zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameTellen van stemmen in parlement begonnen

Tellen van stemmen in parlement begonnen

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 19 jul – Het tellen van stemmen is begonnen. Alle vijftig leden van het parlement hebben hun stem uitgebracht. De spanning is te snijden. Van de gezichten van de twee kandidaten, Bouterse en Santokhi, valt geen emotie te lezen. De twee liepen elkaar tegen het lijf bij het stemhok. Santokhi had net zijn stem uitgebracht. Bouterse was net opgeroepen tot stemmen. “Ze hebben dit afgesproken”, riep een parlementariër nog onder luid gelach. Op het moment van de fysieke ontmoeting liet Bouterse Santokhi voorgaan. Die bedankte met knik en glimlach. De verkiezingscommissie doet het telwerk.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES