Business Meeting op Kwakoe Zomerfestival 2010

0

Voor de eerste keer in 35 jaar vindt er tijdens het grootste tropische festijn van Nederland, het Kwakoe Zomerfestival 2010, de Kwakoe Business Meeting plaats. Deze gezellige en informele meeting zal op zaterdag 7 augustus plaatsvinden op het Bijlmerpark, in de manifestatietent en is bestemd voor MKB-ers, nieuwe/startende ondernemers en andere geïnteresseerden.

Deze bijeenkomst biedt u de mogelijkheid om in een Caraïbische sfeer uw netwerk te vergroten en andere gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en lekker swingende muziek. Tijdens deze meeting zijn partijen als SLM, Telesur en Lyca Mobile aanwezig, maar ook MKB-ers zoals ‘de kapper om de hoek’.

De perfecte gelegenheid dus om in een informele setting potentiële zakenrelaties te ontmoeten. Wie weet sluit u wel de perfecte deal tijdens deze meeting of naderhand. De meeste goeie zakenrelaties zijn immers ontstaan door informele contacten. Uitbreiden van het netwerk is belangrijk voor ondernemers die groot willen worden. Dus weg uit die dagelijkse kantoren en zakelijke beslommeringen en kom naar de Kwakoe Business Meeting.

Aanmelden kan via business@kwakoefestival.nl
Gewoon zaken doen op een leuke manier!
Aanmelden kan tot 23 juli 2010
Datum: zaterdag 7 augustus 2010
Tijd: 15.00u – 20.00u
Locatie: Bijlmerpark, manifestatietent


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.