Clifton Limburg woordvoerder Surinaams staatshoofd

42

PARAMARIBO, 7 aug – Clifton Limburg wordt de woordvoerder van het nieuwe staatshoofd. Dit meldt Dagblad Suriname. Hij zegt per midden augustus zijn populaire radioprogramma Bakana Tori Origineel, BTO, vaarwel. Kritische ‘Limbo’ keert terug naar bekend terrein.

Hij was al persvoorlichter op het kabinet van president Jules Wijdenbosch. Dat was in de jaren negentig. Toen president Ronald Venetiaan in 2000 aantrad, werd Limburg bedankt. Hij mocht thuis blijven. “Ik ga mijn werk op het kabinet weer oppakken”, zegt Limburg. Hoe het verder moet met BTO en het televisieprogramma Waakhond is niet duidelijk. Beide worden gepresenteerd op Sky.


42 REACTIES

 1. Hij heeft altijd ontkend dat hij in dienst is van de ndp nu komt de aap uit de mouw deze spook-amtenaar cris limburg heeft bewust zand in de ogen van onze landgenoten gestrooid voor zijn eigen belang met deze aanstelling van cris schendt hij de ethiek van de journalisten, zijn colega,s zijn gemartelt en gedood door bouterse hoe is het mogelijk dat deze spook-amtenaar Clifton limburg nog voor de slager van paramaribo gaat werken het is onbegrijpelijk hoe mensen die een zogenaamd voorbeeldfunctie hebben zonder na te denken hun principes als zij die al hadden opzij zetten voor een paar honderden srd meer ik vindt het schofterig schandelig misleidend.


  Maak melding

 2. o jammer jammer,wat zullen wij jou missen.maar het is begrijpelijk hoor.wij wensen jou heel veel sterkte enveel wijsheid.ben toch blij hoor.hopelijk krijgen wij ook iemand die kritisch naar de dingen kijkt.clif ik ken je niet ,maar good luck


  Maak melding

 3. Clifton Limburg,
  Hartelijk gefeliciteerd met je benoeming tot voorlichter van Pers DES the bigg boss off administration of the republieck SURINAME.
  Heel veel dank voor BAKA DINA TORY.
  Het gaat je goed heel veel succes en groet


  Maak melding

 4. Limbo wordt beloont voor zijn bewezen diensten. Hij heeft wel altijd ontkent ndp-er te zijn.
  En dan is hij degene die mensen hypocriet noemt. De pot verwijt de ketel.
  Nou zijn kritische blik wordt hiermee wel mooi de kiem ingesmoord.

  veel succes Limbo


  Maak melding

 5. Net als Guno Ravenberg is Cliff ook moeilijk te vervangen. Mijn persoonlijke mening hor Mensen met pit die alleen kunnen deze job oppakken en vorm geven.

  In ieder geval het is meneer Limburg van harte gegund Ik zal hem wel missen op de radio baja.


  Maak melding

 6. De juiste man op de juiste plaats is hier echt van toepassing. Anderen moeten de programma BTO en Waakhond verder presenteren.

  Er wordt gezegt dat dhr. Lumburg heel veel heeft bijgedragen aan de val van de Nieuw Front regering Ventiaan & Sarjoe


  Maak melding

 7. Dat Limbo op de ndp lijst was verbaast me niet. Front kon nooit goed doen in zijn ogen. Maar hij had het volk ook beloofd net zo kritisch te zijn waneer de ndp aan de macht zou komen.Hypocrieten en zakkenvullers allemaal.Vis


  Maak melding

 8. Bedankt!

  Venetiaan bedankte Clifton indertijd. Boutese bedankt nu Venetiaans woordvoerder.
  Zo gaat het in het leven.
  Misschien kan de woordvoerder van Venetiaan BTO gaan presenteren. Anders moet hij thuis blijven.


  Maak melding

 9. Jammer, dat ik het moet zeggen, maar dit was te verwachten. Hij heeft het volk al de jaren opgehitst tegen de toen zittende regering. Afwachten en kijken als hij deze regering ook op de korrel gaat nemen. Het is te hopen dat SKY nu een neutraal radiostation wordt. Was/is overduidelijk een NDP gelieerd radiostation.


  Maak melding

 10. Aksi baka srapu moro aksi fesi.
  Takru kari é tyari takru piki
  Hoewel hij altijd ontkende,was het overduidelijk dat Limbo anti FRONT en pro Bouta( NDP/MEGA)is.Desondanks heb ik, zovaak mogelijk naar BTO geluisterd omdat het informatie over Suriname was. Natuurlijk hield ik mijn reserve vanwege de gekleurde en ophitsende aard veroorzaakt door de “objectiviteit” van de zender én de presentator.
  Na de verkiezing, werd Soemita in opdracht van Bouterse bij een bespreking met de VHP letterlijk en figuurlijk teruggehaald. Limbo, de kritische presentator heeft dit teken aan de wand tussen neus en lippen door benoemd.Verder heeft hij meerdere malen, op een quasi grappige manier, aangegeven gehoor te zullen geven als er een beroep op hem gedaan zou worden door Bouta, dus dit komt voor mij niet als een verassing. Ik hoop, dat
  hij zijn jorka-supu’s ook tot de laatste druppel tot zich zal nemen.
  Mi granma taki”: Té patu furu, tapun é feni. En we moeten eerlijk zijn Limbo heeft er jaren keihard voor gewerkt met zijn “objectieve” journalistieke houding.

  Vrije Surinaamse


  Maak melding

 11. The right man in the right place. Ik denk dat Cliff een goede woordvoerder zal zijn. Als vene hem niet had ontslagen zou hij dat nogsteeds zijn geweest een veel betere woordvoerder kregen we in ieder geval niet in de plaats.

  Inderdaad mag bakana Torie en waakhond niet verdwijnen.

  Maria zegt “Het is te hopen dat SKY nu een neutraal radiostation wordt”

  Waarom alleen Sky, en niet alle radiostations zoals ABC, Apintie enz en kranten zoals DB Suriname, De West.

  ‘Meten met twee maten’ hebben wij Surinamers blijkbaar uitgevonden.


  Maak melding

 12. eigenlijk is dit volksverlakkerij. Limburg heeft het volk openlijk opgezet tegen de front regering, die Suriname de afgelopen jaren uit her slop gehaald heeft, waar Bouterse/Wijdenbosh het land in gestort had. Niets was, goed terwijl we alle weten hoe diep de put was waar Suriname uit omhoog moest klimmen. Dat hij nu openlijk beloond wordt is schandelijk. Jammer dat het Surinaamse volk niet inzien met wat voor lui ze te maken hebben. Ik hou me hardt vast voor de toekomst.


  Maak melding

 13. heeft suriname zo weinig geleerden,dat er iedere keer de afgezettenden terug in dienst worden genomen????????????????????????????????? sur.is gewoon een zielig land met machtlustige dieven.ikke ikke ikke en jij stikke.zo kan een land nooit vooruit komen.allemaal profiteurs en eigenbelang.het volk intresseert hun geen ene moer,zolang hun het goed hebben en naam kunnen maken.


  Maak melding

 14. meneer 2 het is algemeen en wereld wijdt bekend,dat wij suries lafaaards zijn,schande als sme’rs.. meer kan je niet van zeggen..het wordt nog erger,let maar op..


  Maak melding

 15. Wie hier beweerd dat sky radio en limbo neutraal en objetief zijn heeft geen verstand of weet niet wat deze woorden betekenen no joke eingelijk verwacht ook niet anders van de (mensen)als nummer 13 ze leren het niet af altijd wijzen naar anderen, limbo heeft het volk gemanipuleerd en nu krijgt hij zijn beloning ik vraag mij af wat de beloning is van die malloten die DB hier met hand en tand verdedigen vertel het mij na mi wat krijg je ?


  Maak melding

 16. Jammer voor die man, hij gaat niet meer zich zelf kunnen zijn, alles wat die gaat uit lopem mokken, is wat ze hem,.. de N D P Dus, voor gespiegeld houden. bij sky kon hij nog zich zelf zijn.. Ga je goed jongen.


  Maak melding

 17. Ik luister nu al een paar jaar naar BTO en ik heb Limbo NOOIT horen zeggen dat hij geen ndp’r is! Hij is ndp’r en militair in hart en nieren!

  Limbo was wel zo professioneel om objectief BTO te kunnen presenteren. Hoor en wderhoor heeft Limbo geintroduceerd in Suriname. Alle andere loosers waren in dienst van hun meesters!
  Limbo heeft bij SKY de ruimte gekregen om zijn kwaliteiten als journalist en omroeper ten volle te benutten en om te groeien!

  Hij heeft nu weer gekozen om regerings voorlichter te worden. Ik ben ervan overtuigd dat hij die baan ook net zo ORIGINEEL zal maken als hij BTO gemaakt heeft.
  Nog nooit eerder is er zo een populair en origineel aktualiteiten programma geweest als BTO!

  Cliff mijn beste wensen in je nieuwe baan en vergget God niet!
  Thank you for a job well done!


