Verdachte van moord Veira in Nederland aangehouden

11

In Nederland is een verdachte van de moord op de Surinaamse luchtvaartdirecteur John Veira aangehouden. Een andere verdachte is naar Frans-Guyana uitgeweken. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite StarNieuws. Suriname heeft bij Nederland en Frankrijk een rechtshulpverzoek ingediend.

Veira werd op 21 april door twee mannen op een motorfiets doodgeschoten voor zijn woning te Meerzorg. Procureur-generaal Soebhas Punwasi zegt dat het onderzoek in deze zaak vordert, maar wenst geen details te verschaffen.

“Het zal niet lang duren voordat deze verdachte aan Suriname wordt uitgeleverd” aldus Punwasi tegen StarNieuws.


11 REACTIES

 1. Marteling!

  Alweer is de Surinaamse gemeenschap vreslijk opgeschrikt en gemarteld bij het zoveelste moordbericht. Een moord die men niet zag aankomen dus ook niet verwacht had. Domme!!

  Na oppakking in Nederland en na uitlevering aan Suriname mag deze verdachte van mijn part flink gemarteld worden om te weten te komen wat de reden tot deze moord was en wie de opdrachtgevers zijn.

  Een put waar de Beer in heeft gescheten zal binnenkort open gaan. Dit mag voor mij wel gepaard gaan met wat marteling.


  Maak melding

 2. Mijheer Punwasi ( Poent..wasi) wanneer denkt u dat de zaak van verdwenen cocaine wordt opgelost. Alvorens Santokhi van het toneel verdwijnt moet het toch opgelost worden hoop ik, want wie weet dat hij ook debet is aan de verdwijning.


  Maak melding

 3. Deze zelfde drugswereld is groot financier van een partij die bekend staat als de nationale drugs-partij van suriname de afkorting ken ik helaas niet.ze hebben zich nu verzameld onder een GROOTE paarze paraplu op te verkomen dat die kilo,s boter wat ze op hun kop hebben zal gaan smelten.


  Maak melding

 4. Heel mooi!! dat de daders gepakt zijn. Nu nog de veroordeling!!!

  Als het aan mij ligt, dan zou ik niet minder dan 25 jaar hen de Santo Boma Jail insturen(CEL) onder zware begeleiding. Alle vrijheden ontnemen.

  Jang switie batjauw nanga watra! Een dodelijke spuit zou ik wel afkeuren.
  Hele bende achterhalen, kaal plukken en ook 25 jaren de CEL in stoppen.


  Maak melding

 5. DU,
  Dat jijgeen verstand hebt weten wij zo langzamerhand, maar dat die stupide zover gaat had niemand kunnen bevroeden.

  De ontwikkeling van Suriname gaat voorbij aan dit soort loosers!


  Maak melding

 6. Weet jij wat dat inhoud pinto ontwikkeling ik ben bang van niet, je kan niet een bank-president die twee of drie banken falliet heeft laten gaan een vierde kans geven pinto, bouterse heeft meer als 100 politicie versleten en meer dan 10 regeringen naar huis gestuurd één per telefoon de bekenden telefoon coupe dan begrijp niet dat jij jou hoop nog in de handen van zo iemand zet dan kan jij een tijgers met de hand pakken pinto, wie heeft dan geen verstand pinto jij of ik .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.