Kathleen Ferrier ook tegen samenwerking met Wilders

16

Een groep van minstens drie dissidente CDA-Kamerleden onder leiding van Ab Klink wil de formatie staken omdat ze niet met de PVV van Geert Wilders in zee wil. Onder hen ook Kathleen Ferrier die zich achter medeonderhandelaar Klink heeft geschaard, meldt het Financieel Dagblad.

Eerder op de dag was Ferrier in gesprek getreden met minister Piet Hein Donner, die de ban moest breken. Ferrier was hiervoor met een dienstauto van Sociale Zaken van het Haagse Plein geplukt en afgevoerd voor een goed gesprek, meldt Elsevier.

De spanning liep gisteravond op door een brief van CDA-onderhandelaar Klink. Volgens Klink heeft PVV-leider Wilders geheel andere motieven om het regeerakkoord te steunen dan CDA en VVD, wat voortdurende spanning in de coalitie zal opleveren. Rond middernacht waren alle leden van de CDA-fractie weer in de fractiekamer bijeen om te praten over de formatie. Ook Kathleen Ferrier was daarbij aanwezig.

Kathleen Gertrud Ferrier (Paramaribo, 8 maart 1957) is een Nederlandse politica. Ferrier werd geboren als dochter van Johan Ferrier, de latere gouverneur en president van Suriname.

UPDATE: Ferrier en Koppejan houden bezwaren


16 REACTIES

 1. Benne benieuwd of die haar standpunt overeind kan houden., zo ja: einde droom rechts met de gekke w…..rs. Tot op dit tijdstip zt alles nog achter ‘slot’ en letterlijk geen wind kan erin .


  Maak melding

 2. kathleen heeft het door.
  wilders is een niet democratische partij ,waarom zou je met hem onderhandelen?
  verloren tijd.
  wilders mist de rijkdommen van indonesia ,hij denkt nog aan de koloniale tijd…
  deze man leeft niet …is een dromer..
  het gaat niet lang duren of deze man krijgt een hersen bloeding.
  met zo iemand ga je toch niet in zee…
  de neger van venlo ” zo wordt hij genoemd ,dus heeft deze man ook nog een trauma ..dus ook met zo een trauma kan je niet regeren.
  kathleen heeft het goed gezien.


  Maak melding

 3. Eindelijk mevrouw Ferrier.
  Ik wens u veel sterkte en zorgzaamheid.
  U zult veel tegenstand krijgen , ook van het pvv volkje die daar hersenloos in het wild onzin loopt uit te kramen.


  Maak melding

 4. ab klink,kathleen ferrier en adriaan jacobus koppejan.zijn de drie dissidente cda-kamerleden,dat tegen een samenwerking is met de partij van geert wilders en terecht.

  de kracht van maxime verhagen ligt in handen van deze drie zg cda dissidente.maar hoelang zal de drie krielkip het kunnen volhouden.

  maxime verhagen vindt dat ab klink een klink in de kabel is.en probeert de onderhandeling te saboteren.dezelfde maxime verhagen had toen forse kritiek op de pvv-leider.en is nu bezig tweedracht te zaaien binnen zijn eigen politieke partij de cda.

  macht is zoet of is deze man maxime verhagen machtsdronken.om kans te zien zijn eigen partijgenoten te diskwalificeren.alleen maar om de gedoogde samenwerking met de fascistisch partij pvv van geert wilders aan te gaan.

  die meneer maxime verhagen zou men kunnen vergelijken met mijn landgenoot paul somohardjo.en gaat ten onder als de nationale partij suriname/nieuw front van venetiaan.
  de lachende derde zal zeker geert wilders zijn met zijn fascistisch pvv.

  die meneer maxime verhagen cda en mark rutte vvd vraagt gewoon om gechanteerd te worden door geert wilders.nu al heeft deze geen oor voor verhagen over het protesteren van de bouw van een moskee op de plaats van de twin towers in america.

  last but not least
  pvv-leider geert wilders wil dat districtschef gerda dijksman van de politie in zuidwest drenthe op staande voet wordt ontslagen.dijksman had de pvv in een tweet fascistisch genoemd. wilders is gewoon een ziekelijk gelekop.

  de fractie van de christendemocraten besloot,dat ze verder gaat onderhandelen met de vvd en pvv.
  nederland waarheen.ook de christendemocraten besloot met een fascistisch clubje verder te gaan onderhandelen.

  de beide heren mark rutte en maxime verhagen vragen om problemen.de beste oplossing is, om nieuwe verkiezing uit te schrijven.

  de belastingbetaler mag opdraaien voor de dikbelegde seniorenboterham van maxime verhagen.de pensioenpremies voor normale mensen mogen dan wel links en rechts omhoog schieten.die van maxime verhagen worden gewoon aangevuld uit de algemene middelen. ordinaire zakkenvullerij.

  de gepensioneerden zullen zo meteen een deel van hun met moeite opgebouwde pensioen moeten inleveren.hoe oprecht zijn de beleidsmaker in nederland.
  in nederland maakt de regering de seniorenburgers langzaam maar zeker dood.

  dan lult men over suriname en bouterse, nederland is geen haar beter.


