“Wordt marihuanagebruik legaal in Suriname?”

39

PARAMARIBO, 27 aug – “Is het de bedoeling om marihuana of andere verdovende middelen vanaf vandaag te legaliseren?” Deze markante vraag stelde Mahinder Jogi (Nieuw Front, VHP) in het parlement. Tijdens de kennismaking van de ministerraad in vond Jogi het nodig Martin Misiedjan tegen het licht te houden.

De nieuwbakken minister van Justitie & Politie was kennelijk een te dankbaar doelwit. “Ik zie ministers op een wijze die we niet gewend zijn”, zei Jogi. Die wijze had alles te maken met de dreadlocks van de pas aangetreden Misiedjan. Parlementsvoorzitter Jennifer Simons had genoeg gehoord: “Ik zie geen enkele minister hier op een wijze die niet past. Ik ga geen beledigingen toestaan.”

“Ik ben benieuwd naar het antecedentenonderzoek”, kon Jogi er nog uit krijgen. Zijn microfoon werd prompt uitgedaan, wat de beproefde methode blijkt tegen ongewenste verbale stortvloeden. Misiedjan wil doorgaan waar zijn voorganger ophield. Over het proces rond de Decembermoorden zegt hij: “Het proces ligt bij de rechter. Wat verwacht u van de minister? Gaat u de verhoudingen maar na.”
Martin Misiedjan


39 REACTIES

 1. Mischien volg ik de surinamse actualiteit niet goed genoeg, Maar ik heb nog nooit een toon gehoort hoe men de criminaliteit wil of gaat bestreiden in Suriname, Waarom voert men geen Zero Tolerend beleid. Het verwonderd me ook dat ik de heer bouterse nooit een toon daar over heeft verspreid.De Crime in Suriname die verhard zich, tewijl de Surinamse justitieel apparaat die blijf maar op 1 plaats marcieeren. Ik koester nostaligie, Naar de tyden waar dievenijzer een bijzaak was.


  Maak melding

 2. hahahhah nw stront

  denken alleen hun kan en mag het land besturen.want niemand kan het anders,,.omdat hij rasta draag is hij en junk,,? jogi de schoolbank roept jou,,


  Maak melding

 3. Schandalig van dhr Jogi. Schandalig.

  Het zegt genoeg over de wijze waarop het Nieuw Front de afgelopen jaren Suriname heeft gegijzeld.

  Dit is niet de weg die wij in Suriname moeten bewandelen.


  Maak melding

 4. Waar blijf de verzet tegen deze minister van Justitie & Politie .
  gooi deze minister uit het regering.
  zo niet, is alle jongen binnen half jaar verslaaf aan drugs.


  Maak melding

 5. Als deze BobMarley naam wil maken, moet hij de criminaliteit zeer streng aanpakken. Met name de chronische roofmoorden, inbraken en verkrachtingen moeten keihard aangepakt worden. Als Santhoki het zou doen dan was het een racistische hindoestaan die arme djoekas aan het mishandelen is.

  Nu vraag ik me af hoe deze rastafari deze problematiek gaat aanpakken???? Ook wil ik graag ooit weer veilig in me huis kunnen slapen en ook veilig op straat kunnen lopen op elk hoek in Suriname met me gouden blingblingetjes. Kan hij dat realiseren?????

  Ik ben benieuwd en wordt vervolgd…….


  Maak melding

 6. Jogi had zich volgegoten met darroe. Darroe is gevaarlijker. Op de man spelen kunnen ze goed als ze die darroe ophebben. Martin laat ze zien wat je kan! 15 jaar afspiegeling! Wat heeft het ons gebracht? Een politieke-aardverschuiving.


  Maak melding

 7. mahinder = maha indra = grote koning/held ; maar deze open deur intrappen, is niet groot en niet koninklijk/held-haftig. wij zijn buiten-parlementaire beterweters en wij mogen de draak steken met zijn dreadlocks, ganja, rasta en de huidige min.v.jus.& pol., u als parl.lid niet !. zeker u als p.l.dient de min.zeker kritisch maar met egards te benaderen.


  Maak melding

 8. Waarom niet? In NL is het goede informatie over gebruik, telen, verkopen en belastingheffing!! Zo heb je straks minder arrestanten voor Cananbis.
  Dit werkt heel goed tegen astma, hogebloeddruk en allergie. Alcohol is gevaarlijker.
  Gewoon doen, legalize it!!In NL kan je dit bij leke coffeshop halen, in Su moet dat in onze tuin groeien en liefst een rijpe boom. Jah!!


