geweest
  Nu moeten Zuma en Obama naar Suriname komen…om wat te doen?

  Jesse Jackson wilde al de ballen afsnijden van Barack, dus hij kan ook nog wel een door drugsgevelde moordenaar aan een nieuwe promotie campange helpen


  Maak melding

 20. Bouterse denkt dat wij allemaal zo dom zijn als zijn aaanhangers, Die didibrie bouterse kruipt nu in een slachtofferrol om zo sympathie te kunnen winnen no way. zijn misdadige verleden zal hem tot in zijn graf achtervolgen.


  Maak melding

 21. Who the hell is Jesse Jackson?
  en als deze Jesse zoveel macht heeft waarom neemt hij geen actie tegen de problemen waarin zijn soortgenoten verkeren in Amerika en Afrika?
  Maar wat kan die arme Jackson doen tegen slechte Mentaliteit en criminele daden van mensen die hun eigen verantwoordelijkheid niet nemen?
  Nee niemand kan daar wat aan doen zelfs God niet!!
  Want een ieder toekomst wordt bepaald door jou eigen doen en laten.
  Daarom is de PERSOONLIJKHEID van mensen met GOEDE DADEN altijd KALM, KRACHTIG, ZELFVERZKERD.
  Mensen maar vooral LEIDERS met PERSOONLIJKHEID SMEKEN NOOIT OM HULP maar EISEN HUN RECHT OP en dat doen ze op een BESCHEIDEN MANIER want BESCHEIDENHEID SIERT EEN MENS.

  Maar ja Suriname heeft een ZWAKKE LEIDER gekozen die smeekt en schreeuwt en moord op zijn geweten heeft.
  Dus enige wat Bouterse kan doen is zijn soorgenoten ZUMBA VRIENDEN uit AFRIKA uitnodigen en lol maken en ZUMBADANSEN haha en niet te vergeten met de BELASTINGGELD.

  Bouterse arrogante missie is in alle omstandigheden President zijn, al gaat dat ten koste van Suriname, maar ja DAAR HEEFT HIJ SCHIJT AAN.


  Maak melding

 22. U raadt het al, “geen van de voorgaande loosers is woonachtig in Suriname”. Omdat Bouta onze onbetwiste Staatshoofd is? Wij zullen het maken, ja zelfs ondanks jullie!!!


  Maak melding

 23. bouterse bouterse
  je hebt je een maal in een spinneweb,
  begeven.
  probeer hier maar uit te komen
  ik zou niet in je schoenen willen staan
  hoe durf je mi boy,
  bruno


  Maak melding

 24. Jackson moet het voor elkaar krijgen dat Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse leiders Suriname bezoeken. Bouterse wil onder meer de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma uitnodigen voor het komende onafhankelijkheidsfeest.

  http://www.youtube.com/watch?v=LlOcZELIn5M&feature=related

  Hoop dat het onze President Desire Bouters en zijn Delegatie tijdens de meetings velen Leiders zal kunnen uitnodigen naast de (Zuid) Amerikaanse en Afrikaanse Landen ook de Aziatische Landen waaronder China en India en Indonesie en Europese waaronder Nederland Frankrijk en Engeland zal kunnen bereiken op de Top van de Verenigde Naties om de 35 Jarige bestaan van de Onafhankelijk van Suriname in Ons Geliefd Land te komen vieren op 25 November A.S.


  Maak melding

 25. 25 september 2010.
  Postings # 10 (kick-back)
  ” # 13 (aboi)
  Ik hou meer van lezen dan schrijven maar als ik “postings” lees zoals boven vermeld voel ik de noodzaak om iets te schrijven.
  Ik lees vaak over de kolonisators.Er is in de totale SME-gemeenschap niemand te vinden die de daden van de kolonisator zal goedkeuren.Deze gasten zijn reeds lang en (gelukkig) dood .Wij moeten inderdaad de nakomelingen van deze kolonisators kritisch volgen.Wat wij niet moeten vergeten is dat wij nu in een andere tijd leven die ons de gelegenheid geeft in materieel opzicht heel wat terug te krijgen van de nakomelingen van de kolonisators.Daar moeten wij gewoon gebruik van maken.Meer zit er niet in.Met de persoon DDB.zal dat niet lukken.Door deze man te steunen maakt men alle belangen van SME ondergeschikt aan de persoonlijke belangen van DDB met alle gevolgen van dien.Mijn vraag is of SME dit verdient.Er is maar een antipropaganda tegen SME en dat is niemand anders dan de moordenaar DDB in en buiten SME bekend als de “slager” van Surimaribo.Ik begrijp ook niet waarom men het zwart verleden (de slaven tijd)van de kolonisators gebruikt om onacceptabele/onvergetelijke/onvergevelijke daden van DDB goed te praten.
  De verkiezings winst van MC-is zover ik weet acceptabel voor een ieder.Om het woord van DU te gebruiken Als DDB de “DIDIBRIE” als president van SME wordt afgezet of misschien zelf vertrekt omdat hij van SME houdt dan verandert de status van ons geliefd SME in positieve zin in de gehele wereld.
  Het is toch een schande dat een flink deel van de SME-natie een moordenaar steunt en daarmee zich zelf en de rest van SME heelveel goeds ontneemt.Dit vindt ik niets anders dan domheid.
  Zodra de medische wereld er in is geslaagd om een serum uit te vinden tegen domheid zal sme hier dankbaar gebruik kunnen maken.Als het zover is zal ik ongetwijfeld een geldelijke bijdrage doen voor mijn zielige landgenoten.
  In het byzonder voor KICK-BACK(naar een gezond verstand) en ABOI