  Maak melding

 5. Geachte mevrouw Ferrier. U bent geboren en getogen in Suriname. U weet hoe de verschillende bevolkingsgroepen daar met en naast elkaar vreedzaam leven. Ik ben trots op u, dat u zich verzet tegen een samenwerking met een racistische partij, wiens leider alles mag/ kan zeggen wat hij hebben wil, onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Een zich noemende leider die zich begeeft op het pad der psychiatrische is er geen plaats binnen een multiculturele maatschappij. Ga zo door tot het bittere eind. En mocht u onder druk komen te staan, dan kunt u alsnog een eigen partij oprichten. U hebt mijn zegen en die van vele anderen. Het ga u goed… veel succes…


  Maak melding

 6. Mevr Ferrier is tegen Wilders maar voor een moordenaar als Bouterse. Dan telt de wil van het volk opeens wel.
  Voorlopig is Wilders een watje vergeleken met moordenaar en drugsveroordeelde dealer Bouterse.

  Wilders heeft z,n stemmen vooral te danken aan de misdragingen van nieuwe Nederlanders.
  Het tuig uit de Antillen, De Berbers, het gaies uit Anatolië, de zigeuners uit Roemenië en de Djoeka,s uit Suriname. Oh en niet te vergeten de misdadigers uit de Balkin.

  Wilders zijn standpunten verschillen niet veel met die van de VVD.
  Het is dit keer het tuig wat het voor al die hardwerkende nieuwe Nederlanders verpest.
  Wacht maar af als er nog meer Brazilianen naar Suriname komen.
  De eerste moordpartijen in Albina zijn er al geweest.
  Deze pogroms zijn in Nederland nog niet aan de orde geweest.
  Dus Suriname. Verwijder is de balk uit je eigen oog.

  Bron De Bijbel.


  Maak melding

 7. Cheryl De Turken willen wel met Wilders samenwerken.
  Er was er een paar dagen geleden nog één bij Knevel en v.d.Brink.
  Die hebben ook hun problemen met Koerden in Istanbul.
  Ik ken SuriNeds in Nederland die PVV stemmen. Die hebben ook schoon genoeg van dat tuig.
  Maar ik hoorde net op Ned1 dat Ferrier al netjes in de pas loopt. Wellicht kan ze straks minister worden.
  🙂


  Maak melding

 8. ooit gehoord van de ‘operation blood shed’? nee ?, lees dan wat over de toenmalige viet cong > maxime is een machtspoliticus, die zijn kans op het premierschap echt niet laat verknallen door de meer conscientieuse abraham k.>> dus na de formatie, wordt het bijltjesdag binnen het cda en krijg je ‘exit kathy'(want die verschilt toch van ‘ons’, ggrrristen of niet).


  Maak melding

 9. Er waren ook heel veel Nederlanders en nog steeds die genoeg hadden/hebben van het Surinaamse tuig in Nederland.Herinneren jullie Jan Maat en Joop Glimmerveen nog?
  De Turken zijn absoluut tegen Wilders,want Wilders begon zijn allochtonen antipathi door de Turken,hij is er falikant op tegen dat Turkije tot de EU treedt.
  Dus no.8,jij moet erst kunnen weten wat er in Wilders zijn kop speelt,voordat je onzin loopt uit te kramen.
  Het was ook diezelfde Wilders die Surinamers voor beesten uitmaakte,toen met het geval in Almere,af wil je denken dat de Surinaamse allochtonen niet op het verlanglijstje van Wilders staan?
  Surinamers die voor Wilders stemden zijn net degenen die denken dat Wilders het alleen tegen een bepaalde groep heeft,zo het zo is zullen deze stemmers van een koude kermis thuiskomen.
  Nogmaals geen enkele Turk zou met Wilders willen werken,Turken zijn geen hypocriten zoals sommige Surinaamse allochtonen.
  Gaan jullie maar lekker schelden op mijn reaktie,want daar zijn sommigen heel goed in,als men de waarheid hier typt.
  Wat betreft de problemen met de Koerden,lossen ze zelf wel op,daar hebben ze een eikel als Wilders niet voor nodig,de Turken vergeten een fascist als Wilders niet,toen hij uit de VVD stapte enkel alleen maar omdat Turkije toetreding tot de EU ambieerde.
  In Veel Nederlanders hun ogen zijn :Surinamers,Turken,Marokkanen ,Antillianen,Zuid-Mollukkers en Afrikanen(Nigerianen)allemaal tuig van het onderste richel.

  Jammer dat Ferrier als een blad aan een boom is gedraaid,door de vuile onderhandelingen af te wachten.
  Verhagen verkoopt zijn moeder aan de duivel alleen maar om vice-premier te worden.


  Maak melding

 10. @ sweath,
  waar moet ik op reageren is toch normaal dat ferrier haar eigen mening heeft zo hoord in in een democratie.In suriname heeft niemand enige voorwaarden vooraf gesteld aan de samenwerking met bouterse iemand die voor drugshandel is veroordeeld genocide en nog terecht moet staan voor grove schending van de mensenrechten in suriname.
  In suriname hebben ze gekozen voor macht inplaats van principes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.