Raffinaderij Staatsolie Suriname stil na brand

8

PARAMARIBO/TOUT LUI FAUT, 20 aug – De raffinaderij van Staatsolie te Tout Lui Faut is stilgelegd na een beginnende brand. Dit meldt Radio 10. De brand ontstond omstreeks middernacht. Buren ontwaarden grote uitslaande vlammen. De brandweer had het incident vrij snel onder controle. De directie besloot tot sluiting uit veiligheidsoverwegingen.


8 REACTIES

 1. Sabottage of is het weer de Surinaamse serieusheid waarmee wij met de veiligheidsvoorschriften op elk gebied omgaan?

  Preventief-onderhoud is in gans dit land een vieswoord.


  Maak melding

 2. Ik kan mij nog goed herineren toen de brand uitbrak in parbo tijdens de coup meneer ddb persoonlijk opdracht had geven ,,dat de brandweer niet mocht uitrijden..

  Het staat op de video recorder,als iemand een copy wil,tegen betaling beschikbaar..


  Maak melding

 3. Pinto, wat een negatieveling ben jij toch. Weet jij hoeveel branden uitbreken bij chemische bedrijven in het Rijnmondgebied en soms met dodelijke afloop. Ik weet dat omdat ik in die branche zit. Niet alles komt in de openbaarheid.

  Zing alsjeblieft een toontje lager.


  Maak melding

 4. Ach, het verschil is dat lully daar wonen en ik geen vreemde ben in Paramaribo. Er was eens een minister van O.W., die zou bezuinigen op het onderhoud van de brug over de Saramakkarivier. Luttele jaren later moest de brug door corrosieschade haast vervangen worden. Kennelijk moest een zandstraalvriend aan een order geholpen worden.

  Preventief-onderhoud is in Suriname gemiddeld een groot vies woord. Ik hoop van ganze harte dat de kersverse pres daar verandering in brengt.

  Bij preventief onderhoud worden opkomende gebreken reeds in een vroeg stadium ontdekt, nog eer ze ontaarden in break downs en of hoge kosten vergende reparaties.

  Dag Ingrid en DU. Aaan Marcell wil ik zeggen, “ook daar hebben we van geleerd”. Nu gaat alles zeer democratisch aan toe. ook jij bent blijven steken in negentientweeëntachtig.


  Maak melding

 5. pinto,
  gebruik jij slaappillen mi boi ? want jij blijft slapen doe je ogen open mi boi.
  Ivan graanoogst,melvin Linsgeer, naarendorp, biervliet, alice amafo je hebt heel goed geleerd uit het verleden toch.maar ik spreek jou weer over een paar maanden dan ben ik benieuwd welke draai je aan gaat geven of misschien zit jij tegen die tijd in een inrichting voor geestelijk zorg.


  Maak melding

 6. pinto ,
  jij spring van de hak op de tak.
  ik wil jou dit nog herinneren weet je nog hoeveel jaren gevanistraf de zoon van een bekende militaire (Br) in suriname heeft gekregen voor brandstigting in de binnenstad van paramaribo herinner jij die tijden nog pinto ? of was jij nog een broekie.
  pinto alles is eetbaar maar niet alles is bespreekbaar denk na mi boi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.