  Maak melding

 9. Kassa.

  Tjing, tjing. ik zie het geld rollen.

  Stel U voor;
  een onvergetelijke trip naar de binnenlanden van Suri. Onder het genot van een ganja(of hoe dat ding heet), de puurheid, de echtheid, de ongerepte natuur, het laatste stukje Amazone, van de wereld aanschouwen.
  De ganja zal uw visualisatievermogen tot ongekende hoogte brengen, en geheel in extase neemt U de beslissing het gebied nooit meer te verlaten. Hihihi.

  een dag niet gelachen is…


  Maak melding

 10. ik begrijpt de angst dat leeft onder mijn landgenoten.alles dat nog nieuw is vraagt een stukje geduld/aanpassing.het probleem in mijn land is,de meeste verslaafden doen zich voor als rasta,zijn junkie`s,waardoor het volk de neiging krijgt om iedereen met dreadlocks als junkie rasta aan te zien,en terecht.

  de meeste junkie`s in suriname zijn zwervers,deze hebben geen enkele begeleiding of opvang en ook geen plaats om zich te reinigen.ze leven van bedelen enz.

  ik respecteert de mening/angst bij de mensen zeker wel.gewoon afwachten en kijkt wat de rasta minister voor deze mensen in petto heeft.mijn wens is,de gasten alvast van de straat afhouden.


  Maak melding

 11. Zeg of vraag domoor Jogi als hij met mij in Amsterdam eem whieri wil roken.
  Gewoon een dom achterlijke vent laat th’m in Holland komen ik koop voor hem wat hij WIL !!!! mik a kon mi e wagthing


  Maak melding

 12. Het domste wat je als land in Latijns-Amerika kan doen is drugs legaal maken…
  Heb je zo de toorn van de VS met al de middelen tot haar beschikking over je heen…

  Suriname moet de strijd tegen drugs juist intensiveren!!!


  Maak melding

 13. Al lezende van dit artikel komt onmiddellijk het lied van reggaezanger en dreadlocksdrager Peter Tosh in mijn gedachte waarin hij een oproep deed om marihuanagebruik te legaliseren. Het lied had de toepasselijke titel: “Legalize it”.


  Maak melding

 14. ik weet niet wat er gaande is in Sur, ik weet wel dat er een poppekast van de regering wordt gemaakt. er komt steeds meer stof bij om Sur in opspraak te brengen.
  deze wijze van evaluatie maakt het pad voor handel onmogelijk. Sur schreeuwd dat zij Nederland niet nodig hebben, hoe doen ze het dan want de gehele balasting,Kamer van Koop handel en de regeringsregels zijn gebaseerd op de Nederlandse normen en wie weet wat nog meer. Zullen zij alles naar een ontwikkelde wet en regels kunnen brengen zonder dat er problemen etc. komen? Bouta is ziek omdat hij naar bonoemangs gaat en al die yorka’s van die doden en de overleden families, die beklagen hem. Hij heeft de spirit niet van een leider, maar is gewoon mens, met een oordeel. We moeten heus niet zo makkelijk praten, de zaken zijn erger dan wij ze zien en denken, onze ogen gaat geopend worden. in een ministerkring mag niemand, zondig zijn of aanstoot geven tot geekletst of roddel, in Sur mg dit gewoon. ik heb niets tegen die minister, maar zijn rasta haar moet hij knippen, want dat gaat hem blijven verlagen en vervolgn, hij zal nooit serieus genomen worden. Wij weten het, de mond van de mens en de Nederlandse pers, alweer nieuws over Sur die niet correct is van denken en handelen.

  ik heb groot verdriet hoe de dingen gaan in Sur, want ik wil graag terug naar mijn land.
  maar ze zijn nogniet verstandig. Er wordt niet volgens wetten gehandeld, vriendtjes polotiek is dat, met Brunsi en Desie en die gehele ministerraad en installatie van leden, gewoon corrupt.


