zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTopcrimineel Dino Soerel opgepakt

Topcrimineel Dino Soerel opgepakt

-

Does Travel - naar Suriname

Een van de meestgezochte criminelen van Nederland, Dino Soerel is vrijdagavond in de Amsterdamse Rozengracht door een arrestatieteam van de politie opgepakt. Dit heeft een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie vrijdag bevestigd. De ‘koning van de onderwerld’ is al enkele jaren voortvluchtig en staat sinds januari op de nationale opsporingslijst van de politie.

Eind vorig jaar werd hij in een grote drugszaak bij verstek veroordeeld tot acht jaar cel. Daarnaast hebben politie en justitie grote belangstelling voor hem, omdat hij in het mega-onderzoek Passage veelvuldig wordt genoemd als opdrachtgever van enkele liquidaties in de onderwereld. Soerel wordt beschouwd als vriend en criminele handlanger van Willem Holleeder.

De 49-jarige Soerel, zoon van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder, groeide op in Purmerend en had daar, voordat hij onderdook, nog steeds zijn thuishaven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Grote MATIE van Bouterse en Brunskswijk opgepakt? huhu en nota bene door Nederlandse Politie?
  En Bouterse en Brunskwijk hadden al zoveel moeite met Nederland en nu komt dit erbij, he he zielig voor hun MATIE !!!!


  Maak melding
 2. HEE DU,je bent echt getraumatiseert je ziet overal spoken van de GROTE BAAS DDB,als je het woord arrestatie hoort leef met die illusie,want DDB komt nòòit never,nunca achter tralies,dromen maar,poppetje.wishfull thinking for you.jij bent een DOMME MAN.


  Maak melding
 3. Toen ik las dat “Top crimineel Dino.S.”was opgepakt door de Nederlandse politie,scrolde ik even naar beneden om een posting te maken/schrijven.
  Tot groot genoegen zag ik dat op correcte manier het onkruid onder mijn voeten was weg gemaaid door # 1 DU en
  # 2 G.Augustin
  Gegroet
  Latish


  Maak melding
 4. @ pinto.
  Wat ben jij ziellig en dom mi boi, het feit is en blijft jou president is een drugsveroordeelde massamoordenaar die ook berecht is voor genocide.
  ik ga naar suriname waneer ik wil en niemand kan mij dat beletten bouterse niet en domme pinto ook niet begrepen ezeltje van de klas.
  doe groeten voor mij in nickerie zegt dat ik in dec komt met vakantie aan jou de taak om mij op te sporen koe dat je ben hahaahahaha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES