Lintjes voor vertrekkende regering Suriname

4

PARAMARIBO, 11 aug – Het gros van de ministerraad en vicepresident Ramdien Sardjoe zijn gedecoreerd. “Voor aan land en volk bewezen diensten”, zei president Ronald Venetiaan tijdens de ceremonie. Ook zijn echtgenote werd bedacht. Twee leden van het kabinet vielen buiten de boot.

Celsius Waterberg (A Combinatie) en Hendrik Setrowidjojo (Volks Alliantie) komen terug in het nieuwe kabinet. Waterberg blijft aan als minister van Volksgezondheid. Setrowidjojo verhuist van Sociale Zaken & Volkshuisvesting naar Binnenlandse Zaken. De meeste ministers zijn nu grootofficier in de ereorde van de Gele Ster. Minister Humphrey Hildenberg zat met de ereorde van de Palm net iets hoger.


4 REACTIES

 1. Baja, nog net geen flinke lintjes regen,
  Vene boi, je bent op de valreep nog goed bezig geweest, ja ja mag gezegd worden, maar een vraagje, Vene, je gaat ze tzt toch niet doorknippen, pas op hoor!!!!!!!
  Rust goed uit jongen, je bent er aan toe
  Rustig aan, je hebt gezien wat er onlangs is gebeurd, na wang sari torie!!!! Remember!!!!

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 2. Franje!

  Als er iets niet hoort in de politiek dan is het dit gedrag. Elkaar veren in hun reet stoppen is het meest verschrikkelijke wat er is. Surinamers zijn trots. Maar zo trots dat je je eigen kroon gaat maken gaat me een beetje te ver. U was in dienst van het volk. Het volk moet u veren in uw achterste steken en niet uzelf. Al die Franjes!

  Maak gauw plaats zodat anderen kunnen gaan werken. En die hou ik heel goed in de gaten.
  Die krijgen ook met mij te doen als ze falen.


  Maak melding

 3. Dat noemt men nou ZELFVERHEERLIJKING. Komt bovenop kijken dat een ieder van de vertrekkende groep olv basja gramang el ve in de hoogste ambtelijke top worden benoemd. Over spookambtenaren gesproken. Als het aan mij lig knikker ik ze al jaren eerder weg *lafoe*.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.