zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameBezoek Bouterse aan Venezuela op losse schroeven

Bezoek Bouterse aan Venezuela op losse schroeven

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 sep – Het officieel bezoek dat president Desi Bouterse op 8 september aan Venezuela zou brengen, staat op losse schroeven. Volgens de Surinaamse site Starnieuws heeft de Venezolaanse president Hugo Chávez alle aandacht nodig voor interne aangelegenheden en kan Bouterse daarom niet ontvangen.

Chávez is druk vanwege een slepend grensconflict met buurland Colombia en de voorbereidingen van de parlementsverkiezingen die op 26 september plaatsvinden in Venezuela. Volgens Starnieuws wil Venezuela het staatsbezoek daarom uitstellen.

Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken kon gisteravond nog niet bevestigen of het bezoek definitief is afgeblazen. Dat zal later vandaag bekend worden aldus Lackin tegen de nieuwssite.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

55 REACTIES
 1. Een eventuele bezoek van de president van Suriname aan die van Venesuela is niet principieel.

  Het is een leuke bijkomstigheid slechts.

  Met name de vrijwillige asielzoekers en economische vluchtelingen onder ons uit Holland behoeven echt niet in hoerastemming te verkeren.

  Suriname zal er heus wel komen in weerwil van jullie gestruktureerde kwaadsprekerij.


  Maak melding
 2. Nee zeg gewoon dat chavez geen tijd heeft voor bouterse hij is ook niet geweest op zijn benoemings-feesje, jullie hebben te vroeg gejuicht in suriname winston lacking voorop.Het kan ook zou zijn dat bouterse op docters advies niet man vliegen yu sabie.
  De waarheid is nog steeds sneller dan de leugens van lacking DB en hun volgers.


  Maak melding
 3. Hallo Pinto,

  Wanneer haal je nu een keer dat bord voor je hoofd weg. En beledig je (ex) landgenoten niet in Nederland door ze te omschrijven als asielzoekers en economische vluchtelingen. Bouterse is in geen enkel land welkom en zal ook geen economische steun krijgen van omringende landen en zeker niet van Venezuela.
  Get Real!


  Maak melding
 4. Chavez maakt van DDB een joker, die netjes moet wachten. Ik doe hierbij een dringend beroep op DDB om af te treden omdat hij de eer van SME te grabbel gooit. Dit is geen internetcoup.


  Maak melding
 5. @ Pinto nu stelt het bezoek ineens niet veel meer voor. Jullie waren het die in een jubelstemming verkondigden, dat Bouterse zijn internationale acceptatie bewezen kreeg met zijn reizen naar het buitenland. En wat blijft over Guyana of all places. Ben je er ooit geweest. Heb je de armoede gezien. is de lamme leid de blinde. Maar geen gehuil. goed dat Bouterse niet naar Venezuela gaat. Je moet je vragen of Chavez goed is voor zijn reputatie. laat hij zich bezig houden met de binnenlandse aangelegenheden van Suriname ipv geld te verspillen aan buitenlandse riezen die niets opleveren. waarom wil hij de afhankelijkheid van het ene buitenland (nederland) inruilen voor een andere (Venezuela). is toch van het gekke dt hij zegt pas na terug komst uit dat land te zullen aangeven hoe de goudsector gestructureerd gaat worden. heeft hij geen eigen visie. Lullen op de berm is een ding. Doen is een andere.


  Maak melding
 6. Met groot trom geroffel. Overal waar ik kom in ned. hoor ik mensen zeggen kijk hij gaat toch naar het buitenland niemand doet hem iets zie je.
  maar ook”het is een leuk bijkomstighied.”
  Maar wat is de bedoelinig van het bezoek aan venuzuela. Waarom wil Chavez Bouterse niet ontvangen. Jammer maar zelf Brazilie lust hem niet maar alleen Guyuana. met alle respect wat heeft Guyuana ons noch te bieden. Wat voor economische belangen zijn er in Guyuana. Ik zie eerder een brug over de marawijne rivier dan over de corantijn. omdat de fransen economische gezien beter zijn dat de guyanezen. Wellicht ziet velen van u een andere lezing. Het is duidelijk dat er hard gewerkt moet worden uit eigen middelen want geld is er niet.