  Maak melding

 18. @ Marjon Volksverlakkerij en indoctrinatie zijn middelen die uitgevonden zijn ten tijde dat deze wereld zwichtte onder dictator, die de media gebruikten om het volk dom te houden. Nu is duidelijk dat alles waar Limburg mee bezig was, is de zittende regering kapot te praten. Waarheid of niet. En daar wordt hij nu openlijk voor beloond wat een schande. Wat ik zorgwekkend vind is de kritiekloze wijze waarop deze machtsoverdracht plaats vindt.
  Serena Holland een tv presentatrice die een slecht programma presenteerde wordt directeur van STVS omdat ze het liefje van Paul Abena is. Ik hoor niemand hier over iets opmerken. Ai mama sranan ie ati e brudu


  Maak melding

 19. de waakhond van bouterse gaat terug want er zijn weer hondenbrokken en bonjo’s
  je moet wel oppassen voor de shitbulls,limbo
  honden vechten altijd onder het eten


  Maak melding

 20. hahahha laat mij niet lachen limbo past hoor en weder hoor toe.Wat mij dwarst zit zijn de mensen niet zich niet houden de ethiek van hun vak geld voor een arts, journalist noem ze allemaal maar op, als journalist moet limbo weten hoe zwaar het is geweest in de jaren 80 voor zijn colega,s en dan toch in de hol van de slager van paramaribo kruipen vindt ik persoonlijk heel erg er zijn in de jaren 80 journalisten vermoord radio en kranten gebouwen in brand geschoten iedereen die met bouterse samen werkt geeft een heel slecht voorbeeld aan de samenleving dit zal tot in volgende generatie doorwerken.


  Maak melding

 21. NO.23,helemaal mee eens,
  In zijn tv-programma Waakhond haalde hij iedereen binnen ,Front heeft telkenmale de kans gehad hun zegje te doen in Waakhond,Santoki,Felisie,Wolf,Jong-Tjien-Fa enz.,zelfs Brunswijk zat op de stoel.
  Maar tja de Front-alers hier,proberen alles wat de NDP aangaat te bagataliseren.
  Maar ik zeg je,ze gaan van een koude kermis thuiskomen als blijkt dat de nieuwe regering bergen gaat verzetten.

  Limbo,jammer dat je BTO en Waakhond gaat verlaten,je laat nu zien dat je niet iemand bent die van 2walletjes eet.
  Succes als woordvoerder,neem ook daar geen blad voor de mond.
  Ai boi, men ziet graag dat Limbo het volk heeft opgezet tegen Front,kan het niet zo zijn dat hij juist het volk de ogen geopend heeft?Zeggen jullie dat ook over de Telegraaf?Die krant heeft de PVV aan zoveel zetels geholpen het is bekend dat deze krant een allochtonen-hater is.
  Zielig dat vooral de Surneds hun eigen volk voor dom en achterlijk uitmaakt.
  Limbo woont niet in Nederland,hij zat midden in de teloorgang van Suriname met Front aan het roer,hij weet als geen ander hoe het volk lijdt/leed,het volk kon nergens openlijk hun onvrede kenbaar maken,door Limbo hebben ze de kans daartoe gehad ,klaro.


  Maak melding

 22. Daar gaan we weer telegraaf doet het ook dus limbo mag het ook doen volgens mij is telegraaf krant,als je over wilders wil praten en naar anderen wil wijzen wil ik jou vragen om na te gaan hoeveel schade bouterse heeft aangericht aan de media in suriname kranten radio journalisten dus watcher hou jou mond dicht als over de media in het algemeen gaat a.u.b jullie zijn vergeten maar ik niet kranten radio gebouwen zijn door de gekozen president van nu kapot geschoten journalisten zijn vermoord slagveer ampie kamperveen en deze monster bouterse wordt door een stelletje dwazen gezien als redder des vanderland is toch belachelijk voor woorden .


  Maak melding

 23. DU is een blinde vink, die zo doof is als een kwartel, wanneer het gaat om het bloedvergieten tijdens die vuile-oorlog, welke eveneens een wederrechterlijk handelen inhoudt.

  Zolang partijen niet tot het inzicht komen dat er een geduchte korrelatie bestaat tussen beider tragedies zal er geen rust komen in deze.

  Voor mij als gewezen combatant is de stand in deze precies 1-1!

  Bovendien zijn wij dat station reeds lang gepasseerd, getuige het feit dat in Suriname al weer een hechte samenwerking is gesmeed tussen de door nabestaanden aangezette terroristen en het huidig bestel.


  Maak melding

 24. @ watcher,
  waneer een journalist dat zelfde gaat doen wat limbo doet dan moet hij of zij vrezen voor zijn leven front heeft laten zien dat zij de vrijheid van de journalistiek respecteert.@ pinto je moet bij het begin beginnen yu kaw wie heeft de democratisch gekozen regering naar huis geschoten alles wat daarna komt is illegaal bouterse is een terrorist en brunswijk een verzetstrijder de grondwet van suriname legetimeer het verzet tegen een illegaal bewind, pinto bouterse zijn militaire bewind had geen enkel grondwettelijk legitimiteit dus jou stomme verhaal op nummer 31 slaat helemaal nergens op pinto jij roept een hoop onzin en waneer ik jou vraag om dieper op in te gaan dan ben jij niet thuis of je komt met ander onzin verhaal op de proppen iemand die trots is dat hij zijn eigen bevolking knecht onderdrukt en venederd en vermoord heeft is naar mijn mening een onmens die emotioneel achterlijk is.


