Den Haag in tropische sferen tijdens Martbazar

0

Den Haag raakt op zaterdag 11 september en zondag 12 september in tropische sferen. De Martbazar tovert Wijkpark Transvaal om in een wereldse bazar met fakirshows, spectaculaire Afrikaanse percussie, buikdanseressen, brassbands, levende standbeelden en optredens van bekende artiesten. Een van deze artiesten is de 23-jarige Ashwin Jaydee.

Ashwin Jaydee is o.a. bekend van de FunX nr. 1 hit Diz Que Sim en Miss Jane. Begeleid door de topband ROOTS-RIDERS brengt de Hindoestaanse zanger op zaterdag 11 september een mix van reggae, dancehall, jazz en pop. Zondag 12 september is o.a. de allround superband La Fiesta van de partij.

Ook is er een braderie en een spectaculaire ‘FoodCourt’; met Surinaamse, Thaise, Chinese, Turkse en Marokkaanse gerechten, vers bereid door topkoks uit de buurt met ingrediënten van de Haagse Markt. Kijk voor meer informatie op www.martbazar.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.