Surinaams staatshoofd met één week ziekteverlof

40

PARAMARIBO, 27 aug – President Desiré Bouterse is met een week ziekteverlof. “Hij is oververmoeid”, zegt directeur Eugene van der San van het presidentieel kabinet. Bouterse heeft tot twee september al zijn bevoegdheden overgedragen aan vicepresident Robert Ameerali. Ook andere leden van het kabinet zijn wegens ziekte uitgevallen.

Minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen is getroffen door het oogvirus. Zijn collega Winston Lackin van Buitenlandse Zaken heeft een kleine oogingreep ondergaan. Evenals Bouterse ontbraken de twee bij de kennismaking in het parlement. “De president heeft rust nodig. Ik heb een gesprek met hem gehad. Het komt wel goed”, zei Ameerali in het parlement. Volgens Van der San is Bouterse’s conditie het gevolg van de verkiezingscampagne. “De president heeft zich als leider van de Megacombinatie volledig gegeven.”


40 REACTIES

 1. Ziekte wens je niemand toe. Maar ja is hij nou ziek of oververmoeid. Ik lees op een andere media dat hij denque heeft. Tegenstrijdig dus. Bouterse is al 1 1/2 week niet in de pers verschenen. Nu pas wordt gemeld dat hij zijn taken niet kan vervullen. Er is dus duidelijk meer aan de hand. Maar ja ik hoop dat hij snel weer aan het werk kan. Ik zeg bewust niet “de oude is” want met de oude bouterse hebben we niet zulke goede ervaringen.


  Maak melding

 2. In een ander artikel staat dat hij denge heeft ??????
  Maar goed. De president is er dus snel achtergekomen dat z,n buitenlandse vrienden hem niet moeten.
  Niemand kwam op z,n feestje en de ruzie die hij met Nederland maakt keert zich tegen hem.
  Het Corps Diplomatique was solidair met hun collega de ambassadeur van Nederland.
  Geen succes allemaal.


  Maak melding

 3. de tijd begin te komen voor bouta om terug te betaalen dit is de begin hoe de nabestande heeft geleden zal bouta ook leiden. de daar boven slaap niet jij gaat kontant terug belaalen dan zal je het voelen wat de nabestande voelt voor zijn familie. joe sa pai joe pai mang baka gado no e sriebi.


  Maak melding

 4. Hahahaha,

  Moeten ze eens echt gaan werken voor hun centjes…zijn ze oververmoeid.
  En dan hebben ze nog niks gedaan.
  Stemt mij weer tevreden over de toekomst (Not!!!)
  Op de foto die gemaakt is bij hun aantreden zie je al dat ze geen knip voor de neus waard waren. Zooitje uitgelopen zandzakken.
  Succes met die niksnutten 😉


  Maak melding

 5. Beterschap heer Bouterse, maar u ziet het, you have got to be tough, mentally AND physically for the job. Bouterse deed vroeger elk jaar mee aan ren marathons, nu niet meer. Hij was een man van top conditie. Aan zijn spraak hoor je dat ie niet meer die fysieke mobiliteit heeft.

  Maar juist moet de man die zo in tune is met de cultuur van het binnenland, gewoon een kowru dresie kuur nemen en dan zal ie zijn weerstand weer opbouwen tot een stabiele ! Vene heeft wel in 10 jaar nooit ziekte verlof genomen. Die is ook een kanjer !


  Maak melding

 6. Ik stel aan de regering het volgende voor: Laat de zoon van de grote leider alvast wat politiek stage lopen, zodat hij over 20 jaar na 5 kabinetten DDB het roer overneemt. Noord-Korea heeft ook zo een systeem en de hele wereld beeft voor ze.


