Robert Ameerali gekozen tot vicepresident Suriname

4

PARAMARIBO, 19 jul – Robert Leo Antonius Ameerali (48) is de nieuwe vicepresident van Suriname. Zijn kandidatuur genoot de steun van zes en dertig parlementariërs. Tegenkandidaat Gregory Rusland kreeg dertien stemmen. Er was één blanco stem. Het verkiezingsproces nam niet veel tijd in beslag. De verkiezingscommissie ging vrij vloot door de procedure. De kandidatuur van beiden was snel goed bevonden per proces verbaal. Ook het stemmen en de telling verliepen soepel.


4 REACTIES

 1. Ik feliciteer het surinaamse volk met de gekozen nieuwe vice-president van de Republiek Suriname. Voordeel voor suriname is dat deze vice-predident beseft dat er hard gewerkt moet worden aan de opbouw van ons gelief Suriname.


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd!

  Ik ken u niet, weet niet wat ik aan u heb, zal u misschien ook nooit kennen of wat aan u hebben maar van harte gefeliditeerd.
  Ik wens u veel succes in de buurt van het hol van de Leeuw.

  Ik vrees dat de persoon die blanco gestemd heeft u ook niet kent. En datzelfde blanco heeft hij bij het stemmen voor de president ook gedaan. Maar die kent hij als DOE Dominee al te goed.


  Maak melding

 3. PARAMARIBO, 19 jul – Robert Leo Antonius Ameerali (48) is de nieuwe vicepresident van Suriname. Zijn kandidatuur genoot de steun van zes en dertig parlementariërs.

  Robert Ameerali ook gefeliciteerd met het vicepresidentschap van de Republiek Suriname de komende periode wens jouw ook heel veel voorspoed toe met het Kabinet en Gods zegen de komende regeerperiode.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.