  Maak melding

 15. Ik ben van mening dat het niet te maken heeft met dreads (rasta) of met marihuana.
  Wat is erger, iemand die zich elke dag het leplazarus drinkt aan alcohol,thuis gaat en vrouw en kinderen bont en blauw slaat of iemand die een jointje rookt en rustig en relax ergens gaat liggen ( Ik ben geen joint /marihuana roker hoor)Is het omdat het drinken van alcohol gelegaliseerd is, ondanks het feit dat het meer schade oplevert
  Men is in Suriname als de dood voor Marihuana.
  In plaats van loze kreten alsof iedereen die dreads (rasta) heeft, marhiuana rookt, zou men daar eerst een onderzoek over moeten doen of zich hierover moeten laten informeren

  Deze hetze heeft te maken met het feit dat men kroeshaar nooit heeft gewaardeerd. Blaka uma, blaka man un opo now. Zien jullie een chinees een javaan een hinustaan een indiaan met neppe kroeshaar of met kroeswave haar.
  Dit is een signaal om onze kroeshaar beter te gaan waarderen.Kijk maar in de winkels in Surinam. Is ons haar zo weerzinwekkend dat wij er niet mee durven rondlopen????
  Zogenaamde real hair , haar van dode mensen, tan we tak dfat un ab bun winti na un skin
  Straigten…..Wij verpesten onze hoofdhuid met chemische troep, die tevens ook milieu vervuilend is. Wat een stank die je ook nog inademt.
  Als kind heb ik ergens gewoond waar veel marrons woonden en ik vond het prachtig hoe de vrouwen elkaar haren kamden, in divers modellen vlochten. Prachtig gevlochten kroeshaar en als ik nu zie dat het gros van deze dames met die neppe wave wave en neppe vlechten rondlopen , soms zien zij er zelfs afschuwelijk uit ermee.
  Wat is er mis met ons kroeskaar? Er wordt zelfs beweerd dat kroeshaar niet representatief is !!!!Shame on you
  Someone


  Maak melding

 16. Dommer kan het niet. Wat zegt het hebben van dreadlocks over iemands competenties? Wat zegt het hebben van dreadlocks over iemands intelligentie? Niets maar dan ook niets. Maar dat zullen bepaalde figuren als Jogi nooit, maar dan ook nooit begrijpen!!! Lang leve het nw. Front???


  Maak melding

 17. Soms denk je dat mensen zoals Jogi tot een uitstervend ras zijn gaan behoren met hun etnisch en rascistische kijk op zaken, en dan komt er weer een als een duveltje uit een doosje, maar gelukkig wij zijn weer wakker geschud: de nep surinamers bestaan nog, het is een schande dat Jogi zich surinamer durft te noemen.


  Maak melding

 18. Aan:
  de voorzitter van de V.H.P. tevens vicepresident van de Republiek Suriname.
  De weledele heer R. Sardjoe
  Geachte voorzitter,

