dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieContainerscan doet intrede op Surinaamse haven

Containerscan doet intrede op Surinaamse haven

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 sep – De containerscan doet definitief zijn intrede op de Nieuwe Haven in Paramaribo. Midden oktober begint het proefdraaien. Zowel de import als de export wordt doorgelicht. Op aangeven van de Verenigde Staten van Amerika.

De Amerikaanse autoriteiten staat al lang op een veiliger vrachtverkeer. “Per 1 juli 2012 moet het al zover zijn. De infrastructuur en de scan staan er al. Er moeten nog wat kleine zaken worden afgehandeld”, zegt directeur John Defares van Havenbeheer. Met het proefdraaien kan Suriname op tijd klaar zijn. De scan komt ook van pas als straks meer vrachtverkeer binnenkomt voor buurland Frans Guyana.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. En wie gaat die scan bedienen? Onze onvolprezen, onkreukbare, onomkoopbare, superactieve, klantvriendelijke, de-andere-kant-op-kijkende douane? Ik moet even in mijn vuistje lachen.


    Maak melding
  2. pinto vertel ook erbij welke regering evoor heeft gezorgd. Ik heb een voorstel en dat is al die containers vullen met bouterse en zijn aanhangers en het in zee dumpen met pinto erbij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES