Opening tentoonstelling Paramaribo Perspectives

0

Donderdag 9 september opent in Rotterdam de omvangrijke groepstentoonstelling Paramaribo Perspectives. Een feestelijke avond vol optredens van o.a. Howard Komproe, Wi Egi Sani, Groot Bazuin, Sweet Masters, dj’s N3, Tjon Rockon en food en drinks uit de Surinaamse keuken van Anasta.

Paramaribo Perspectives onderzoekt de rol van de kunstenaar als bemiddelaar van veranderende culturele, politieke en sociale verhoudingen. In de tentoonstelling komt een zelfbewuste generatie Surinaamse en Nederlandse kunstenaars samen. De tentoonstelling is de afsluiting van een intensieve culturele uitwisseling tussen kunstenaars uit Rotterdam en Paramaribo.

Kijk op de website tentrotterdam.nl voor meer informatie.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.