‘Suriname op Zuid’ Festival in Rotterdam

0

Theater Zuidplein hult zich op zaterdag 2 oktober in Surinaamse sferen tijdens de derde editie van het ‘Suriname op Zuid’ Festival. Met cabaret, live muziek, debat, modeshow en een tentoonstelling. Het centrale thema dit jaar is Surinaamse komieken toen en nu.

Het festival omvat een middagprogramma waarin herinneringen worden opgehaald en gediscussieerd wordt over verschillen in humor van toen en nu, hier in Nederland en daar in Suriname. Daarnaast is er een tentoonstelling over de helden van vroeger en nu en een modeshow van Surinaamse klederdrachten waaraan het publiek mee kan doen.

Tijdens het avondprogramma kunt u genieten van de Surinaamse cabaretgroep 1 en 1 is 3, André Conrad en Roué Verveer. De avond wordt afgesloten met een afterparty met Imro Lont en combo. Uiteraard staat het festival ook in het teken van verrukkelijk Surinaams eten en drinken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.