  Maak melding
 7. Advies aan BUZA- kondig niet zomaar ‘groot nieuws’ aan voordat al je zaakjes in orde zijn. Jullie komen onprofessioneel over. Duidelijk dat jullie niet ready voor de job waren en ook niet eens een beetje hulp van de vorige functionarissen willen hebben. Brada, het is een management tent die je draait- maar helaas is er TE VEEL politiek aan gekoppeld !!


  Maak melding
 8. Het is opmerkelijk dat Hugo Chavez vanwege dringende staatszaken Bouterse en c.s. niet kan ontvangen. Sterker nog,de Venuzuelaanse ambassade heeft ook niet aangegeven wanneer Chavez de Sur. delegatie wel kan ontvangen. Bij de inauguratie van Bouterse heeft hij ook verstek laten gaan. Ik vraag me af of het niet beter is dat de regering in Par’bo de betrekkingen op ambassadeniveau met Venuzuela onderhoudt, althans als er sprake is dringende Sur. belangen. Kortom, de regering in Par’bo moet niet ten koste van haar gelegitimeerd gezag voor joker steeds op de stoep bij Hugotje te gaan staan.

  De wijze houdt zichzelf op de achtergrond, maar in werkelijkheid staat hij vooraan (Lao-tse)


  Maak melding
 9. Pinto,
  Met Suriname komt ooit wel goed als Sur. ooit bevrijd wordt door jou soortgenoten.

  Enne, heeft Chavez geen tijd of wil hij Bouterse liever niet ontvangen??
  ZELFS HIJ!!
  De ene BOEF wil niet met de andere Boef geassocieerd worden.
  Of is dit ook de schuld van Nederland?

  Maar goed wat er ook gebeurt in Suriname is niet erg belangrijk, want de PRIORITEIT in Suriname is dat Bouterse President moet en zal bijven!
  Want de President van Suriname moet kunnen SCHREEUWEN!! hij moet vooral niet BESCHAAFD SPREKEN, maar ordinair SCHREEUWEN.

  Vindt je het gek dan als hij OVERVERMOEID raakt door SCHREEUWEN??
  En hij moet de goede voorbeeld zijn voor de Sur. burgers?

  Zo’n ordinaire persoon vertegenwoordigd Suriname?
  Vind niet vreemd dat andere landen niet op hem zitten te wachten.


  Maak melding
 10. @ Pinto: Niet principieel en een leuke bijkomstigheid? Dan vraag ik mij af waarom jouw aanbeden regering dit bezoek zo vroeg op de agenda heeft geplaatst. Gezien de enorme binnenlandse problemen van Chavez denkt ik dat een officieel bezoek de eerstvolgende jaren niet in aan de orde is. Ze kunnen dit telefonisch afdoen. Jij laat je ook al zand in de ogen strooien, maar je hebt het nog niet door.


  Maak melding
 11. Niemand wil in verband gebracht worden met een veroordeelde misdadiger.
  Laat Bouterse nu maar gauw opstappen en zijn opvolger met Nederland weer goede banden aanknopen.


  Maak melding
 12. Eerst zegt Chavez af voor een bezoek aan Suriname. Nu zegt hij Baas af.
  Ik heb niet zoveel problemen met de afzeggingen, waarmee ik problemen heb is de reden die steeds door Lackin wordt opgegeven.
  Grensconflict met Colombia en nu weer het grensconflict en as verkiezingen.
  Men doet echt alsof wij ezels zijn. staat men er niet bij stil dat er nu internet is en iedereen weet wat er in de wereld gebeurd ???
  Het is net als 1982 toen gezegd werd dat mensen op de vlucht zijn neergeschoten .
  Hoe dom denkt men wel dat het volk van Suriname is ???


  Maak melding
 13. Hoe dom denkt men wel dat het volk van Suriname is ??
  Oke ik neem mijn woorden terug .
  het volk van Suriname is heel dom ja .
  Door bewust weer te kiezen voor de periode uit de jaren 80.


  Maak melding
 14. Oke,
  For “who the cap fits”. Wie de schoen past trekke hem aan.

  Bouterse is de president van Suriname omdat het volk van dat land het zo heeft gewild, wie zijn jullie?

  Het sturen van afdankertjes alleen is niet voldoende om Suriname naar grote hoogten te tillen.

  Meer nog het geeft jullie totaal geen rechten om hier het beleid te bepalen. Maak je druk met Wilders, die jullie sooner or late een poepie zal laten ruiken.


  Maak melding
 15. pinto,
  Het is geen gestructureede kwaadsprekerij maar meningen het staat iedereen toch vrij om zijn mening te geven over de situatie in suriname. pinto ben jij niet degene die hier in een hoerastemming verkeerd over chavez en venuzuela , je maakt jou zelf belachelijk met die stomme reaktie van jou .


  Maak melding
 16. Kan iemand zich nog herinneren,,toen de Heer Sankar president was van sme,,wat de heer ddb gezegd had..

  Ik bouterse heb geen respect voor deze JOKER die het land vertegenwoordigt,die op de stoep staat VAN HOLLAND OM TE BEDELEN,EN DAAROM LEG IK BOUTERSE MIJN FUNCTIE NEER ALS OPPERBEVELHEBBER..

  Wie kan zich dit nog herinneren,,en wat gebeurt er nu ..wie een kuil graaft voor een andere,kan zelf nergens naar toe..

  baas denk goed na wat je doet,om te overleven,neem die goud mijn van i-am-gold over en stuur die canadezen weg,dan heb je ook goud en macht en geld..


  Maak melding
 17. Natuurlijk was companero Chavez vorige maand al wakker geschud, plotseling herinnerde hij zich weer waarom Cuba in de jaren tachtig Bouterse heeft losgelaten : Linkse mensen lusten Bouterse niet!!!!

  Groet: Linksom.


  Maak melding
 18. Let’s do the 100 dagen test! Daarna kummen we met recht oordelen over deze nwe regering. Ik ben alles behalve pro Bouta maar deze democratisch gekozen regering moet wel een eerlijke kans krijgen.


  Maak melding
 19. DESI HEEFT NU ERG VEEL TIJD VERLOREN MET cHAVEZ. Dus stop met dit soort activiteiten, wel voorbereiding en dan afzeggen, op zo een manier krijgt het sur.volk straks minder respect voor het egzag en dat door toedoen van het buitenland. Een voorbereiding zoals voorgeschoteld kan alleen met medewerking van Venezuela en als er eerst toestemming wordt gegeven en daarna wordt het weer ingetrokken dan is er geen beleid van de kant van Venezuela of men heeft geen respect voor Desi. HET WORDT TIJD OM ZELFRESPECT TE TONEN. lAAT CHAVEZ MAAR KOMEN WANNEER HIJ TIJD HEEFT…
  Hein Taus


  Maak melding
 20. Soldaat Pinto,

  Deze asielzoeker en economische vluchteling is met wapens uit zijn land gejaagd. Wapens waarachter zijn eigen landgenoten zoals jij.

  Eens een soldaat Pinto, altijd een laffe soldaat. Je hebt je maten laten omkomen omdat je in je broek scheet. Dessastreus!

  Ik vindt het jammer dat dit bezoek niet doorgaat. Desi verdient een uitje na de zeer zware verkiezingen en coalitievorming. Ik gun hem het uitstapje om tot rust te komen en ook tot inzicht te komen dat Chavez met zijn kont “draait”.

  Mocht dit uitstapje doorgaan dan hoop ik dat Desi Chavez kan overtuigen om Suriname alle hulp te bieden die hij, Desi, van Nederland weigert. Dan komt de pijpleiding naar de Westkust van Suriname en kan Latour zijn mooie leger bekostigen.

  Maar vergeet niet Pinto; jouw soort is niet meer geschikt voor het leger. Te laf!


  Maak melding
 21. Marcel, je bent al zo’n zelfde joker als Pinto. Hoeveel gouden tanden heb jij? Je lult in je postings alleen maar over goud, goud, goud en nog eens goud. Ga het zelf uit de grond graven met je luie poten, in plaats van de hele dag op je luie kont achter de p.c. te zitten.


  Maak melding
 22. Een president van een land, zou in optimale conditie moeten verkeren om het land goed te kunnen leiden. Ik ben geen tegenstander van Bouterse, integendeel. Maar zou deze man niet in landsbelang een goede medische checkup moeten doen, die openbaar gemaakt wordt. Als hij niet gezond is, zou hij plaats moeten maken. In landsbelang.


  Maak melding
 23. DAS,
  Tegen de tijd dat jij ballen hebt om een keer de oversteek te doen naar Suriname spreek ik je wel weer. Vanachter jou PC kun jij allerlei stupiditeieten uitkraaien en loop je natuurlijk geen enkele risico. Ik zie je nog eerder in een Hollandse bejaarden verkleumen i.p.v. hier de handen aan de ploeg te komen slaan.


  Maak melding
 24. Beste nederlanse negativelingen

  Het is dudelijk dat jullie zo van je land houden dat je denkt
  Dat het land ook van jullie houd (nederland) maar er komt een dag
  Dat je met hangen de pootjes terug komt in su dan zullen we het je vergeven
  Dat je mijn vadersland altijd hebt neer gehaald je hebt het zelf niet door dat je gemanipuleert word
  Door de media in je land ik heb nog nooit iets positiefs gehoord hier op dit form
  Zelfs als men iets positiefs wilt vertelen word het op een denigrerende manier gedaan
  Dat is echt jammer dat je surinaamers niet kunt respecteren voor wat ze zijn
  Je leeft in een land van constante stress die je op ons wilt komen afreageren
  Het gaat je niet lukken wij weten waar we van daan komen en waar we naar toe gaan
  Weet jij dat ook voor je zelf ik geloof het niet
  Mensen als du regeerder en dat soort types weten niet waar ze heen gaan behalve met hun tong in die
  Go olo van die bakra te likken maar weet dat als zijn reet schoon is schopt hij je weg als en smerig stukje toilet papier
  Maar wij zijn hier en zullen je vergeven wij zijn niet haat dragend

  Suriname zal over winnen ook zonder nederland

  Kodjo tru tru sranan man


  Maak melding
 25. HI mister HENK MOLENAAR[4]JULLIE hollanders,met het bekende vingertje weten het àltijd zo goed,als het om anderen gaat.is het dan toevallig,dat de ex kolonisator[ned]al zijn vroegere kolonies berooid,en onderontwikkeld heeft achter gelaten,en nu schaamteloos probeert ze tegen te werken.dank zij sur.indonesie,de antillen noem maar op,hebben jullie je basis kunnen leggen,kijk hoe jullie de moslims behandelen,en niemand die massaal tegen protesteert,jullie hebben dood en verderf gezaaid in indonesie,en excuses,HO MAAR..over jullie slavernij verleden hoor ik niks,leer jullie kinderen wat je in 300 jaar in die landen uitgevreten hebt,jullie hebben normaal gesproken zòn goed bijgehouden archief,of staat dat allemaal niet erin?eigenlijk ben jij een STOORZENDER,die de ex UITBUITER probeert het boter van de kop af te poetsen.WIJ wakker geworden SURINAMERS vallen niet meer in slaap,ned moet niet zo doen,alsof zij SURINAME onderhouden,ECHT NIET ,jullie hebben de mond vol over “stopzetten”van ontwikkelingshulp..WELKE ONTWIKKELINGSHULP.OPZOUTEN MAN…GEEF ONS EEN BREAK EX KOLONISATOR NAZAAD.er is nog vèèl meer om op te noemen,maar helaas kom ik tijd en papier tekort om jou aan te pakken.ik hou je in de gaten je mag àlles zeggen,maar wees constructief vrind…HOW DOE.


