Opening tentoonstelling Paramaribo Perspectives

0

Donderdag 9 september opent in Rotterdam de omvangrijke groepstentoonstelling Paramaribo Perspectives. Een feestelijke avond vol optredens van o.a. Howard Komproe, Wi Egi Sani, Groot Bazuin, Sweet Masters, dj’s N3, Tjon Rockon en food en drinks uit de Surinaamse keuken van Anasta.

Paramaribo Perspectives onderzoekt de rol van de kunstenaar als bemiddelaar van veranderende culturele, politieke en sociale verhoudingen. In de tentoonstelling komt een zelfbewuste generatie Surinaamse en Nederlandse kunstenaars samen. De tentoonstelling is de afsluiting van een intensieve culturele uitwisseling tussen kunstenaars uit Rotterdam en Paramaribo.

Kijk op de website tentrotterdam.nl voor meer informatie.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.