Eerste SuriGolf Charity Event

3

Op zaterdag 18 september 2010 zal het eerste SuriGolf Charity Event plaatsvinden. SuriGolf is een jaarlijks evenement voor golfliefhebbers met Surinaams/ Nederlandse roots of voor golfliefhebbers die Suriname een warm hart toedragen. Een Charity Event waarbij ‘golfen voor het goede doel’ centraal staat. Sportief presteren en plezier beleven staat voorop. Dat maakt het een perfect initiatief om samen het volgende gedaan te krijgen: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Op een schitterende 18-holes baan wordt het een dag van ontmoeting en weerzien, lekker golfen temidden van Surinaamse gezelligheid. Naast het goede doel en de sportieve inspanning, is het evenement ook bedoeld om het netwerken tussen golfers met Surinaamse en Nederlandse achtergrond te bevorderen.

Uiteenlopende prominente Surinamers en Nederlanders uit de wereld van sport, entertainment en politiek zijn op deze dag aanwezig en slaan een fanatiek balletje mee. De minder geroutineerde golfers wordt een clinic aangeboden. Deze wordt gegeven onder leiding van geestdriftige Pro’s. De dag wordt feestelijk afgesloten met echte Surinaamse sfeer en gezelligheid.


3 REACTIES

  1. Echt?

    Vergeet niet om de Surinaamse Golfkampioen van 2008 uit te nodigen die jullie geroyeerd hebben omdat hij met zijn Braziliaanse vriendin bij de prijsuitreiking kwam.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.