  Maak melding
 26. Chavez ne durf. Hij is een oelewapper en is zelf nergens welkom door zijn rare en ongefundeerde uitspraken.
  Chaves is net zo onbeschoft als Du en loop overal tegenaan te schoppen en maakt een heel domme indruk. waarschijnlijk dacht bouta om van de recalcitrantheid en domheid van van hem gebruik te maken en venezuela als eerste buitenl. land te bezoeken, maar baas vist achter het net. ben het eens met nationalis dat bouta maar de macht aan ameerali moet overdragen anders richt hij sr en zijn eigen ego teveel schade aan. anderzijds moet bouta venezuela ook een sneer geven net als hij dat constant met nederland doet dan den o leer voe respect sranang. die chavez moet open kaart spelen anders is hij ook geen pres. waard!!! maar dit is weer typisch chavez dom en onbeschoft.


  Maak melding
 27. @pinto, recht van oordelen kan je niemand ontnemen en vooral niet die van de SurNeds vanwege hun koembaté en oorsprong met SME.

  Schande voor SME dat DDB zo graag op de foto wil met Chavez (bedelen) en tot twee keer toe voor schut is gezet. Hetzelfde zal hem overkomen mbt President Jagdeo.
  Internationaal zullen Lula, Chavez en Jagdeo zich niet willen associëren met DDB en zich voor schut te laten zetten.


  Maak melding
 28. Beste Kick Back,

  Het is precies die mentaliteit die jij nu ten toon spreid ( altijd maar zeiken over het koloniale verleden van Nederland, slaventijd etc.) die Suriname belet om tijd en moeite te besteden om eens zelf wat te presteren. Die eerst maar eens wat aan die enorme corruptie in het land. Ik hoop van harte dat jij ook een keer wakker wordt en minder zelfmedelijden krijgt.


  Maak melding
 29. Ik ben het eens met de mensen die vinden dat Bouterse niet positief werkt voor de image van Suriname.
  Ik zal daarom Bouterse nimmer verdedigen.
  Maar wat ik wel weiger te doen is om staan
  te juichen wanneer Suriname door welk land dan ook wordt geboycot of wanneer het slecht gaat met Suriname.

  Daarom vind ik in het bijzonder iemand als Du, ook niet positief werkt voor de tegenstanders van Bouterse in Nederland.
  Du, beticht anderen van domheid, arrogantie,
  etc.., terwijl hij zelf die zelfde eigenschappen vertoont.
  Dat is eigenlijk jammer want Du heeft weleens
  goeie standpunten. De standvastigheid van Du is zeker te prijzen.
  Maar het is de manier waarop hij zijn boodschap overbrengt waardoor zijn goeie intenties alle waarde verliest.
  Du voelt zich kennelijk verheven boven alles en iedereen. Zodra je een neutrale en positieve instelling hebt naar Suriname toe hebt, ben je in de ogen van Du, dom, stom, arrogant, en een verdediger van Bouterse.
  Zelf ben ik dus geen fan van Bouterse maar om eerlijk te zijn voel ik totaal geen affiniteit met DU vanwege de manier zoals hij zich presenteert.


  Maak melding
 30. blakaa bakraa je naam zegd heel veel..

  je kent je eigen geschiedenis niet..

  zeer kort geheugen..jammer..

  die grondstoffen b.v.goud is bezit van sme en niet van de buitenlander vraag het zelf aan baas..

  als je iemand als dom bestempeld,,kijk eerst naar je zelf..


  Maak melding
 31. die Chavez is: 1 dictator van de eertse plank
  2.onbetrouwbare nest!Zie hoe hij met zijn eigen volk omgaat(totaal no respect)de buren zijn ook niet happy met hem…
  Een klein beetje mensen kennis(hoeft niet voor gestudeerd te zijn) is hij niet te vertrouwen.
  In het verleden speelde hij Sinterklaas met olie,maar in Venezuela heerst nog steeds arm-moede.Ding pina lee alata! Weg met die espanool-inggie.


  Maak melding
 32. Ik begrijp niet waarom Bouta eerst een buitenlandse reis moet maken om te laten zien dat hij president is van Suriname.
  heeft hij een minderwaardigheidscomplex opgelopen door zoveel jaar verplicht in suriname te blijven.
  alle landgenoten reizen wanneer ze willen en naar alle landen van de werled. behalve Bouta en Brunsi.
  het is triest voor woorden.
  En ze hebben een minister van buitenlandse zaken, die voor zijn beurt spreekt.
  hij weet dat alle buitenlandse bezoeken eerst in het land van bezoek wordt afgekondigd door de betreffende regering in persberichten voordat het definitief is.
  maar Lackin belt een lage ambtenaar in venuzuela en hoort dat het ok is.
  daarna maakt hij groot nieuws in suriname.
  ik weet niet of deze persoon diplomatisch genoeg is om deze post te bekleden.
  ik zou bijna zeggen. laat Boterse hem alvast vervangen om geen blunders meer te maken.
  straks stuurd hij hem rechtstreeks naar de hel zonder dat hij het zelf door heeft.
  want hij doet geen secuur onderzoek in het buitenland.

  een beetje schaamteloos.

  Raga


  Maak melding
 33. Zijne Excellentie DD Bouterse is met tweederde meerderheid gekozen in de DNA. Chavez wil ook het zelfde als DDB, dus is het logisch dat hij nu alle zeilen moet bij-zetten om de verkiezing te winnen in venezuela.

  Bovendien is ook bij ons zuiderbuur barzilie verkiezingen aanstaande , dus voor zijn Excellentie DDB is het gewoon wachten geblazen in dit opzicht.

  Ik stel voor om in die tussen-tijd, een eigen surinaamse goudbedrijf prioriteit te geven , zodat wij aan veel surinamers werk kunnen verschaffen en alles in eigen hand houden wat dat betreft.


  Maak melding
 34. Wat een heisa om niks! Bouterse is nauwelijks aangetreden en er is al zoveel commotie om een staatsbezoek dat niet doorgaat. Weten jullie hoevaak staatsbezoeken worden uitgesteld? Dat is heel normaal. Waar jullie je druk om maken zeg! Je zou juist verwachten dat jullie blij moeten zijn dat het bezoek niet doorgaat, Bouterse kan immers die tijd gebruiken om zich te richten op interne zaken.


  Maak melding
 35. Pinto,

  Je gaat weer dreigen? Met wat! Met geweld?
  Besef je niet dat je sommige dingen zelf uitlokt door de stomme woorden die je achter elkaar zet om een zin te vormen?

  Vraag: wat doe je in het dagelijks leven uit als je niet achter de PC zit? Je nodigt me uit om de handen uit de mouwen te komen steken, doe jij dan ook mee? Slapjanus!

  Ben je nu boos op Desi omdat hij je niet geaccomodeerd heeft? Je vriend NaMi heeft al een heel belangrijke en interresante positionering. We horen hem niet meer. Jij volgt nog!


  Maak melding
 36. Ansoemang
  Ik ben blij dat jij deze opmerking maakt. Ik heb reeds eerder op deze site aangegeven dat ik liever verblijf zoek in een der Marron dorpen in Suriname dan te wonen in de slums van Caracas. Ik begrijp niet waarom Suriname zo happig is op Venezuela want ze hebben de wereld niets te bieden. Indien Chavez eerlijke, vrije, en geheime verkiezingen uitschrijft (niet alla Cuba en Nicaragua) valt hij uit de boot.


  Maak melding
 37. Beter,die Chavez is toch niets anders dan een ordinaire dictator met een grote mond.Salon Socialist.Bouterse kan zich beter concentreren op de problemen in het land ipv het buitenland.


