Seminar: ‘Suriname, uw Business Partner’

2

Op vrijdag 24 september 2010 organiseert Dennis Lapar bij de Kamer van Koophandel Rotterdam het seminar: ‘Suriname, Úw Business Partner’. De volgende onderwerpen zullen behandeld worden: outsourcing & offshoring , import/export, agrarische sector en springplank naar Latijns- Amerika.

Lapar organiseert het seminar als privé persoon zonder winstoogmerk. Zijn doel is om werkgelegenheid in Suriname te scheppen. Er komen twee invloedrijke sprekers uit Suriname: de directeur van de Hakrinbank – de heer J.Bousaid en de directeur van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de heer R. van Essen.

Er is ook een informatiemarkt met tafels van Nederlandse bedrijven, die ook in Suriname zijn gevestigd. De Nederlandse ondernemers zullen over het zaken doen in Suriname vertellen.

Seminar: ‘Suriname, Úw Business Partner’
Kamer van Koophandel, Blaak 40 te Rotterdam.
Aanvang: 13:15 uur / Einde: 18:15


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.