Edgar Davids naar Crystal Palace

4

De Surinaams-Nederlandse profvoetballer Edgar Davids (37) voetbalt weer. Niet bij Lierse, de Belgische club waarbij hij een paar keer genoemd werd, maar bij het Engelse Crystal Palace meldt het Nieuwsblad.

De ‘ Pitbull’ stond twee seizoenen lang aan de kant, maar besliste nu dus om weer de schoenen aan te binden. “Ik wil gewoon weer genieten van het spelletje en zal proberen om zo goed mogelijk mijn best te doen” aldus Davids.

In zijn kleurrijke carrière speelde Davids voor topteams als Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, Inter en Tottenham. Bij de Engelse tweedeklasser krijgt hij nu een prestatiegericht contract.


4 REACTIES

 1. Ik mag hopen dat die Paul Abena het niet in zijn hoofd haalt om kennis en hulp van deze super ervaren en superkundige jongens in huis te halen.
  Dat zou anders betekenen dat onze eigen trainers moeten gaan luisteren naar kundig en professioneel advies en dat sommigen van onze jongens op de bank moeten gaan zitten.
  We moeten er alles aan blijven doen om ons kliekje te beschermen.
  Wij zijn niet bang voor de ondergang, zolang het maar van ons is.


  Maak melding

 2. @NDP FOREVER.
  Wat voor een NDPer ben je toch.
  Eerst klaagt jouw soort achterlijke Surinamer dat de Brazilianen de goudmijnen komen plunderen. Daarna klaag je dat de chinezen suriname overspoelen. En als er kennis en ervaring uit het buitenland in suriname nodig kan zijn, dan propageer je liever de ondergang als het van van jullie blijft. Weet je wat van jullie is. LUI EN LUI EN LUI om het land zelf te kunnen ontwikkelen. Je hoort niet bij de NDP thuis. Verander je naam in “KIKKERINEENPUT” dan zal je je eigen gekwaakt zelf harder horen.
  Succes met jou (doem)denken.


  Maak melding

 3. Echte NDP-ers schelden en vloeken niet! Dat mist elk doel! Laat de de pro´s en de neo-kolonialen maar gieren en brullen. De karavaan dendert voort! Iedere inbreng in Suriname is welkom. Suriname voorwaarts.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.