  Latish


  Maak melding

 26. Triest hoe mensen die zich Surinamer noemen, alleen maar juichen als het maar mis gaat met Suriname.
  Ai boi,21 uitzendingen voor en ik hoef niet bang te zijn dat Nederland mij en mijn ex collega’s ooit gaat uitleveren.
  Met een MAG of punt 50, tel je de slachtoffers niet want het zijn tegenstanders,met alle re spekt voor de doden, maar oorlog is oorlog en geen enkele Amerikaanse militair zal ooit in Nederland worden veroordeeld, niet over de duizenden kilo,s Heroïne die ze in de zwarte wijken dumpten etc etc,ik slaap trouwens lekker, nooit een nachtmerrie dat ik misschien de verkeerde heb geraakt.


  Maak melding

 27. Sorry hoor,

  Maar als je vind dat het Nederlandse opsporingsbevel onterecht is, dan had je niet 30(dertig) jr. gewacht om naar het buitenland te gaan. Trouwens Interpol was niet aan de orde dus..

  Als je clean bent, dan had je ervoor gezorgd dat je op de lopende rechtzaak was verschenen. En voordat je uberhaupt pres werd had je erop gestaan, dat je naam van alle blaam gezuiverd werd.

  Maar je was bang, waarvoor? Als je van mening bent dat je een “zuiver” geweten hebt, waarom niet eerder actie ondernomen??

  Don’t underestimate the polder-power.

  Enne, wie ga je uitnodigen op 13 okt, of wordt het in “besloten kring” gevierd?


  Maak melding

 28. Wie zich focust op antipropaganda zal antipropaganda ontvangen!

  Bouta houd dus op met dat gezeur en geklaag als een peuter bij Jesse Jackson, je maakt jezelf en Suriname alleen maar belachelijk. Ga het werk doen waarvoor je bent gekozen; trek buitenlandse investeerders aan, zodat we onze productie op gang kunnen krijgen, onze verdiencapaciteit kunnen vergroten en hopelijk onze sociaal maatschappelijke vraagstukken kunnen aanpakken!!


  Maak melding

 29. hahahahaha die pinto je gaat het maken no mi boy, nu zijn die blanken geen slavendrijvers meer want zonder hun zijn die plannen van jou baas gedoemd te misluken yu kaw wie bedelt nu voor hulp en investering in het buitenland die monster die een grote smoel op de poduim had de man die jullie naar de mond praat het is wel opmerkelijk dat winston lacking zijn grote smoelwerk nu dichthoud, feit is dat je zonder kapitaal geen kant op kan en het kapitaal zit voor een grote deel in het westen in amerika en ook de kennis dus om nederland tegen zijn scheenbeem te schoppen is hele domme zet van suriname want einde van de rit dan is het nederland die suriname uit de stront zal trekken waneer bouterse van het toneel is opgedonderd, met bigie smoel kom je er niet mi boy kijk maar wat libie aan het doen is.


  Maak melding

 30. Ach is dat de inhoud van zijn misienaar de VN armoede troef, maar waarover klaagt hij kan hij niet meer in drugs handelen. baota go tek joe joint en go sribie.


  Maak melding

 31. Bouterse zoekt spirituele hulp in de VS?
  Fa’a de… bisschop Meye voldoet zeker niet meer.
  Bouterse is een grote schandvlek voor Suriname.
  Honderd spirituele leiders kunnen die vlek niet wegpoetsen. Hij moet zelf stappen hiertoe zetten.
  Te beginnen bij aftreden.


  Maak melding

 32. Du en concorten jullie moeten uitkijken dat jullie niet onder de vloek belanden als holland .
  probeer je komaf niet te veraden , al ben je geen voor stander van dit bewind .
  gooi je eigen glazen niet in .


  Maak melding

 33. Iedereen hier met een grote smoel.
  Kom zet zn allen hier en bouw op.
  Bigi mofo en commentaar geven.
  We weten allemaal wat we hebben in de DNA, maar daar moeten we het mee doen.
  Tenzij jullie geweldig veel kunnen betekenen voor Suriname zeg ik nogmaals , KOM, kom hier en laat zien.
  Breng investments or take over.
  Ik denk niet dat jullie daar de capaciteit voor hebben.
  So, Shut the f*ck up.


  Maak melding

 34. NDPèrs schelden en vloeken niet! Want dat mist elk doel! Wacht af tot de Commander in Chief terug is in Suriname en kom dan met jullie argumenten. SRANANG SA WINIE!!!


  Maak melding

 35. “President Suriname wil hulp tegen antipropaganda”

  Geloof ik niets van, het zal zijdelings besproken zijn, maar ik denk eerder dat Bouterse hulp zoekt voor zijn ontwikkelingsprogramma, neks no fout.

  We kunnen het niet alleen, iedereen mag meedoen op basis van gelijkwaardigheid, neks no fout.


  Maak melding

 36. Gut o gut,de slijmballen van de blankemeester zijn weer bezig.
  Niets wat deze regering doet of zegt is goed ,alles wordt de grond ingeboord.In plaats dat de slijmballen van de blanke meester zich zorgen gaan maken over de enorme bezuinigingen die in opmars zijn hier in Nederland bemoeien ze zich met zaken die hun helemaal niet aangaan,want ze slaan zich graag op de borst dat ze “Nederlanders”zijn.
  Gaan jullie lekker op de telegraaf forum jullie gal uitspugen over de veranderingen die in jullie beurs te merken zal zijn als de bruinhemden gaan regeren.O neen dat kan niet want wie zal naar jullie oeverloos gezwets luisteren een allochtoon heeft niets hier in de pap te brokkelen geen haan die naar hun kraait.
  Zoals ik weet is het overgrote deel van de Surinamers jullie azijn gezeik kotsbeu en zeggen ,laat die landverraders zich bezig gaan houden met de neo-naties in Holland,ding eh weri oen ede,Bouta eh tang peh a deh,niks te make nanga ding .
  Kom niet met ja ja maar ze willen wel onze euro`s en pakketten,want niet iedereen zit te wachten op jullie zogenaamde hulp,althans niet zij die keihard werken voor hun geld.
  Want straks kunnen jullie niet meer lopen opscheppen,want dan o dan happen jullie zelf naar lucht.


  Maak melding

 37. Aan al die schapen van de ndp wil vragen om reaktie nummer 32 goed te lezen misschien spring dan toch de vonk over want dat jullie supper dom zijn daar twijfel niemand meer over.


  Maak melding

 38. Hallo Kick Black,

  Elke regering zonder Bouterse als president. Een president moet van onbesproken gedrag zijn, de rechtsstaat respecteren en geen crimineel verleden hebben. De enige reden waarom hij president is geworden is om uit handen van justitie te blijven. Het enige belang dat Bouterse dient, is zijn eigen belang. Indonesie komt eraan? Kun je mij uitleggen wat deze opmerking met Suriname te maken heeft? Ik gun Suriname het allerbeste, maar met deze president komt het land alleen maar dieper in de ellende. Ik zou wel graag na 5 weken in ieder geval concrete plannen willen zien. Lekker populair speechen op bijeenkomsten waar gratis drank wordt geschonken is iets anders dan een regering leiden. En met alle respect voor Jesse Jackson, die man heeft helemaal geen politieke functie. En waarom zie ik geen foto van Bouterse en Jackson?


  Maak melding

 39. je hebt gelijk DU wat die kil betreft
  Gods molen maalt langzaam maar zeker
  dus no spang
  God staat nog steeds boven alles en iedereen.
  houd goede moed!
  alles komt in orde!


  Maak melding

 40. Nauwelijks begonnen of de man is al bang, hoe verder dan?
  Niet vergeten, als ’t verleden je achtervolg kunnen de consequency’s lastig zijn.
  ”Stree de fu stree, wi no sa frede,, werd weleens gehoord, now is the time for action.


  Maak melding

 41. “Ik zou wel graag na 5 weken in ieder geval concrete plannen willen zien.”

  Bovenstaande stelt de in Nederland wonende neo-kolonialist Henk Molenaar.

  Op hoge poten durft deze schurft hier te stellen dat hij na 5 weken plannen wil zien.

  Willen zien in Nederland of in Suriname, wie ben jij precies om dit te eisen.

  Ben je uberhaupt Surinamer, ergo ben je dat ooit geweest?????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.