  Maak melding
 38. Ja hoor DU is weer de gebeten hond omdat ik geen draaikont ben, ik zeg de dingens zoals ze zijn jammer voor degene die daar last van hebben. opvallend aan deze figuren is dat ik ze niet hoor waneer een aantal figuren hier de meest onmenselijke reaktie geven ter verdediging van moord genocide en onderdrukking.suraya kom geen moraalridder hier uithangen mij mening is duidelijk ik moet niets hebben van die criminele bende die nu de macht in suriname hebben, over suriname als land heb ik niets te klagen ik zal tot mijn dood van mijn geboorte land houden niemand kan en zal mij dat kunnen ontnemen mijn kritiek is duidelijk gericht tegen de mensen die nu aan de leiding zijn en degene dat het mogelijk hebben gemaakt ik maak mijn eigen morele afweging omtrent bouterse en zijn moordenaarbende.ik hoop dat dit duidelijk is .


  Maak melding
 39. De NDP aanhang weet van gekigheid niet wat ze moeten verzinnen. De ene posting is nog lachwekkender dn de andere. Ze schelden nu zelfs Chavez uit die ze eergisteren nog zo bewonderde. 😆


  Maak melding
 40. Mensen mensen, ik geniet van bepaalde reacties.
  Maar ik wel die Pinto, Kodjo en Marcel verwijzen naar een ingezonden brief van Hans Prade met als titel: Gemakzucht en “conveniënt lies”. Dit is te lezen in DeWareTijd van 06-09-2010. En ook over een belangrijke Conferentie die plaats heeft gevonden tussen Caricomleden in Japan.Beide zaken zijn te lezen in DeWareTijd.


  Maak melding
 41. Hans Prade is een papierentijger, die er liever voor kiest om vanachter de veilige dekking met stenen te gooien.

  Hij is boos omdat die militairen hem eertijds hadden afgezet. Allemaal gekastreerde stieren, zonder B’s dus.


  Maak melding
 42. Helemaal mee eens no.38.
  Het probleem is dat er reageerders zijn die helemaal verblind zijn door haat,dat ze alleen de kop van een artikel hoeven te lezen en huppeteee ze verzinnen van alles en nog wat,neem bv een DU en neus,die eikels hebben niets anders te doen dan anderen hun reaktie`s lezen en er van alles en nog wat over gaan typen.Volgens DU mag niemand zijn eigen positieve mening over de huidige regering en Bouterse hebben,neen die dwaas wil zijn eigen verziekte mening aan anderen opdringen en hij maar roepen dat hij niet voor zijn mening mag uitkomen hoe dwaas kan een dwaas wel zijn.

  Het kan gebeuren dat een staatsbezoek wordt afgezegd,hoe vaak is het niet hier in Nederland voorgekomen,dat wil niet zeggen dat het voorgenomen bezoek van Bouterse permanent is afgeblazen.
  Ipv dat men Chavez respecteert dat hij in het belang van zijn land handeld,roepen sommigen hier van alles over deze geweldige President,ook een man van de straat in Venezuela,die echt gaat voor het belang van zijn volk.Maar dat mag niet van die eikels veelal sommige zg SurNeds.
  Maar ja ze hebben verder niets hier in de politiekepap te brokkelen en wat ligt voor de hand?Ie ja hun eigen soort,Surinamers,de goot in trappen,daar zijn de Surinaamse allochtonen maestro in.


  Maak melding
 43. Het is vreselijk hoe sommigen Suriname geen ontwikkeling gunnen en bevriende naties, maar wees gerust dat bezoek komt onverwachts en zal succesvol zijn voor het land.
  In de tussen tijd zijn er wel degelijk zakelijke gesprekken gaande en zal de ontknoping meer opleveren dan priet praat en afgunst.

  So so lobi dji sranan


  Maak melding
 44. Pinto,
  Sommige reaktie van jou zijn schaamteloos dom en achterlijk.Vergeet één ding niet dat dank zij mijn landgenoten en vrijheidstrijders die op 8 dec 1982 dood zijn gemarteld door jou president jij nu in een democratie leeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES