Foto tentoonstelling SuriNedWerk

0

Op donderdag 9 september opent Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing de fototentoonstelling SuriNedWerk in wijkpark Oude Westen. Otto Snoek fotografeerde op verzoek van Kosmopolis twaalf mannen en vrouwen van Surinaamse afkomst voor een installatie van ca. 80 foto’s.

Het leven van de geportretteerden speelt zich af in Nederland, Suriname en wereldwijd. Zij onderhouden privé en zakelijk allerlei relaties: zowel met Surinamers als met mensen met een andere culturele achtergrond en uit andere landen.

SuriNedWerk opent samen met Paramaribo Perspectives, een groepstentoonstelling in TENT., als afsluiting van een intensieve uitwisseling tussen kunstenaars uit Rotterdam en Paramaribo. Een derde tentoonstelling die op 9 september open gaat is Hoe groen denk je dat ik ben? van Casper Hoogzaad in het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam. Deze tentoonstelling toont Surinaamse tekeningen en schilderijen, gemaakt met grondstoffen uit het Surinaamse regenwoud.

SuriNedWerk
9 september t/m 31 oktober
wijkpark Oude Westen (ingang West-Kruiskade, Rotterdam)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.