RTL programma op bezoek bij Jörgen Raymann

2

In de tweede nieuwe aflevering van het RTL 4-programma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’, op vrijdag 27 augustus, gaat Peter van der Vorst in Suriname op bezoek bij Jörgen Raymann en zijn familie. De cabaretier en tv-ster (‘Raymann Is Laat’) werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in Paramaribo.

Voor het eerst stelt hij zijn vrouw Sheila en dochters Melody en Jalisha voor aan het publiek. Ook zijn moeder Carla komt aan het woord. Verder vertelt Jörgen over het grote verdriet in zijn leven: de dood van zijn zus en vader en de rol die het Bouterse-regime daarbij speelde. Ook onthult hij dat hij een tijd lang min of meer verslaafd was aan harddrugs.

‘Van der Vorst Ziet Sterren’, vrijdag 27 augustus om 22.30 uur bij RTL 4.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.