  Maak melding

 7. PARAMARIBO, 27 aug – President Desiré Bouterse is met een week ziekteverlof. “Hij is oververmoeid”, zegt directeur Eugene van der San van het presidentieel kabinet. Bouterse heeft tot twee september al zijn bevoegdheden overgedragen aan vicepresident Robert Ameerali. Ook andere leden van het kabinet zijn wegens ziekte uitgevallen.

  http://www.youtube.com/watch?v=b_CFAuHUbfE

  Wens Desi Bouterse en andere leden van het kabinet heel veel sterkte toe zodat ze gauw weer beter worden zodat het land verder kunnen besturen in het belang van ons Geliefd Suriname.


  Maak melding

 8. Wij wensen de heer Bouterse van harte beterschap. We sturen geen fruitmand, want in Suriname kan hij veel lekkerder en gezonder spul krijgen.


  Maak melding

 9. beste lezers, ik lees relmatig de reactie van de bezoekers op deze side ben zelf blank [mi na wang wittie mang ,tata dus hihihi] ik hou van het land suriname wat mij stoord is hoe surinamers hun land zo naar beneden haalt je zal nooit horen dan een hollander, turk ,afrikaan ,marokkaan, chinees, belg amerikaan , italiaan ga maar zo door hun land zo naar beneden haalt het val mij op dat alleen surinamers dat doen zo zie je dat iedeer mens ziek kan worden wat of wie je ook bent bouterse is ziek zo zie je dat iedereen ziek ,fouten, ruzie, verkeerde stappen, verkeerde adviezen kan nemen zo is het ook met bouta ik ben geen bouta fan en ook geen hater we zijn allemaalmensen die fouten kunnen maken ik pleit hem niet vrij wat er op 8december gebeurd is alleen de nabestanden hebben het recht om bouterse te veroordelen ze zijn hun broer ,zus ,oom en zonen kwijt als ik de reactie van een zekere meneer DU hoort dat denk ik wat doe je dan in holland als je zo van je land houd ga naar toe en ga helpen inplaats van hier in holland op alles te lopen vloeken je haalt je land en landgenoten onderuit. met al je onzin. dat wilde ik even kwijt. mi lobi sranangmang


  Maak melding

 10. Even rust houden na zo’n drukke periode is u van harte gegunt natuurlijk. Wij hopen dat u straks met frisse moet en een heldere geest zult starten om leiding te geven aan ons geliefd Suriname. Wij als volk waarderen uw inzichten m.b.t. de richting dat is aangeven in de regerings verklaring van 2010-2015.

  Verder verheugt het mij dat de deal met New-Mount aangehouden is door de minister van Natuurlijke hulpbronnen JIM HOK . Laat het duidelijk zijn : geen 51% voor suriname NO DEAL. Het beste is als wij zelf een goud-mijn bedrijf opzetten , zoals DRS.R. Parmmesar van de NDP heeft voorgesteld. Zo’n een bedrijf zal de Surinamers grootte vertrouwen en zelf-respect geven wat u zich niet kan voorstellen.

  ZIJNE EXCELLENTIE DD BOUTERSE verzoek u met klem om de goud-reserve te New-Mount voor de volle 100% een Surinaamse aangelenheid te laten zijn . Dit om ook mede het vertouwen in eigen kunnen te laten herleven voor elke Surinamers waar ook ter wereld, maar meer nog voor de Surinamers in Suriname.

  Verder van harte beterschap toegewenst Zijne Excellentie DD BOUTERSE

  DE echte Theo


  Maak melding

 11. In de Telegrafa staat dat dhr Bouterse knokkelkoorts heeft, hoop het niet voor hem als wij naar Suriname gaan worden we daar voor ingeent, maar in ieder geval, van harte beterschap!


  Maak melding

 12. Wat gaat er gebeuren als d.d. echt moet werken? Hij heeft nooit een slag gewerkt in zijn leven !!!. Zelfs toen hij in de oppositie zat verscheen hij nooit op de vergaderingen in het assemblee.


