Tellen van stemmen in parlement begonnen

1

PARAMARIBO, 19 jul – Het tellen van stemmen is begonnen. Alle vijftig leden van het parlement hebben hun stem uitgebracht. De spanning is te snijden. Van de gezichten van de twee kandidaten, Bouterse en Santokhi, valt geen emotie te lezen. De twee liepen elkaar tegen het lijf bij het stemhok. Santokhi had net zijn stem uitgebracht. Bouterse was net opgeroepen tot stemmen. “Ze hebben dit afgesproken”, riep een parlementariër nog onder luid gelach. Op het moment van de fysieke ontmoeting liet Bouterse Santokhi voorgaan. Die bedankte met knik en glimlach. De verkiezingscommissie doet het telwerk.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.