  Maak melding

 25. clablabla DU, je zeikt zo lang over massamoordenaar genoicidepleger enz. .Ik vraag je is er door welke Mensenrechtenorgantisatie over de verkiezing van Bouterse als President 1 woord gerept?Ze hebben wel geprotesteerd tegen de verkiezing van de President van Rwanda dhr.Kagame.Dussssss eikel kap er nou mee je te bemoeien met Surinaamse zaken,want je zit maar hier op je luie ass te zeiken ,jij bent er 1 die nooit meer teruggaat naar Suriname,want stonkie no deh dape.
  Ik haal de telegraaf aan,om je te laten weten dat je hier je gezeik moet gaan botvieren,ga zo schelden op Wilders in de Telegraaf,ach neen joe eh likie ding bakra gogo,dus dat zal je nooit durven.
  Nogmaals meneer de mensenrechten organisatie DU ,Bouterse behoort absoluut niet tot een massamoordenaar of what so ever.


  Maak melding

 26. Spontaan!

  W.Limburg (#21) ligt m.i. het dichtst bij de werkelijke waarheid.

  De spontane en losse wijze van presenteren van BTO kan niet als woordvoerder van Desi en natuurlijk de regering.
  Men schrijft op en hij leest! Of men zegt voor en hij praat! Kritiekloos zal Limbo moeten vertellen wat er weer is besloten en wat er waarschijnlijk gaat gebeuren.
  De sjeu is eraf!

  De Limbo-dans is een dans met vrije en zelf gekozen bewegingen. Dat kan in deze funktie helaas niet. Limbo kan zijn nieuwe regering niet bekritieseren. BTO krijgt dus een mooi onderwerp minder.


  Maak melding

 27. @Pinto 31
  Je posting is inhoudsloos, schaamteloos en beneden elk menselijk niveau. Onbegrijpelijk dat jij nog hier kun posten. Je bent een schande voor het mensdom.


  Maak melding

 28. Limbo heeft onder front gebruik gemaakt van de ruimte die zijn college in 80 niet hadden en die ze met de dood hebben moeten bekopen. Een journalist hoort onafhankelijk te zijn, anders ben je een schande voor het vak. eN ZO EEN Openlijke beloning, Wanneer gaat het Surinaamse volk de ogen geopend worden, dat er met hen wordt gesold. Volksmenners zijn het bij de NDP.


  Maak melding

 29. Neus en DU,
  Rustig blijven hoor. Vroeg of laat zal zal Brunswijk jullie allemaal, die er de hand in hebben gehad aan het witte papier toevertrouwen. Vele judassen zijn al bekend.


  Maak melding

 30. Ik ben heel duidelijk geweest in mijn reaktie op nummer 32.
  Die ezels van de ndp leveren op alles en iedereen kritiek en waneer er kritiek op hun geleverd wordt krijg je reaktie als nummer 35 die op hol geslagen idioot wat ik jou duidelijk wil maken is dat limbo op zijn manier heel kritisch is geweest richting front hij heeft vene soms belachelijk gemaakt toch kon hij onverstoord zijn werk doen maar als dat andersom was geweest dan had hij of zij bewaking nodig, watcher lees reaktie nummer 38 dan snap je wat ik bedoel jij reageerd te emotioneel mi boi tel even tot 3 of 4 dan komt er misschien iets verstandig uit jou hersen, suriname is veroordeeld voor de massamoorden te moi wana er loopt nu een strafzaak tegen de gekozen president dus jou vraag over mensenrechten organisatie laat wederom zien hoe achterlijk de mc-ers zijn.beschaafde mensen met normen en waarden nemen afstand van figuren zoals bouterse idioten aanbidden dit soort massamoodenaars en genocide-plegers en drugsveroordeelde jij mag zelf invullen tot welke groep jij behoord watcher ????


  Maak melding

 31. The HOLMAAT van DU has spoken.
  neus ,jouw postings trekken zeker volle zalen no?Onbegrijpelijk dat jij en je holmaat nog hier kunnen posten,jullie zijn een schande voor het mensdom,thereeeeeee.


  Maak melding

 32. iedereen met oren in hun schedel weten dat Sky niets anders dan een verlengstuk is van Bouterse.Net zoals Apinti dat van Front is.
  Dus ik ben niet verbaasd dat hij een of andere functie bekleed.
  Zwakke radiomaker die soms gewoon met zn cel zit te spelen tijdens opnames.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.