  Maak melding

 13. vandaag hoorde ik op rtl dat desipres knokkelkoorts heeft > suma e lee noow ? .k.k.= dengue >> natuurlijk kan iedereen de eerste zijn die het krijgt, maar nu woedt er (nog) geen dengue-epidemie in sme, dus ‘oververmoeidheid’ zal het wel zijn.
  er zijn legio andere mogelijkheden, die op dit moment onbenoemd moeten blijven.
  u bent niet altijd in alles favoriet, maar nu een zieke medemens >>> beterschap toegewenst.


  Maak melding

 14. Alla boeng fraw nanga man soekoe soekoe !
  Oen tang boeng en don`t forget. We moeten elkaar tot steun zijn als je met het land en volk echt meent! Ramadan moebarak.
  Neem aub een kijkje op: youtube.com/watch?v=MMHCyzc5B9I
  groetjes en ramadaan moebarak ala soema ini sranang.


  Maak melding

 15. zie je….deng djuka bonu ing kba…..ano spotu baja….zosnel?….ze maken geen grappen…zozo obiaaaaa……haha…..
  geloof erin of niet….maar wat is de waarheid…haha…
  Slick…


  Maak melding

 16. Hallooo oeng tapu wie denkt dat de press ziek is mis poes de press is bezig in het binneland met zijn bigie sma in vergadering
  om terug tekeren fu tjarie oeng komopo ondro na bemoeizucht vo ding bakra basie
  we bakra basie a kaba
  na so me begie tata baron bonie mentor djoleuceur naga ala ding sabie vu african india indonecia china vo kraka sranang en mie no mag vergietie yorobodie
  soso lobie bra boutha a wroko tranga
  maar schouder aan schouder zij aan zij
  suriname voorwaarts
  god is met ons suriname wie zal dan tegen ons zijn
  groetjes nl


  Maak melding

 17. Hoezo Bouterse is ziek???? haha, hij was altijd al ziek !!!
  Hij was altijd afwezig,zelfs als hij voor de rechter moest verschijnen, nam hij zijn verantwoordelijkheid niet !!!
  Trouwens, over ZIEK zijn gesproken.
  De AANHANGERS van Bouterse en zijn CRIMINELE MINISTERS zijn helemaal ZIEKKKKKKKK !!!HERSENS ZIEK.
  Dus wens ik hun heelveel sterkte en WIJSHEID toe.


  Maak melding

 18. Wat een kleine mug niet allemaal kan doen, ik zou zeggen blijf je hele leven maar in ziekte verlof er is van alles geprobeerd Beest plat te krijgen nu krijge wij hulp van heel klein beestje.


  Maak melding

 19. laten jullie god hier buiten, iedereen betaald hier op deze aardbodem zijn schuld voor de misdaden die hij of zij heeft begaan tegen de mensheid voor die wordt geroepen door de almachtige.
  Ik moet nu denken aan de woorden van Iwan brave, hij zei in één van zijn column dat goede mensen plotseling overlijden dan lijden ze ook minder, en misdadigers moordenaar moeten hun straf uitzitten hier op deze aardboden voor ze worden geroepen door Gado . wie die militaire laars past mag het hebben!


  Maak melding

 20. Du nr.34

  Na het lezen van jou reactie over, klein beetsje die groot BEEST wil verpletteren is zo grappig, ik kwam niet bij van lachen.
  Je bent een humorist, maar jij hebt helemaal gelijk.
  Thanks


  Maak melding

 21. Tja, overmoeid, ingestort, een president die 1 week ziekteverlof neemt, baas himself benoemt ministers, knokkelkoorts, enz. Ik heb niks met deze man, maar ik heb me vreselijk geamuseerd om de “beterschapberichten” voor zijne excelentie de President van Suriname Desire Delano Bouterse.
  Dit is nog veel leuker dan “Rayman is laat”.
  Trouwens, honden hebben een baas!
  Kwakoe


  Maak melding

 22. Ik het gevoel dat er meer aan de hand is dan denge, of oververmoeid zijn. als je over gaat tot het overdragen van al jou taken is er meer aan de hand volgens mij ik vindt dat het surinaamse volk hoord te weten wat gaande is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.