  Hierbij heeft de groep oud V.H.P.-ers de eer uw aandacht te vragen voor het volgende:
  Wij oud V.H.P.-ers zijn erg geschokt door het voornemen van het bestuur om de heer Mahinder Jogi weer als kandidaat van de V.H.P. voor te dragen in het district Saramacca. Wij bevestigen dat de heer M.Jogi een zeer slechte naam heeft in Saramacca. Hij is een zeer slecht voorbeeld van een assemblee- lid. Alles wat hij ziet wil hij hebben. Er zijn voorbeelden zat en die zijn ook na te trekken op het domeinkantoor en bij registratie stichtingen.
  1. Matta Gauri ontspanningsoord te Groningen, afgepakt door een familiestichting van de heer M. Jogi.
  2. De kinderspeeltuin te Groningen is ook overgenomen door een andere Stichting van de heer M. Jogi.
  3. Te Jarikaba worden 15 bouwkavels verkocht voor het bedrag van Euro 10.000 per stuk door de heer M. Jogi.
  4. Het voetbalveld van Damallangweg te Groningen is verkaveld. Bij de heer M. Jogi moet je zijn om bouwkavels te kopen, vraag het maar aan de directeur van Tip Top. Deze meneer heeft een ½ deel van een kavel , dat toebehoorde aan een ander, gekocht voor de prijs van Euro 10.000, aan de Ingibakbaweg. Ook heeft hij 3 kavels aan I.N.R. gegeven.
  5. Op het B.L.O. project, een project van de heer M. Jogi te Jarikaba, zijn er percelen verdeeld onder zijn aanhangers compleet met bereidheidverklaringen en transport van de percelen tegen betaling van een bedrag groot SRD 1.200. Naast deze zijn er 40 stuks percelen onder een stichting van de heer M. Jogi ondergebracht, om later daarmee te kunnen speculeren.
  6. De hele onderhoudstrook langs de weg naar Jarikaba bacovenplan vanaf de rotonde van de Mr. P. Chandishawweg is uitgegeven door de heer M. Jogi aan partijloyalisten.
  7. Een groot terrein van circa 480 ha groot is ook onder beheer van de heer M. Jogi terecht gekomen. Op dit terrein werkt reeds maandenlang een graafmachine afkomstig uit een creditline van India. Wij verzoeken de Minister van L.V.V., de weledele heer Drs. S. Ragoebarsing, openheid van zaken te willen geven in zaken waarmee de Stichting belast is met de Graafmachines afkomstig uit een creditline van India. Het volk wil weten hoe het staat met de aflossing van de miljoenen schuld.
  8. Het inpikken van het stuk terrein groot circa 50 ha van de stichting Stibageg, dat bestemd was voor het aanleggen van een toeristisch oord weg naar Hamburg ( Times van zat. 22 mei 2010), door de heer M.Jogi verdeeld onder de familie.
  9. Een grote bosconcessie, met veel cederhout, gelegen te Damboentongweg 1, is eveneens in het bezit van de heer M. Jogi.
  10. Thans is het assembleelid M. Jogi ook groot verkavelaar in het Vankgebied nabij Groningen. Honderden ha grond worden als koekjes verdeeld aan vrienden. Hierdoor wordt de verdere uitvoering van het middenstands veeteelt project Vank verder onmogelijk gemaakt.
  11. Ook werken er arbeiders van Milieubeheer elke dag op zijn landbouwgrond i.v.m. meloenen aanplant. Verder zijn in de verkiezingperiode van 2005 mensen in dienst genomen door de heer M. Jogi t.b.v. Milieubeheer, die dagelijks alleen de presentielijsten tekenen en naar huis gaan in het ressort Saramacca. En ongeveer 6 andere personen die aangesteld werden om een weg van 10 meters te harken (F.A.L.-project onderhoud).
  12. Arbeiders van Milieubeheer hebben maandenlang bouwwerkzaamheden verricht voor de heer M. Jogi en deze tijd wordt omgezet in verlofdagen.
  13. Lansdienaren (milieubeheer) worden door M. Jogi ook ingezet als privé dienst of tuinmannen.
  14. Dit alles met medewerking van mevr. Jogi die aangesteld is als secretaresse van de D.C. van Saramacca. En de heer Frans Kasantaroeno die alle grondbeschikkingen in orde maakt en de heer Manbodh van de dienst van Grondinspectie die manipuleert met de originele stukken van de dienst.
  15. Er is gesjoemeld met meerde percelen in het ressort Saramacca/Jarikaba (7 percelen die verdeeld zijn aan meerdere personen te Ingibakbaweg te Jarikabba aan partijloyalisten zoals aan de dochter van de parlementariër Tilakdharie van de V.H.P., zonder dat de originele eigenaren dat wisten) hetgeen ook gedaan is door de heer M. Jogi in samenspraak met de heer Frans Kasantaroeno, dir R.O.G.B.
  Namens de groep oud V.H.P.-ers.


  Maak melding

 19. Er zitten twee drugs veroodeelde criminelen in het nieuwe kabinet de één is president de andere is derde voozitter van het parlement ik hoor niemand zich afvragen of het exporteren of verhandelen van coke ook legaal wordt.


  Maak melding

 20. Joh luister dan even, Rasta Misie moet gewoon een perfect antwoord hierop verzinnen, want ik merk dat hij daarin nog niet zo zelfverzekerd overkomt. In het interview gaf hij aan dat Su daar helemaal niet aan toe is, wel de meerderheid zijn jongeren en over 10 jaar is dit ding (weed) gewoon legaal, Rasta Misie moet gewoon een juist en concreet antwoord hierop geven.
  Hij zal hier nl nog zeer vaak mee worden geconfronteerd.


  Maak melding

 21. Waar maakt men zich druk over, hij is goed opgeleid…..Universiteit, mensenrechten, Havard….. nou ik denk niet dat hij dat stoned heeft gehaald mensen ! Of hij nou weed rookt of niet dat doet er niet toe, is niet relevant ! Waar ik wel naar uit kijk is dat eindelijk op wordt gekomen voor mensen met kroes haar. Ook al breng ik dit simpel. Marrons kunnen weer in een beter daglicht komen, er wordt weer aandacht besteed aan mensen die steeds vergeten waren.

  Go Suri Góóó ! We will succeed !


  Maak melding

 22. Dhr. Misidjan gaf te kennen dat hij marihuana niet zal legaliseren en de criminaliteit gaat aanpakken. Hij zal de goede zaken van zijn voorganger ook voortzetten. Wacht en beoordeel hem op zijn daden. Zijn uiterlijk is in deze niet relevant. Dhr. Santthoki heeft overigens daar geen moeite mee.
  Dhr. Jogi is met zijn rasistische opmerking mijn inziens te ver gegaan.


  Maak melding

 23. Ik zeg het volgende geef deze man een kans en beoordeel niet voor dat hij zijn werk gedaan heeft.Je weet niet hij kan Suriname beste Justitie minister in de geschiedenis van het land worden.


  Maak melding

 24. Minister van Justitie en Politie MArtin Miesiedjan zal zijn werk naar eer en geweten doen, daar ben ik van overtuigd.
  Het maakt niet uit uit welke bevolkingsgroep hij komt, hij mag een Boslandcreool zijn maar we zijn allemaal mensen. MAhinder Jogi had nooit moeten zeggen wat hij heeft gezegd in het Parlemant. Ik ben ook een hindoestaan, maar ik schaam me diep wat er gezegd is door Mahinder Jogi.
  Shame on you Jogi, zo horen wij niet te leven in Suriname.


  Maak melding

 25. En het ergste van dit alles is, dat deze man Jogi door de VHP wordt gesteund in zijn opvattingen……

  Zegt natuurlijk genoeg over de VHP.

  Ik zou zeggen heren van de VHP, Wan Pipel is net opnieuw uitgebracht. Nogmaals massaal gaan kijken……


  Maak melding

 26. Wat een belediging van Mahinder Jogi. Waarom gaat dezelfde Mahinder Jogi niet zijn neef in Gambia helpen die aangehouden is voor een grote drugszaak? Zijn neef komt niet zomaar vrij uit dit Afrikaanse Gambia. Het was een grote slag die gebracht werd tegen deze familielid & co. in Gambia. Velen hebben het gelezen in de kranten in Nederland. Zijn familielid had een enorme loods in Rotterdam en Den Haag. Dus Mahinder Jogi, je moet je netjes gedragen tegenover deze jonge nieuwe minister van Justpol. In India hebben ze ook een Tulband op. Ook in India en Canada. Deze mensen zijn Sikhs en hangen dit geloof ook. Alleen zijn ze intelligenter dan Mahinder Jogi en wordt hij niet echt in hun midden toegelaten.


  Maak melding

 27. Wat een belediging van Mahinder Jogi. Waarom gaat dezelfde Mahinder Jogi niet zijn neef in Gambia helpen die aangehouden is voor een grote drugszaak? Zijn neef komt niet zomaar vrij uit dit Afrikaanse Gambia. Het was een grote slag die gebracht werd tegen deze familielid & co. in Gambia. Velen hebben het gelezen in de kranten in Nederland. Zijn familielid had een enorme loods in Rotterdam en Den Haag. Dus Mahinder Jogi, je moet je netjes gedragen tegenover deze jonge nieuwe minister van Justpol. In India hebben ze ook een Tulband op. Ook in India en Canada. Deze mensen zijn Sikhs en hangen dit geloof ook. Alleen zijn ze intelligenter dan Mahinder Jogi en wordt hij niet echt in hun midden toegelaten. Deze mensen bekleden ook hoge functies in India, Gr-Britt. en Canada.


  Maak melding

 28. Schandalig van dhr Jogi. Schandalig.

  Het zegt genoeg over de wijze waarop het Nieuw Front de afgelopen jaren Suriname heeft gegijzeld.

  Dit is niet de weg die wij in Suriname moeten bewandelen.

  blakaboy

  Je hebt helemaal gelijk man, het is inderdaad doodnormaal dat een blowende Rastaman minister van Justitie en politie is geworden!!!hahahha


  Maak melding

 29. Het artikel over de giga macht van mijheer jogi. Dat is het !!! die mensen zitten alleen maar in de politiek om hun eigen belangen te beschermen en zolans Su daar niet, stapje voor stapje, vanaf komt wordt het niets met het land “wan piepel” is de enige juiste richting. Een partij zoals de VHP heeft zich volledig buitenspel gezet. Ouwe knarren die zelf een politieke geweldenaar zoals Santokhi niet de positie wilden geven die zo’n man verdient. Ja en dan zijn de druiven zuur. Maar gedraag je asjeblieft een beetje,ja !


  Maak melding

 30. Ik blijf me steeds weer verbazen over mensen. Hoe snel wij klaar staan om over een ander te oordelen. Het gaat er toch om het karakter van een mens en niet om z’n uiterlijk.

  En ach die meneer Jogi zegt slechts wat velen op dit forum ook denken. Jullie zijn gewoon een stelletje hypocrieten (uitgezonderd nr.18).


  Maak melding

 31. Luister …maar kijk…die man Jogi na rover….hij zit nu te verkavelen….en komt met rotzooi verhalen om de boel in de maling te nemen.
  Vraag Jogi waar hij geld vandaan gehaald heeft om zo geweldig te kunnen verkavelen.
  De bevolking moet zulke ezels opsluiten…en goed ook…het zijn gewoon dieven ..rovers…die nog erbij van de bevolking stelen en toch de durf hebben anderen poeptroep voor de ogen te houden.
  Laat die Rastaman die verkaveling van deze rover Jogi met onmiddellijke ingang stop zetten…..want dat ding daar van Jogi is stelen, roven van de bevolking enkel en alleen om rijk van te worden fufuuru Law Jogi.


  Maak melding

 32. Zie een ding als een voordeel..
  misschien is deze rastaman in staat om zijn boodschap(Rasta Philosophy) door te kunnen geven aan MET NAME de jongeren generatie..
  Dan zal er in de toekomst veel minder leed onderling zijn(minder criminaliteit,leven in een eenheid,bescherming van de waarde van de mens).
  Als wij als volk voor God leven zullen veeel beter kunnen leven als volk(hinudstanen,creolen,javanen,) alle bevolkingsgroepen zullen in harmony leven…

  Neem je tijd en verdiep je in dat echte ding zonder te kijken naar junki mannen met dreads die bedelen in de fotto..

  De leer van de rastaman gaat veel verder dan je zal denken.

  Jah Bless Surinam….!!!


  Maak melding

 33. En zo kunnen we doorgaan,,

  Hoeveel gronden bezit ddb ronny brunsie somo enz enz enz enz enz allemaal niet.

  Hoe hebben deze mensen zich verrijkt in sme,toch niet door zeven even te arbeiden..

  Wie kan mij dat uitleggen..

  alle toppers van welke regering dan ook heeft zich verrijkt door het land volk uit te buiten..

  geen één lanti mang/vrouw heeft door arbeid te verrichten een goed bestaan opgebouwd in sme,slechts door te stelen oplichten verduisteren zij ze daar gekomen,wat zeg je van die douane’s ..


  Maak melding

 34. Weet waar die schurken zitten…weet dit.

  Wat ik wil weten wanneer Rastamannen gaan beginnen met verkavelen.

  Die hele Kwattaweg naar Saramacca staat bekend als Ganja planters….wie wil mij voor de gek houden….Jogi tja hinder hij is gek.


  Maak melding

 35. Het eerste gedeelte van de vraag van Jogi moet men plaatsen in het kader van zijn partij, de VHP. VHP betekent Verenigde Hindustaanse Partij, later gewijzigd in Vatan Hitkary Party en veel later gewijzigd in Vooruitstrevende Hervormings Partij. Maar de principes zijn nog steeds ongewijzigd zoals oorspronkelijk het geval is.
  Het tweede gedeelte van zijn vraag, of marihuana dan gelegaliseerd moet worden stemt tot nadenken. Rastafarie is een geloof, dat het knippen van het haar verbiedt, en het roken van marihuana propageert. En nu is de minister aanhanger van dat geloof. Het is dus logisch dat hij marihuana zal blijven roken. Het roken van marihuana is verboden bij wet en zelfs strafbaar. Zal het roken van marihuana dan worden gelegaliseerd voor iedereen, dus niet alleen voor de minister. Hoe komt dit dan bij de jeugd over?? En zal de minister dan zichzelf eventueel arrresteren?? Allemaal vragen die om een antwoord eisen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.