Vrijdag 1 oktober: BORGOE Party

0

Zin in een leuk Surinaams feestje met heel veel Borgoe rum en opzwepende Surinaamse muziek? Noteer dan vrijdag 1 oktober 2010 alvast in je agenda. Op die dag vindt de volgende Borgoe Party plaats in club .Off_Corso te Rotterdam! Van 23:00u – 05:00u kun je lekker op z’n Surinaams feesten tijdens dit speciale evenement.

Uiteraard kan op zo een dag de traditionele Surinaamse Borgoe rum niet ontbreken. Speciaal voor dit event wordt de hele nacht Borgoe rum uit Suriname geschonken. Maar dat is niet alles; de populaire Kawina formatie ‘La Rouge’ uit Amsterdam zal die nacht de boel op stelten zetten met hun aanstekelijke Surinaamse nummers.

Natuurlijk zijn de beste Surinaamse DJ’s weer van de partij op dit event. Mixmaster J, Meo Mania, UnderControl, DiamondSpin en Don Wayne zullen zich van hun beste kant laten zien. Daarbij wordt de lounge area van club .Off_Corso omgetoverd tot een ‘80 en 90’s area met muziek van toen.

Was je er de vorige keer (op Koninginnedag 2010) niet bij, bekijk dan snel het filmpje hieronder of check de foto’s in ons fotoalbum. Kijk voor meer informatie ook op www.borgoeparty.nl.

Vrijdag 1 oktober Borgoe Party – 23:00u – 05:00u Club .Off_corso, Kruiskade 22 te Rotterdam. Leeftijd 21+


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.